Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2003. október 10., péntek 3:21
Én is gratulálni szeretnék az oldalhoz, csak így tovább !
0
2003. október 10., péntek 0:17
nem, dehogy. száradjon ki az összes kutam, ha az én voltam. ;]
0
2003. október 9., csütörtök 22:06
Az oldal szenzációs. Csak igy tovább!!!
Viszont a Két torony kritikánál onnantól, hogy ''A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége vitán felül párját ritkító mozis élmény..." deja vu-m volt. Ez véletlenül nem jamamura kritikája?
0
2003. október 9., csütörtök 21:48
teljesen rendben van az oldal. reméljük, a pontozási rendszer más lesz, mint itt, s nem lesznek képtelen kilengések olyan fanatikus fikagépek révén, mint amilyen... én vagyok. :]
0
2003. október 9., csütörtök 21:19
szintén bent vagyok a rendszerben! :)
frankó az oldal!
hajrá csak hajrá!
0
2003. október 9., csütörtök 21:14
jelentem máris regisztáltattam magam és jóhírekre éhesen fogom lesni az oldalt minden nap
ui: gratula az oldalhoz, szép a külalak!!
0
2003. október 9., csütörtök 21:04
Kedves fórumlátogatók!
A mai napon útnak indult egy kizárólag a DVD-formátummal foglalkozó honlap DVDEXTRA.HU címmel. Az oldal elsődleges célja, hogy korrekt, tárgyilagos és mindenek előtt hiteles hírekkel szolgáljon elsősorban a hazai piacon megjelenő termékekről. Folyamatos tesztek kerülnek fel az újdonságokról, a várható megjelenésekről és visszamenőleg az eddig megjelent fontosabb kiadványokról.
Nagyobb lélegzetvételű cikkekkel is rendszeresen jelentkezik az oldal, most például olvashattok egy interjút Csörögi Istvánnal, a holnap DVD-n megjelenő Oroszlánkirály klasszikus szinkronjának magyar műfordítójával, aki egyben a DVD-re készült kiegészítő jelenet szinkronrendezője is.
Lesznek top-listák, játékok, szavazások, és az Xpress adatbázisa alapján egy teljes, és remélhetőleg egyre pontosabb filmes adatbázist is magába integrál az oldal (full keresési lehetőséggel).
Bár elsősorban a "szoftverre", vagyis a filmekre koncentrál az oldal, a Házimozi magazin fontosabb hardver-tesztjei is felkerülnek az oldalra.
Jelenleg még az utolsó technikai problémák simítása zajlik (most dolgozunk a filmes adatbázisok teljes összehangolásán), illetve a már elkészült tesztek, hírek feltöltésén dolgozunk, de azért már találtok az oldalon olvasnivalót, van fórum is, és - mivel úgy gondoljuk, hogy a vélemény szabad, ezért mind a hírek, mind a kritikák, mind a cikkek oldalain lehetőséget adunk Nektek is a saját vélemények, filmkritikák, hírekkel kapcsolatos érzelemnyilvánítások (Hurrá, lesz DTS a Hulkon!) kifejtésére.
Ebből talán már nyilvánvalóvá vált, hogy valamennyi közünk van az oldalhoz - szerkesztőként működtetjük az on-line kiadványt, amelyet a Warner Home Video működtet. A kiadói kapcsolat ellenére az oldal tartalmilag kiadóktól független (valószínűleg ezért kaptuk a felkérést a szerkesztésre), tehát a filmek súlyától függően szólnak majd róluk a hírek, cikkek. Ugyanakkor kiadó-közeliek is szeretnénk lenni, ami természetesen az információk, hírek hitelességének alapfeltétele. Ez garantálja azt is, hogy általatok, hazai DVD-bolondok által feltett kérdésekre a lehető legpontosabb válaszokat kapjuk, és az igényeitek, kritikáitok eljuthassanak az erre legilletékesebb helyekre.
De nem szaporítom tovább a szót (van még elég dolgunk). Arra kérlek Titeket, keressétek fel az oldalt, nézzetek rá naponta, használjátok és mondjatok véleményt! Reméljük, néhány napon, héten belül sikerül mind technikailag, mind tartalmilag stabil alapot felépítenünk egy Nektek szóló on-line magazinhoz.
Tehát a cím: www.dvdextra.hu
0