Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2012. augusztus 12., vasárnap 4:18
A legmorbidabb, amikor valaki egy halálhírt oszt meg a többiekkel és azt minden olvasó tetszik-kel jelöli (mint minden mást) anélkül, hogy használná az agyát. Ez olyan, mint a híradóban, amikor mutatják, hogy halomra lövi egymást két barátságos nép, s közben a felső sarokban ott figyel a "live" felirat...
Na persze most már majd minden híradó a biztonsági agymosásra játszik, így külpolitikát ritkán adnak, helyette van sok bulváros, meg kis színes.
De ez már nagyon nem dvdextra, úgyhogy off vége, uff
most posts by TM
0
2012. augusztus 9., csütörtök 17:58
Valaki szólhatna nekik,nem lesznek mindig kamaszok,sőt alighanem egyszer ők is meghalnak majd.
Nem ugyanaz,ha egy ember után szép szerelmes levelek,képeslapok,vagy egy facebook profil marad fenn....
0
2012. augusztus 9., csütörtök 11:00
Találnak majd más függőséget. Az emberek többsége ebben nagyon kreatív tud lenni.
0
2012. augusztus 9., csütörtök 9:50
Én azon vigyorgok, hogy mi lesz majd azokkal, akik a wc-re is viszik magukkal a telefonjukat, hogy közölhessék a barátaikkal Facebook-on, hogy éppen mit csinálnak. És akkor azok lájkolhatják, meg továbboszthatják. És igen, vannak Facebook-függő emberek (korunk új betegsége).
Pár éve az iwiw-ről sem gondolta senki, hogy a süllyesztőbe kerül. És tessék: ma már csak vegetál, mondhatni döglődik.
0
2012. augusztus 8., szerda 18:37
Niwrok véleményét osztom.
A középkorban a pestist kapták el annyian,mint ma facebook-ot.
Maradok itt,a kevesebb illetve nem egyedi infóért.Már ez is bőven elég.
0
2012. augusztus 8., szerda 18:00
Aha, ezt is megértem maximálisan.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:56
Jobban szeretem ezt olyan közegben tenni, amiben jobban szeretek lenni, és ahol nagyjából tisztában vagyok vele, hogy kik hallják, látják, olvassák.
most posts by TM
0
2012. augusztus 8., szerda 17:44
Az elnevezés tényleg fostos, de a tevékenységet egy virtuális mosolyként érdemes felfogni, olyan helyzetben, amikor a másik egy szomszédos kerületben, városban, országban helyezkedik el épp és nem tudtok találkozni, beszélni. Ettől ő még megoszt valamilyen eseményt magáról, melyről az ismerősei eldöntik, tetszik-e nekik a dolog.
Ez olyan, mint amikor a velem szemben ülő közli, szalonnás rántottát evett. Erre bólintok és rámosolygok, mert én is örömmel eszek ilyesmit.
Az oldal praktikus használata nem veszélyezteti a tényleges emberi kapcsolatok létrejöttét, vagy meglétét, sőt, ellenkezőleg.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:38
Egyszer véletlenül én is regisztráltam, úgyhogy a "magára valamit is adó emberek" közé sikerült becsusszannom, viszont azt nagyon komolyan megfogadtam, (talán még a kezemet is a szívemre tettem közben :) ), hogy az általad írt tevékenységet sosem fogom művelni, mert már az elnevezésétől is rosszul vagyok.
most posts by TM
0
2012. augusztus 8., szerda 17:31
Hát egyelőre még semmi biztosat.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:31
...ez meg a másik.

De szerintem túl van magyarázva a dolog.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:30
DVDEXTRA

Éhezők Viadala című BD hazai megjelenésről lehet valamit tudni?

Köszi
0
2012. augusztus 8., szerda 17:29
Mivel a DVDExtra Facebook-alkalmazása nem most indult, az eddigi gyakorlat alapján az egészet a következőképpen érdemes elképzelni:

Szervezel (vagy szerveznek neked) egy nyaralást, ahol egy külön "cikk", azaz körlevél, vagy telefonhívás összefoglalja a nagy esemény tudnivalóit (utazás részletei, szállásdíj, programtervezet, érkezési lehetőség), aztán mellé még kinyomozol (kinyomoznak neked) apróbb, kiegészítő tudnivalókat, pl. a "a közeli étterem csak hétvégén nyit ki", vagy "a tóparton bicaj kölcsönözhető", esetleg "a vonatra ne felejtsetek el helyjegyet venni", vagy éppen "akinek van Nokia- vagy hurkatöltője, hozzon már egyet". Ezek is hasznos infók, csak éppen egysorosok, így külön "cikket" (példánknál maradva levelet, telefonhívást) nem érnek meg, terjesztésre mégis érdemesek. Na most ezen egysorosok, rövid érdekességek megosztására tökéletesen használható a Facebook.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:28
Egyáltalán nem mond ellent. Csak gondolj bele! Az ott szereplő exkluzív infó csak ideig-óráig exkluzív, ugyanakkor arra elég, hogy összegereblyézzen jó néhány embert, akik az ott közzétett linkeken keresztül - és ebből áll a DVDExtra facebook-oldala tevékenységének 95%-a - eljuthatnak a DVDExtrára, s el is fognak jutni, mert a dvdextra.hu-n leközölt tartalmat a facebookon nem olvashatják el. De hát minden különálló médium facebook-oldala így működik.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:23
Jól van na, azért mindennek ellenére én is lájkoltam a "Facebook Extrát":)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. augusztus 8., szerda 17:11
Az utolsó mondatnak némileg ellentmond, hogy "nem kevés egyedi infót csak a Facebookon osztunk meg", de ma nem vagyok fennakadós kedvemben:).

A "facebook=technológiai vívmány"-hoz és a "konzervatív facebook-ellenesség"-hez meg csak annyit, hogy nekem már facebook nélkül is bőven sok az internet és a média egyéb területeiről kapott információs zaj, anélkül, hogy "konzervatív facebook-ellenes" lennék.
0
2012. augusztus 8., szerda 17:03
Senkiről nem állítottam olyat, hogy nem ember, ha nincs fenn a facebookon. Továbbá az sem igaz, hogy leszarnánk azokat, akik nincsenek fenn, ugyanakkor egy olyan fórum, ahol DVD- és BD-gyűjtő emberek gyűlnek össze, magyarán nyomon követik a technológia vívmányait, kicsit furának hat ez a konzervatív facebook-ellenesség. (Meg aztán nem is az a célunk, hogy innen vagy a DVDExtráról odavigyük az embereket: épp fordítva.)
0
2012. augusztus 8., szerda 16:56
De hisz ma már minden, magára valamit is adó ember fent van Facebookon. Mert ha nem követi az aktuális trendeket, akkor tényleg nem is veszik emberszámba...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. augusztus 8., szerda 16:55
Ha ez egy fonószakkör postai levelezőlistája lenne, akkor megérteném a kirohanást. :)
0
2012. augusztus 8., szerda 16:44
szomorú, hogy beálltatok a "fészbukbuzik" sorába, aki meg nincs ott az le van sz@rva és már nem is ember???
0
2012. augusztus 8., szerda 16:30
Jelezném, hogy érdemes követni a facebook-oldalunkat, ugyanis nem kevés egyedi infót csak ott osztunk meg.
0
2012. május 14., hétfő 20:16
A Pro Videós beleszóláshoz mellékelem a Kultúrbarlang korábbi levelét:

CSAK A KULTÚRBARLANGBAN -
KUROSAWA - ÁLMOK ! limitált kiadás !

Az 1990-ben készült különleges szépségű lírai alkotás, akkor kerül legyártásra, ha sikerül legalább 200 előjegyzést összegyűjtsünk. Kérem a filmgyűjtőket, tagjainkat, hogy e-mail útján jelezzék felénk a vásárlási szándékukat és híreszteljék, adják át minden filmszerető embernek a hírt !
MINÉL HAMARABB JÖN ÖSSZE A LIMIT, ANNÁL HAMARABB NÉZHETJÜK A MESTER ALKOTÁSÁT !!

Szóval ez nagyon is a Kultúrbarlang portékája, tévedés ne essék.
most posts by TM
0
2012. május 14., hétfő 20:12
A következő kiadvány alighanem egy régen várt kultfilm lesz.Az talán itt is kap majd némi reklámot.
0
2012. május 14., hétfő 20:08
Mivel muszáj minden eszközt megragadniuk ahhoz, hogy elfogyjon. Ha ez nem megy, akkor jön az, amit már korábban is kénytelenek voltak meglépni, hogy átadják a portékát filmterjesztő hálózatnak, pl. MM.
most posts by TM
0
2012. május 14., hétfő 20:07
Igazából a Pro Video adta ki.
0