Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2003. október 10., péntek 20:14
inkognítóm jó átlátszó volt, kb. 5 percig ki is tartott, sz'al igen, tony leung az én lennék: engem lehet [kell] szídni.
0
2003. október 10., péntek 20:13
talán ez az első dvd-vel foglalkozó magazin, amihez nem jár vmi levedlett film dvd-n. ;]

nem hinném, hogy félteni kéne lobenwein úr üzleti érzékét, mérget vehetsz rá, hogy egyik oldal sem fogja ellehetetleníteni a másikat. sőt. csak végig kéne gondolnod, de ne haragudj, amiket a számodra tökéletes lemezről és a kiadók hozzáállásásról leírtál, az alapján arra mertem következtetni, hogy nem sok vér csörgedezik az üzleti vénádban.
0
2003. október 10., péntek 19:27
Álljunk meg egy szóra. Pusztán technikai kérdéseket feszegettem. Persze, hogy nektek vásárlóknak, érdeklődőknek jó dolog. Milyen jó lenne, ha itt is minden termékhez oda volna írva, hogy pl. az Episode II. itt nálunk 6590Ft de menjetek be az MM-be ahol csak 2990Ft. Ki lenne az a hülye aki itt venné meg több, mint a duplájáért? Csakhát az Xpress menne tönkre.

A pesszimizmust egyáltalán nem értem miért kellett idekeverni. Ez üzleti kérdés. Egy online shop tartalommal tölt fel egy másik oldalt (sőt még reklámozza is) amely konkurenciája a sajátjának. Napi szinten képben lenni a netes dolgokkal hihetelen időt emészt fel. Csak az Xpress vagy az Index napi átnézése akár egy órát is igénybe vehet. Erre volt a másik gondolatom, hogy ha döntenem kell, hogy melyiket nézem meg fél óra alatt akkor elképzelhető, hogy nem az Xpress mellett döntök. Ergó látogatót veszít az oldal egy saját magának teremtett vetélytárssal.

Egyszóval, ha látogatóként értékelem a dolgot akkor hurrá, király az új oldal többet ad mint ez, de kevesebbet nem, ide se jövök többé. Érted?
0
2003. október 10., péntek 18:49
ez a pesszimista világszemlélet. ha csak ilyen emberek élnének a világban akkor még mindig a tűz körül ugrálnánk a barlangunkban. habár még a tűz szükségességébe is belekötnének...
0
2003. október 10., péntek 18:39
Fel nem foghatom hogy miért zavar valakit, ha van egy online DVD magazin. És mit nem lehet azon felfogni, hogy ez nem xpress-melléklet? Na mindegy...
0
2003. október 10., péntek 18:29
Röviden:
- Így jöjjön!
- Nem az oldalt fikáztam hanem az ötletet.
- Öreg a kedves mama!
- Nem is megyek.
- Valóban.
0
2003. október 10., péntek 17:11
jaja höhö höhö

amúgy nekem T3-on megy mint az álom
:)
0
2003. október 10., péntek 17:06
így jöjjön be az ötösöm a lottón, hogy jön valamelyik és elkezdni fikázni az oldalt. Öreg, ha nem tetszik, nem kell odamenni. Ilyen egyszerű.
0
2003. október 10., péntek 15:11
Nem rossz az oldal, csak tetűlassú.
0
2003. október 10., péntek 15:05
Azt természetesen nem lehet felvállalni, hogy ha Rötyi tékája meg akar szabadulni a raktárjában porosodó tíz filmtől, arról is beszámolunk, de ha nagyobb üzletekben meghirdetett (katalógusban például) akciókról tudomást szerzünk, akkor azt is feltüntetjük. Ezek többnyire kiadókkal egyeztetett akciók, tehát elméletileg első kézből fogunk majd értesülni róluk.
0
2003. október 10., péntek 14:55
a Vásár rovat tényleg jó ötlet, de tudjátok majd olyan szinten csinálni mint "egy másik" fórumon a fórumozók, hogy a nem általános, hanem egy-egy boltra vonatkozó akciókról is hírt adtok? Vagy csak az országos akciók lesznek meghírdetve?
0
2003. október 10., péntek 13:11
Kiga: nem a mi vállalkozásunkról van szó. Mi csak a tartalmat szolgáltatjuk. Nem rólunk szól majd az oldal, hanem a magyarországi DVD-piacról.
0
2003. október 10., péntek 12:57
Oké, de akkor mi értelme van? Végig többes elsőben beszélsz tehát a Ti vállalkozásotokról van szó. Miért jó konkurenciát teremteni vagy kihangsúlyozni? Miért jó elvinni innen a vásárlókat máshová?
Nem lett volna különösebben nehéz az Xpress vonalain belül végrehajtani a bővítést. Ti tudjátok, én csak értetlenkedek.
0
2003. október 10., péntek 11:46
Oké, kedves tőled.
Asszem kaparintok vmit a Die Hard-ról..
(az elküldött levelem tekintsd tárgytalannak;)
0
2003. október 10., péntek 11:44
Calzone: javítottuk a hibát, aláírtuk a cikkeket, köszi.
Jöhetsz lektornak, vagy ha kedved van hozzá, kritikusnak, hogy mi is kritizálhassunk téged :)
(De komolyan, ha van kedved, szívesen fogadunk tőled is filmkritikát.)
0
2003. október 10., péntek 11:37
Nem szidlak éppen hogy tetszett, mint alatt is írtam...
0
2003. október 10., péntek 11:36
A nevek kikerülnek hamarosan. Technikai problémákat kellett áthidalni, így örültünk, ha sikerült indulásra legalább eddig feltölteni a rendszert. A Szemtől szemben hibái miatt engem szidjatok :)
0
2003. október 10., péntek 11:34
Kiga: Határozottan NEM az xpress.hu oldal kiegészítéséről van szó, hanem egy független, főleg a hírekre koncentráló oldalról. Az, hogy van átjárás onnan a boltba, egyfajta plusz szolgáltatás, lehetőség. Nem is nagyon ragaszkodtunk hozzá. A függetlenségre jellemző, hogy a VÁSÁR rovatban például a jövőben minden más üzletben induló, vagy aktív hivatalos akció részleteit is közöljük majd. Például ha a Media Marktban összecsomagolt Disney-filmeket kínál kedvezményesen az InterCom, vagy a Tescóban akciós áron kaphatók az SPI filmjei, stb.
Szóval Ti se úgy tekintsetek az oldalra, mint az xpress "testvérére", sokkal inkább, mint egy független hírforrásra. Azon az oldalon több és frissebb információhoz lehet majd jutni a várható megjelenésekkel kapcsolatban és ki tudunk térni olyan kérdésekre is, amelyekre itt nincs hely, lehetőség.
0
2003. október 10., péntek 11:34
A Szemtől szemben nem zalus munkája ő utálja tudtommal a Manhunter-t.. :-}
Mindenesetre egy hiba van a cikkben, a gyilkosság háromszoros az elején nem kétszeres...na jó ez már csak kukacoskodás.
De  ha már egyeszám első személyben íródik a kritika akkor tegye már ki a nevét is az illető.
0
2003. október 10., péntek 11:26
most látom Kiga hozzászólását. egyetértek vele, amit az összevonásról írsz..
0
2003. október 10., péntek 11:24
hmmm...egy másiknál már találtam nevet alul..tony leung..vicces:)
mindenesetre innen gratulálok a Szemtől szemben filmkritikájához, mert egyetértek vele.
0
2003. október 10., péntek 11:19
kik írják a filmkritikákat? nem látok neveket alúl ;-)
0
2003. október 10., péntek 11:13
Nem nagyon látom értelmét az új honlapnak, amennyivel több az simán beépíthető lett volna az xpress.hu-ba. Persze Zalus kritikái élvezetesek (még ha általában nem is elfogadhatóak ;-) és tök jó, hogy van egy új honlap (melynek egyébként domain tulajdonosa a Warner Home Video), de szerintem ez inkább megosztja a figyelmet ahelyett, hogy öszpontosítaná. Jobb egy helyen mindent megkapni, mint több helyre járogatva összeszedni ami érdekel.
0
2003. október 10., péntek 9:53
Nagyaon korreket az oldal, csak így tovább! :)
0
2003. október 10., péntek 9:35
Egy bajom van az oldallal, én hagyományos modemet használok, és úgy szoktam megnézni a dolgokat az interneten, hogy először letöltöm és utána kapcsolat nélküli módban megnézem. Ennél az oldalnál ez nem működik, jó lenne, ha megoldanátok, mert így nem nagyon fogom az oldalt nézegetni, mert amúgy tetszene, egész jóra sikerült.
0