Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2007. október 10., szerda 1:13
vagy rendszergizda :)
0
2007. október 10., szerda 1:04
lehet hogy az  :)))
0
2007. október 10., szerda 1:02
rendszergazdát?:D
0
2007. október 10., szerda 0:36
de. csak hát ez nem olyan egyszerű.
0
2007. október 10., szerda 0:31
én elhiszem,hogy Ti sem a DVDExtránál nem örültök ennek,de akkor talán lekéne cseréltetni az üzembetartót/fejlesztőt/karbantartót (vagy hogy a sz@arba hívják az ilyet). ezen nem gondolkoztatok el odabent?
0
2007. október 10., szerda 0:27
biztos nagy tapasztalatod van a webfejlesztésben. :)
azt pedig elhiheted, hogy nem csak ölbetett kézzel várunk arra, hogy történjen valami.
0
2007. október 10., szerda 0:11
Azért most már tényleg érdekelne mikor fog végre müködni rendesen a DVDExtra,mert ez már kezd nevetségesé válni.
Ennyi idő alatt nulláról már lehetett volna "felépíteni" egy új oldalt.
0
2007. október 5., péntek 16:53
Figyi Jama, nem lehetne legalább ideiglenesen feltenni a friss megjelenési terveket ide, ebbe a topicba?
Mert szerintem már mindenki tűkön ülve eszi a kefét, hogy mik lesznek a novemberi filmek...:-)
Borítók nem is kellenének talán, majd csak, ha "meggyógyul" a DVD extra, de szerintem, egy megjelenési lista nem ártana, csak hogy tudjuk, hogy az elkövetkező hónapban zsíroskenyeret eszünk csak, netán jut egyéb ínyencségre is a friss DVD-k megvásárlása mellett? :-)
0
2007. október 5., péntek 12:32
Azzal a néhány kópiával...
0
2007. október 5., péntek 12:20

Két hónapot sem adnak neki a moziban...nem lehet túl nagy reményük vele...
0
2007. október 5., péntek 11:42
de igen. november 27-én, duplalemezes kiadásban.
...vicces, hogy fejléc már van, a hír meg még sehol. :~
0
2007. október 5., péntek 11:37

Azt olvasom a novemberi BUFI-megjelenések előzetesében, hogy "magyar tőzsdecápák" is lesznek. Csak nem az Overnight jön ki ilyen hamar?! Biztos nem...
0
2007. október 5., péntek 11:33
szó van róla.
0
2007. október 5., péntek 11:23
JSZ: miért nem dobtok össze sebtiben egy oldalt? vagy írtok ki pályázatot a dvdextra megújítására? :)
0
2007. október 5., péntek 11:05
azt már hetekkel ezelőtt frissítettem, hátha kidöccenti az oldalt a tetszhalálból. lehet, hogy működik, de megitn nem frissül, pedig tegnap nagy lelkesedésemben feltöltöttem a bufi novemberi megjelenéseit, de sehol semmi.
0
2007. október 5., péntek 10:50
Te, ez működik!!!
Még a toplista is friss lett, nahát! :-))
most posts by TM
0
2007. október 5., péntek 9:47
most épp bősz kalapálás alatt áll... remélem.
0
2007. október 5., péntek 8:39
Most már az oldal se jön be. Legalább nem látja senki, hogy nem frissül.
most posts by TM
0
2007. október 4., csütörtök 18:24
Hát nem :(
Pont rossz időszakban regeltem, kb 2 hét késéssel kaptam meg az aktiváló kódomat, és hiába klikkelek rá, nem történik semmi :(
0
2007. október 4., csütörtök 18:03
úgy tűnik, nem volt elég hangos a kopogás. :(
0
2007. október 4., csütörtök 15:24
lekopogom, de úgy tűnik, feléledt az oldal. egyelőre a rovatok egy része (pl. játékok) nem jelenik meg a főoldalon, de azért működnek (lehet játszani is).
0
2007. október 1., hétfő 21:50
Mindjárt gondoltam :) Ez csak úgy eszembe jutott, mert elég régi már ez a fehér-rózsaszínű berendezés és ráférne némi újítás. :]
Hajrá, majdcsak beindul újra ha megfejtik mitől állt le... 22-es csapdája. :)
0
2007. október 1., hétfő 21:48
hát, lenne néhány ötletem, mit lehetne tenni az oldallal, de egyelőre örülnék, ha újra működne. :)
0
2007. október 1., hétfő 21:44
Jól hangzik :)
Valami új kinézetet is fog kapni vagy egyelőre csak az újra kommunikációban reménykedjünk? :)
0
2007. október 1., hétfő 21:37
sajnos az oldal rajtunk kívül álló okok miatt dobott egy hátast. mondhatni, tetszhalott állapotban van. a problémát azonnal jeleztük az illetékeseknek, akik - ahogy azt robi is írta - elméletileg dolgoznak az ügyön. mivel a probléma lehetetlenné teszi, hogy bármit kommunikáljunk az oldalon keresztül, így nem is tudtuk jelezni a kezdőfelületen, hogy probléma van.
a fórum részben - ami a főoldal szerint nem frissül - továbbra is megjelennek a hozzászólások (ha a "fórum" gombra kattintotok, akkor ezt láthatjátok is): ott is, meg az xpress oldalain is több alkalommal jeleztem a problémát. sajnos, ennél többet nem tehetek, illetve további türelmeteket kérném. természetesen nem hagytuk el az oldalt, továbbra is szeretnénk mindenkit tájékoztatni a friss megejelenésekről, szeretnénk teszteket, cikkeket közölni, csak egyelőre a technika ördöge várakozásra kényszerít minket.
ígérem, amint újra beindul az oldal, mindenféle játékkal és rengeteg hírrel kárpótoljuk az olvasokat a kényszerszünet miatt. :)
0