damn! jó kis film. "én óriási vagyok! a filmek lettek kisebbek."
0
2003. szeptember 27., szombat 22:24
Moderátor
7449
Lehet, hogy most jubilál a megjegyzésem. Talán századik alkalommal írom le, hogy gyakorlatilag mindegy kinél lesz (van) a Paramount magyarországi terjesztési joga, túl sok beleszólása nincs a cégnek. Tehát ha egy Paramount film vacak paraméterekkel jelenik meg, az ugyanúgy nem a InterCom hibája, mint ahogy nem az InterCom érdeme lesz, ha becsúszik egy-egy profi kiadású Paramount film. Ami miatt a hazai képviseletet majd szidni lehet, az a magyar borító helyesírási hibái, illetve a tok minősége. Kb. ezeket lehet raktuk számon kérni, a többi nem rajtuk múlik. De azért írjátok le még nyugodtan néhányszor. :)
0
2003. szeptember 27., szombat 22:20
Moderátor
7449
Papírhold még idén jön. A Sunset Boulevard valószínűleg januárra csúszik.
0
2003. szeptember 27., szombat 22:10
953
bocs PARAMOUNT
0
2003. szeptember 27., szombat 22:08
953
INTERCOM-sajnos a paramunt megint rossz kezekben van.Jamamurának igaza van.
0
2003. szeptember 27., szombat 21:11
115
Mikey-Soft! Ha valami közelebbit tudsz a Papírhold, de leginkább a Sunset Boulevard DVD megjelenéséről légyszi jelezd! Köszi!
0
2003. szeptember 27., szombat 17:46
6925
Az Airport nem Universal?
0
2003. szeptember 27., szombat 11:58
14593
Hali!
Attól, hogy más forgalmazza a Paramount filmeket itthon, nem biztos, hogy módosítani fognak a kiadások specifikációin. A Star Trek 4, meg a Star Trek Nemesis is feliratos extrákkal jelent meg külföldön (utóbbiról tudom, hogy minden extra feliratos rajta, mert megvan), pedig júliusban hol volt Paramount képviselet itthon? Sehol! A külföldi anyacég saját maga dönti el (sajnos), hogy mi kerüljön fel az adott lemezekre, ebbe nagyon nincs (még) beleszólása az InterCom-nak.
Érdekes, én is pont ugyanezekre várok, és én is csak és kizárólag felirattal (kivéve az Indy Jonest, annak jó a szinkronja). Hát igen, a The Next Generation kaphatna legalább egy magyar feliratot, de ismervén a Paramount hozzáállását a DVD-formátumhoz, nem fogják újragyártani a kedvünkért. Meg lehetne olcsóbb is valamivel.
Mikey-Soft
0
2003. szeptember 27., szombat 11:38
2692
Nekem mindegy ki forgalmazza a Paramount filmeket, DVD-ket, VHS-ket. Én csupán a Star Trek IV. - The Voyage Home Special Collector's Edition, a Star Trek V. - The Final Frontier Special Collector's Edition, a Star Trek Nemesis és a Adventures of Indiana Jones Ultimate DVD Collection megjelenését várom, csak sajnos így az extrák biztos nem lesznek feliratosak, a szinkron meg nem érdekel. De Star Trek The Next Generation sorozatra tehetnének feliratot és adhatnék úgy 30000 HUF alatt.
0
2003. szeptember 27., szombat 10:49
515
Én ezeket a Paramount filmeket várom már:
1. Üldözési mánia {Rat Race} 2. Bumeráng {Boomerang} 3. Airport {Airport} 4. Tommy Boy {Tommy Boy} 5. Fekete bárány {Black Sheep} 6. Ütközéspont {Changing Lines} 7. Csúcsfejek {Coneheads} 8. A mag {The Core} 9. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? {How to lose a guy in 10 days} 10. Furcsa pár 1-2. {The Odd Couple 1-2} /Jack Lemmon, Walther Matthau/
0
2003. szeptember 27., szombat 8:49
17243
és mitől gyönyörű hír? az intercom lassan, de biztosan alászáll az olyan "nagyok" közé, mitn a best és a flamex. kíváncsi vagyok, mit tudnak kezdeni majd egy olyan fatötű stúdióval, mint a paramount, ha már az mgmtől és a foxtól is ilyen tré kiadásokat harcolnak ki...
0
2003. szeptember 27., szombat 3:05
14593
Honnan? Eddig semmi nem volt biztos!
0
2003. szeptember 27., szombat 2:50
4201
Én két hónapja tudom... ^_^
0
2003. szeptember 27., szombat 1:32
14593
Sziasztok!
Most olvastam ezt a gyönyörű hírt: októbertól újraindul a Paramount Pictures filmjeinek VHS és DVD kiadása Magyarországon.
Az új forgalmazó az InterCom Rt. - úgyhogy lassan jön a lemaradás pótlása, pl.: Star Trek 4.: A hazatérés (Extra változat), Star Trek: Nemesis, Római vakáció (Roman Holiday), Papírhold (Paper Moon), Volt egyszer egy Vadnyugat, Alkony Sugárút (Sunset Boulevard), és még nagyon sok más!!!
A hírt megtaláljátok a www.dvdcenter.hu oldalon, ma este 19:00-kor tették fel a hírek közé!