Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2005. január 6., csütörtök 17:19
Nem szégyellem de nemis szeretem.
0
2005. január 6., csütörtök 17:18
Nekem egy kicsit más a véleményem de mindegy.
0
2005. január 6., csütörtök 17:16
Es most akkor ez egy szerkesztosegi szubjektiv lista vagy block buster?
Mond ki nyugodtan, hogy szereted a Holnaputant :))) (Nem akkora szegyen az :) )
0
2005. január 6., csütörtök 17:11
hmm, gyors holnapután - karib-tengeri kalózok összehasonlítás:

film: hu 1o/9, ktk 1o/6
kép: hu 1o/9.5 ktk 1o/8.5
hang: hu 1o/1o ktk 1o/8
extrák: hu 1o/9 ktk 1o/8.5
0
2005. január 6., csütörtök 16:51
Ez az én véleményem és azokat a kiadványokat soroltam a topba amik nekem vannak meg.
0
2005. január 6., csütörtök 16:44
A holnapután bekerült a topba?Mér pont az?A karib tenger kalózain ugyanannyi extra van és azok mind magyar feliratosak.A kép és hang úgyszintén tökéletesA film is jobb.
Az én listám
Ha a filmet és magát az egész kiadványt nézük:
10.Az élet értelme
9.A karib tenger kalózai
8.Alien quadrológia
7.A rendőrakadémia díszdoboz
6.Pókember 2. ajándékdoboz
5.Terminátor 2
4.Star wars díszdoboz
3.Indy díszdoboz
2.Mátrix tízlemezes
1.A király visszatér bővített.
A kép szerint:
10.Leon a profi
9.Volt egyszer egy vadnyugat
8.A terminátor 2
7.Van helsing
6.Indy trilógia
5.A texasi láncfűrészes
4.Pókember 2.
3.A király visszatér bővített
2.Mátrix tízlemezes
3.Star wars trilógia
Hang szerint:
5.Mátrix tíz lemezes
4.Star wars trilógia
3.Alien quadrológia(az angol hangsáv)
2.Terminator 2
1.A király visszatér
Extrák szerint:
10.Van helsing
9.Házibuli
8.A karib tenger kalózai
7.Pókember 2.
6.Chaplin díszdoboz
5.Indy trilógia
4.Alien quadrológia
3.Star wars trilógia
2.Mátrix tíz lemezes
1.A király visszatér bővített
A tok szerint
5.Van helsing
4.Mátrix tízlemezes
3.Indy díszdoboz
2.A király visszatér bővített
1.Alien quadrológia
A legjobb dvd kiadványok az évben:
Egy hajszálal de leelőzte az alien quadrológia a star wars díszdobozát és az Indy-ét
3.Alien quadrológia
Az év végén jött és tarolt a mátrix tíz lemezes példa értékű képével,hangjával és az extráival.
2.Mátrix tízlemezes
És mi más is lehetne az év kiadvány mint a király visszatér.Ez a kiadás megérdemli a királyi címet
1.A király visszatér bővített extra változat

0
2005. január 6., csütörtök 15:55

szerintünk.
0
2004. szeptember 24., péntek 10:30
Koszi. A tobbi ment privat :)
0
2004. szeptember 23., csütörtök 21:32
szerintem vmi gáz van a levelező klienseddel vagy szolgáltatóddal. az imént újból regisztráltam magam: teljesen problémamentes volt.
0
2004. szeptember 23., csütörtök 21:30
a
0
2004. szeptember 23., csütörtök 21:26
próbáltad az "elfelejtetted a jelszavam" részt is?
0
2004. szeptember 23., csütörtök 20:45
Had kerdezzek akkor mar ha igy szoba kerult. Regi accom nem mukodik, regisztraltam ujat jol nem kuld semmi user/passt. Ujra reg. Ua. Ujra reg. Ua. Ujra...
Ilyenkor mi van? (Tudom, szivas :) )
0
2004. szeptember 23., csütörtök 20:35
a legfontosabbat kihagytam: van már cookie-nk is. :D
0
2004. szeptember 23., csütörtök 20:15
jó híreim vannak: az oldal kicsit felturbózódott, most már nem tart egy örökkévalóságig, míg betöltődik, s végre a fórum is használható lett. ez alatt egyszerűbb, de praktikus UBB-kódok bevezetését értem. link és kép beszúrása is lehetségessé vált, ez utóbbira azért ügyeljetek, én már sikeresen elb*sztam egy beillesztést. :] továbbá módosult a kritikák és hírek megjelenítése. természetesen továbbra is várjuk javaslataitokat, ötleteiteket, csupán évek kérdése, és megvalósul mind. :]
0
2004. július 20., kedd 18:00
Fordítva: noname "álneve" Pál, már hogy néha némi béna humort lehessen vinni az originális Pál világgyűlölő szövegeibe...

Az eredeti Pál nevei később: paálzsolt, Hunfalvi, Paul, Salieri, Roberto Carlos ill. jelenleg noname2. Elnézést, ha valamit kihagytam vagy betűhibát vétettem. Viszont erős a gyanúm, hogy amadeus is = Pál (az eredeti), de legalább is szellemi ikertestvérek.
0
2004. július 20., kedd 17:52
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2004. július 20., kedd 17:42
Az egyik Pál újabb álneve...
0
2004. július 20., kedd 15:39
Már két noname van? :]
0
2004. július 20., kedd 15:32
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2004. július 20., kedd 15:27
a medve etetése szigorúan tilos! :]
0
2004. július 20., kedd 15:25
0
2004. július 20., kedd 14:56
És még csak annyi, hogy aki családot tart el, az néha nemcsak a DVD-re vár több hónapot, hogy olcsóbb legyen... Ráadásul a kultúra nem egyoldalúan filmnézésből áll. Néha az ember sportol, színházba jár, könyvet olvas, kávézóba megy, usziba, múzeumba, kocertekre meg ilyen vacak helyekre megy. És ilyenkor a DVD nyugodtan várhat. Akár hónapokat is. :)
0
2004. július 20., kedd 14:50
"A baj az, hogy megint beüt a magyar mentalitás, nevezetesen hiába a kedvenc filmje, képes várni hónapokat, csak hogy néhány ezressel olcsóbban megvehesse."

Ez kemény volt és baromira nem tudok egyetérteni. Ez nem mentalítás, hanem kőkemény, húsbavágó financiális kérdés. Aki átlag fölötti keresettel rendelkezik, vagy minden pénzét DVD-re költi, nyilván nem sajnálja a pár ezer forint.

De az átlag (és többségi) magyar munkavállaló, vagy kis-, és magánvállalkozó, akinek a nyugateurópai országok keresőihez képest nagyságrendekkel alacsonyabb a fizuja/bevétele, ráadásul ugyanolyan drágán és sokszor magasabbat adózva (csak nálunk van 25%-os ÁFA két északi, jóléti államot leszámítva, a járulékokról és egyéb adóterhekről nem beszélve) kénytelen megélni, az igenis elgondolkodik még pár ezer forint kiadásán is.

És hiába a kedvenc filmem, inkább megveszem a fiamnak a drágább ruhát, vagy elviszem nyaralni a családomat minden évben máshová, ez ugyanis priorítást élvez, de egy DVD film nem. Legalábbis például nálam. Tessék tudomásul venni és elfogadni, hogy a magyar piac árérzékeny, lévén, hogy ellentétben az árakkal és adóterhekkel, a fizetések meg sem közelítik a ny-eu átlagot. Márpedig az ember kedvenc filmje nem olyan fontos, mint a családja vagy egyéb más kiadásai, ami a mindennapi élethez szükségesek. Sajnos ma itthon a DVD luxuscikk.
0
2004. július 18., vasárnap 19:13
"magyar mentalitás (...) hiába a kedvenc filmje, képes várni hónapokat, csak hogy néhány ezressel olcsóbban megvehesse."
hat igen, a magyar mar csak ilyen irracionalis leny, ha teheti, olcsobban vasarol, es a nehany honap varakozassal megtakaritott ezresekbol vesz meg egy filmet :-P
0
2004. július 18., vasárnap 2:11
"A DVD gyűjtés betegség"

Hétfőn fel is keresem az orvosomat :))
0