Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2004. július 8., csütörtök 22:42
breaking news!

új jelenetek george lucas klasszikus scifijében!!!
0
2003. október 17., péntek 12:44
Honlapon is fent lesz, és valószínűleg a hétvégén lesz vége, amint az új játék indul.
0
2003. október 17., péntek 12:26
Azt meg tudná mondani nekem, hogy a Zongorista játéknak mikkor lessz ereményhírdetésse?(és hogy fog történi mail-ben vagy a honlapon is fent lesz?)
0
2003. október 13., hétfő 12:27
Most mar, hogy sikerult a regisztralas en is csak jokat fogok irni rola :))
Viszont az teny, hogy tartalmi/strukturalis/design oldalon nincs hiba
0
2003. október 13., hétfő 0:31
erről mindig az "Erre akár mérget is vehet!" című beszólás jut eszembe az Ölve vagy halva című Seagal filmből.
0
2003. október 12., vasárnap 22:45
arra mérget vehetsz! ;]
0
2003. október 12., vasárnap 22:43
Csak hogy valaki jót is írjon az oldalról, nálam a regisztrációval semmi baj sem volt az e-mail azzonal megjött. A weblap felépítése jó és designos, a DVD teszt rovat is jó ötlet remélem sok DVD-t fognak tesztelni.
0
2003. október 11., szombat 14:27
Hmm. 1.5 nap alatt csak meg kellett volna jonnie... No, akkor ujabb kiserlet :))
0
2003. október 11., szombat 13:43
hmmm.  hozzám szinte azonnal megérkezett, pedig a freemail nem a fürgeségéről híres.
0
2003. október 11., szombat 13:21
Nálam is pár óra eltelte után futott csak be a kód....de megérkezett:)
0
2003. október 11., szombat 13:07
Jo az oldal, bar a regisztracio nem nagyon mukodik.... (Legalabb is az aktivacios kodot tartalmazo level nem igazan akar megerkezni...grrrrr)
0
2003. október 11., szombat 3:00
elkövettünk már számos tesztet, melyeknek kb. akkora hányada warneres, amekkora a cég piaci részesedése. a the haunting és a soylent green azért került ki, mert a héten ezek jelentek meg, a lotr fontos lemez, a szemtől szemben pedig... mittomén, biztos a főszerki kedvenc filmje. :] szóval nyugalom, az oldal még csak teszt fázisban van, ez egyfajta nyílt teszt: ha megnézed a híreket, azok beszélnek a hulkról és a schindler listájáról is [universal], valamint olvashatsz egy klassz interjút az oroszlánkirály [intercom] kapcsán. és ez még csak a kezdet...
0
2003. október 11., szombat 2:55
"Az Xpress ma is egy információs oldal."

nos, ebben tévedsz: ez nem információs oldal, hanem online shop. csak robi mentalitása kissé különbözik sok más üzletemberétől, s ő tényleg meghallgatja a vásárlót, s tesz is annak érdekében, hogy a vásárló elégedett legyen. csak hogy a kérdések lassan a bolt fejére nőttek, mint te is említetetd, sokan csak ezért jártak ide [magyarán, ha ők átmennek az extrára, az nem fogja csökkenteni a bolt forgalmát]. félig-meddig ennek is köszönhető, hogy robiék kitaláltak egy oldalt, ami egyfajta komplex FAQ-ként fog működni, s az xpress megmarad az, ami: egy online shop.

ha robi helyében lennék, mostantól minden kérdezőt átirányítanék oda. ;]
0
2003. október 11., szombat 2:02
Még egy apróság. Az oldal a Warner Magyarországé. Nem véletlen a Szemtől szemben vagy a LOTR kritika. Nem tudom milyen irányba fog menni a dolog, de független gondolom sohasem lesz. Ez már önmagában kicsit taszít.
0
2003. október 11., szombat 1:58
Szerintem csinálhatunk egy felmérést, hogy az idejárók közül hányan nem vásárolnak filmet. Én és még egy pár ismerősöm rendszeres látogatója az oldalnak de még életünkben nem rendeltünk itt filmet és nem is szándékozunk. Az Xpress ma is egy információs oldal ahol a legpontosabb információkat kaphatja az ember a DVD filmekről illetve a fórumon keresztül azok valamikori megjelenéséről. Lehet, hogy csak magamból indulok ki és ezért téves az egész gondolatmenetem. Én már akkor figyeltem az oldalt amikor még az amazon.hu címen próbálkozott (ha jól emlékszem valami újság vette el a domaint) és mióta Xpress néven fut azóta is rendszeres olvasója vagyok. Érdekel a fórum a vita a társaság. Nem érdekel viszont a vásárlás.
Ha tévedek és akik idejárnak azok a vásárlás miatt járnak ide akkor valóban van létjogosultsága egy külön híroldalnak kritikákkal és fórummal. De szerintem az idejárók nem elhanyagolható része sohasem rendel filmet. De akik igen azok is havonta max 1-2-szer, de naponta jönnek az oldalra. Nyilván a fennmaradó 28 napon nem filmet rendelni.
Mivel nekem ez amúgy is egy hírsite volt ezért jobban örültem volna ha itt bővül és nem máshol. Mert ha máshol bővül és ott jobb a "választék" akkor inkább oda járok és nem ide. Azt nem értettem, hogy ez kinek jó.
0
2003. október 11., szombat 1:23
miért nem lett volna jobb, hogy ha ide az Xpress-re jön az a csomó új ember.

Azért, mert sokan fogják olvasni az Extrát olyanok, akik esetleg nem interneten szoktak filmeket venni, hanem offline boltban, ezért eszükbe sem jut, hogy az Xpress-re jöjjenek, hiába bővítik a tartalmat. Az Extra viszont eredendően egy információs portál, amit egyaránt fognak online és offline vásárlók is látogatni.
0
2003. október 10., péntek 23:38
Bocs az offtopic jellegért de több aktív helyre is bevágom ezt, életbevágó!!
Pedro, nincs link a nicked alatt. /Ez újmagyarul van/ Nekem pedig van egy óriási kédésem! Ha nem túl gáz, jól jönne a címed/küld az enyémre/. Tényleg fontos lenne!
Előre is Kösssz!
0
2003. október 10., péntek 22:38
Szerintem nagyon jó az új oldal és én nem látom az üzleti hátrányát annak, hogy elindult. Amiben azért talán egy kicsit Kigának adok igazat az a fórum. Eddig ez itt nagyon jól működött, egy viszonylag állandó emberkékből álló társaság írogatta ide a megjegyzéseit és így ez - szerintem - emelte az oldal értékét, mégha - én legalábbis - nem emiatt kezdtem el idejárogatni. Viszont tény, hogy az utóbbi időkben a fórumot naponta többször is megnéztem, elolvastam. Szóval a nagy a kérdés, hogy ezekután mi lesz? maradunk itt mindannyian, és aki akar ír ide is, oda is? Vagy csak ide, csak oda? :-)
0
2003. október 10., péntek 22:04
Miért vásárol valaki egy online shopban? Mert olcsó. Szerintem ma az online DVD shopok egyárban vannak, tehát a szimpátia dönt. A szimpátia amely mondjuk itt a fórumban alakul ki. Sokan írták, hogy máshol olcsóbb egy film, de rendesek lesznek és itt vásárolják meg. Ebből gondolom, hogy a látogatottság és a fórumon való részvétel jelentősen befolyásolja az eladást.

Hardver rovat is lesz a dvdextrán? Mert a nyomtatott sajtó nagy részét azért vásárolják, hogy ezekről olvassanak. Mik az új termékek, tesztek, stb.

Fórumot figyelni nem megeröltető hanem időigényes. Ha kiváncsi vagyok x film kritikájára nagyjából azonos közönség mellett most már két fórumot kell figyelnem. Sőt biztos lesznek utalások egyik helyen a másik helyre.

Ha egy csomó új ember fogja látogatni az új oldalt akkor miért nem lett volna jobb, hogy ha ide az Xpress-re jön az a csomó új ember. Itt valóban potenciális vásárlók lehettek volna szemben az új hellyel amire Robi azt írta, hogy más boltok hirdetéseit és árait is tartalmazni fogja.

De nem ismétlem önmagam, ahogy látom egyedül vagyok, tehát az a valószínűbb, hogy én tévedek. :-)
0
2003. október 10., péntek 21:02
Egyrészt az új oldalt nem csak az xpress közönsége fogja látogatni, hanem lesz egy csomó új ember, akik esetleg később az xpress törzsvásárlóivá válhatnak. Így előfordulhat, hogy az új oldal nemhogy nem visz el embereket, de még újakat is hoz az xpress-re. Másrészt az xpress-nek nem éppen látogatottságra van szüksége, hanem vásárlókra.
A Xpress már amúgy is messze túllépett a bolt keretein a fórummal, megjelenések kinyomozásával és a forgalmazók bevonásával. Én az Xpress helyében az egész fórumot mindenestül átraknám az Extrára, és akkor ismét az lenne, aminek megteremtetett: online dvd bolt.
0
2003. október 10., péntek 20:53
Szerintem az xpress-nek tök mindegy hogy mennyi látogatója van. Nekik az eladás számit, ez ugyanis egy online bolt, ellentétben a dvdextra.hu-val, ami meg egy online újság.
0
2003. október 10., péntek 20:29
az xpress elsősorban nem a fórumról szól - mégha sokan ezért is járunk ide. imho, előbb-utóbb ez fog leépülni a másik javára. személy szerint nem érzem megeröltetőnek, hogy két fórumot figyeljek [a másik 16-tal egyetemben]. több szem többet lát.
0
2003. október 10., péntek 20:26
úgy is van. az oldalt valóban nem kötelező látogatni, de reményeink szerint fogják páran. aztán többen. és még többen. és a végén már senki sem akar nyomtatott dvd-s magazinokat vásárolni! és mozisokat sem! MUHAHAHAHA [főgonosz nevetése valamelyik shaw brothers filmből. :]
0
2003. október 10., péntek 20:24
Még annyit, hogy mivel gondolom minkét oldalt auditálják ezért pár hónapon belül kiderül, hogy csökkent-e a látogatottsága az oldalnak (oldalaknak) vagy csökkent-e az Xpress eladása a várthoz képest. Én sem merném kijelenteni, hogy igen, csak azt kérdeztem érdemes-e megkockáztatni.
Én nem fogok ezentúl két fórumot figyelemmel kisérni (az amúgy 16 másik mellett), sőt lehet, hogy egyet sem.
0
2003. október 10., péntek 20:19
"de ne haragudj, amiket a számodra tökéletes lemezről és a kiadók hozzáállásásról leírtál, az alapján arra mertem következtetni, hogy nem sok vér csörgedezik az üzleti vénádban."

Ez nézőpont kérdése. Az ottani véleményemet, mint vásárló írtam le. Tudod mit anyázok a szinkronok megléte miatt a DVD forgalmazók zárt körű fórumán? Hogy mennyit lobbizok a DVD-k árának emelése mellett? Mint említettem csak nézőpont kérdése.

Komolyra fordítva a szót jelen esetben is leírtam mindkét nézőpontból a véleményemet. Talán mivel egyedül vagyok vele azért kapott ekkora visszhangot.
0