Keresés

Schwarzenegger kormányzó

2003. október 9., csütörtök 12:16
- Biztos jól emlékszel erre a törvényre, Hógolyó? - kérdezte Napóleon, miközben mind a kilnec kutyája vadul vicsorgott a tömegre... mikor volt már 1984 is...
0
2003. október 9., csütörtök 10:58
és a pucolás után benézel a net kávézóba? :))
0
2003. október 9., csütörtök 10:21
Csak aztán nehogy ezt halljuk 7 év múlva a CNN-en az amerikai elnökválasztásról élőben közvetítő médiacirkuszban: I'll be back...
Ez a pasi még arra is képes, hogy megváltoztassa az alkotmányt, és elérje, hogy nem amerikai születésű emberek is lehessenek elnökök. Mert igazából mekkora baromság ez éppen Amerikában, a Nagy Olvasztótégelyben, ahol az ember azt se tudja ő milyen nemzetiségű(jó, tudom, amerikai), mert az apja orosz, az anyja ír, a kutyája spanyol, stb. Végül is Schwarzi maga a megtestesült Amerikai Álom. Ráadásul immáron több, mint harminc éve él ott, amerikai (demokrata-párti elvileg, de inkább férj- és érdekpárti) felesége van, azt hiszem három csodaszép kövér hamisítatlan amerikai gyereke, amerikai élete, amerikai milliói. Mi kell még, hogy elhiggyék, ő Az Amerikai Ember?:-)
Úgyhogy neki még azt is elhinném, hogy tagja lesz az első Mars-expedíciónak(Menj el a Marsra, menj el a Marsra):-), de abban sem kételkedek már olyan nagyon, amin eddig csak jóízűeket tudtam nevetni: hogy California állam kormányzója lesz Arnold "The Terminator", "Conan, The Barbarian" Schwarzenegger.Ilyet!:-)
Ez Hollywood...Az élet írja a legjobb filmeket, valóban.
0
2003. október 9., csütörtök 10:10
Igen, például szolgálhat mindannyiunknak. Mindenki legyen testépítő, aztán filmsztár, végül politikus! Hajrá emberek, az álmok határa a csillagos ég! És a csalódásoké is.
:-))
u.i.: persze tudom, az akarásra gondolt. Én jól érzem magam wc-puculóként is. Valakinek ezt is meg köll csináni,nem?:-)
0
2003. október 9., csütörtök 9:01
nem csak szvsz: hál'istennek, ezt a törvényt nem igazán fogják megváltoztatni.
0
2003. október 9., csütörtök 8:52
szvsz csak született amerikai lehet elnök. De elég kellemetlen lenne ezzel a kiejtéssel 1 országot képviselni....
0
2003. október 9., csütörtök 0:41
jólét, polgár! mi a bánata? :)
0
2003. október 8., szerda 23:02
Csak ne minden étterem Pizza Hut legyen... és a szex ugyebár... maga barbár! :)
0
2003. október 8., szerda 23:00
lesz még swarzi elnöki könyvtár, mint a pusztítóban. :))
0
2003. október 8., szerda 22:54
way to go, arnie!

én úgy vagyok vele, hogy nekem nem lesz se jobb, sem rosszabb attól, hogy arnold kormányzó lett, ám ha gyermekkorom legfontosabb karaktere sutba vágja a színészetet ezért, akkor lehet, kissé elszomorodom - annak ellenére, hogy az utóbbi tíz évben nem igazán volt nézhető filmje [minusz true lies].
0
2003. október 8., szerda 22:35
Schwarzenegger esete nem egyedülálló.
Emlékszik valaki egy bizonyos Ronald Reagan
nevű (republikánus) elnökre, aki másodostálybeli
hollywoodi színészből Kalifornia kormányzója lett?

Mellesleg nem semmi az USA legnépesebb és legerősebb
államának élén állni. Ha Arnold beválik, mint politikus, akkor határ
a csillagos ég.
0
2003. október 8., szerda 22:34
attól függetlenül drukkolok neki, hogy sikeres legyen. Egy hétköznapi srác aki óriási lelkesedéssel és akaraterővel megvalósította az álmát és világsztár lett. Példa lehet mindannyiunk számára! Hajrá Schwarzi!!
0
2003. október 8., szerda 17:39
Egxetértek. De mat-tal is, sajnos már szinte sehova sem szabad beírkálni.
0
2003. október 8., szerda 17:35
sajnos a tolerancia (tisztelet a kivételnek) senkinek sem az erőssége. Medvének tökéletesen igaza van. Semmibe kell venni és akkor lenyugszik. Egyszerű emberek ellen így lehet védekezni.
0
2003. október 8., szerda 17:34
te mondtad..
0
2003. október 8., szerda 16:45
bocs hogy élek...........
0
2003. október 8., szerda 16:39
sosem mondtam, hogy ismerlek...  bocsi
0
2003. október 8., szerda 16:35
Egyszerűen nem értem, miért zavart tégedez a topic...

Amúgy nem ismerlek, sosem mondtam, hogy ismersz, csak azt mondtam, hogy okosabbnak tartod magad.
0
2003. október 8., szerda 16:33
wow
Még az a jó hogy te ismersz engem.........................
0
2003. október 8., szerda 16:27
Most komolyan : ahelyett, hogy hagytad volna a francba ezt a fórumot, muszáj volt neked beleírnod, ráadásul olyat, aminek semmi köze a fórumhoz, megjegyzéseddel csak annyit értél el, hogy újabb fekete pontot kaptál mindenkitől. Ráadásul okosabbnak tartod magad mindenkinél, pedig nem is ismersz minket. És fogadjunk, hogy nem múltál el 18, pont olyan a hozzáállásod, mint minden középiskolásnak, a te véleményed a legfontosabb. Yamamurá-val is sok mindenben nem értek egyet, de azért nem szídom le, mert neki van határozott véleménye. De te szerintem nem is tudod, mt akarsz elérni a saját megjegyzéseiddel.
0
2003. október 8., szerda 16:19
mert itt aztán tényleg anyázással, személyeskedéssel stb.... írtam le a "véleményem".ugye?
Olvasd már vissza kérlek, hogy mi volt itt az első megnyílvánulásom, és aztán köss belém oksz?
0
2003. október 8., szerda 16:15
A Halottaink rovathoz sincs köze (amit persze nem találtál meg, inkább nyitottál egy új rovatot, és okoskodtál benne). De csak azért írtál bele ebbe a Schwarzi-rovatba, mert nincs semmi mondanivalód erről, de azért muszáj beleírnod (nyílván valami felsőbbrendű hatalom parancsára  :)). Inkább mondd el a véleményed, ne csak anyázz, ezt jóindulatból mondom, mert kezd elegem lenni itt pár emberből (és szerintem nem csak nekem). Senki sem ellenséges veled, ne is akard, hogy valaki tényleg megharagudjon rád. Inkább írd le normálisan a gondolataidat személyeskedés és politika nélkül.
0
2003. október 8., szerda 16:10
és megint én vagyok a hülye.......
:DDDDDDDDD
0
2003. október 8., szerda 16:06
Ezek a pontok nagyon ronjták a fórum olvashatóságát.
Mivel láthatóan az elkövető nem szándékozik felhagyni ilyen jellegű
tevékenységével, talán a közösség többi tagjában kéne, hogy legyen annyi
belátás, hogy
a, nem provokálom,
b, nem reagálok a kérdéses személy idegesítő megnyilvánulásaira.
Ennek ez a pszichológiája. Én türelmes ember vagyok, de megvallom, ezt már
kezdem unni. Ő mond valamit, mindenki ugrik rá, és sosem lesz vége.
0
2003. október 8., szerda 15:55
szokás szerint már megint kiforgatjátok a szavaimat.
Azt kérdeztem, hogy annak mi a túró köze van egy dvd-kkel foglalkozó fórumhoz, hogy: Schwarzenegger kormányzó

oszt jó csipkelődést!

ja, és:
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

egészségetekre!
0