Keresés

INDUL A DVDEXTRA.HU

2010. július 29., csütörtök 13:58
Persze, de amondó vagyok, minden blognak megvan a maga törzsközönsége. Nekem is vannak heti rutinjaim :)
0
2010. július 29., csütörtök 13:53
Szerintem a fluxnak már nem pálya az xpress. Régebben biztos jól jött ez a felület is, de ha holnaptól nem lenne xpress, a flux vígan ketyegne tovább. A többi szerencsevadász oldalának meg még a címét se jegyezték meg.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 13:50
Te dolgod. Ennyit a kommunikációról.
0
2010. július 29., csütörtök 13:48
Bocs, de nem tudom, hogy most mit írtál, mert továbbtekertelek. :))
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 13:48
Azért a flux is népszerűsödni jár ide :) Remélem ezt nem gondoltad komolyan :D A flux nemcsak szükségmegoldásból van a hírekben, mert olykor közölnek kritikákat is a moziajánló topikban vagy BÁRMELY más topikban, ahova úgy gondolják, hogy érdemes valamit belinkelni.
Ha linkszámláló versenyt csinálnánk, szvsz első helyen végezne a flux. Elég nagy reklámfelület.
0
2010. július 29., csütörtök 13:46
persze ez íígy van.
0
2010. július 29., csütörtök 13:46
Most őszintén... miért szúrja a szemed? Szerintem nem az a bunkóság, hogy valaki más ellát minket információval (mert általánosan mindig van valami gond a dvdextrával az utóbbi időkben)...
Ismerem mondjuk azt a blogot, meg még néhányat, amiket akkor szoktam olvasgatni, ha nagyon unatkozok, nekem nem ér többet a dolog :) Beírta a linket? Oké, tekerd tovább, ha nem vagy rá kíváncsi, én is ezt teszem...
0
2010. július 29., csütörtök 13:43
Egyébként meg az aeonfluxon csak akkor szokott feltűnni közérdekű hír, amikor a dvdextránál gubanc van. Míg más blogok népszerűsödni járnak az xpressre, addig a flux csupán szükségmegoldásból van jelen a hírekben, (hogy addig is képben legyenek a megjelenésekről a türelmetlenek), de van, hogy csak egy főoldali link erejéig, amit talán sok fórumozó (akik - mit magam is - csak egyből átkattintanak a főoldalon) észre sem vesz.
S ebbe most nem számít bele az a pár moziajánló és boxoffice infó.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 13:33
Szerintem meg jár némi tisztelet és türelem azok felé, akik már akkor is információkkal szolgáltak, amikor a legújabbkori bloggerek még csak tologatták a csattogós lepkét.
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 13:03
engem nem zavar, hogy infóhoz jutok...
0
2010. július 29., csütörtök 12:55
Én is. Nincs szükség link elemekre. :)
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 12:49
Eleve letiltanám a linkek elhelyezését a fórumban.
0
2010. július 29., csütörtök 12:37
Az esélyegyenlőség helyett én az erősebb kutya baszik elvben hiszek. :)
most posts by TM
0
2010. július 29., csütörtök 11:56
Nyugodtan reklámozhatja, más is ezt teszi :)
0
2010. július 29., csütörtök 5:47
hát..pedig dvdextra híján jól jön az előzetes lista elérhetősége bárhonnan
0
2010. július 28., szerda 23:39
Reklámozd máshol a blogodat!
most posts by TM
0
2010. július 28., szerda 22:45
Változás a szeptemberi Intercom megjelenési listában!

http://bluray.blog.hu/2010/07/27/intercom_megjelenes
0
2010. július 28., szerda 22:36
Mikor fog újraindulni?Tudja valaki?
0
2010. július 28., szerda 18:21
Ez a csomagolósdi nagyon találó! :)
most posts by TM
0
2010. július 28., szerda 17:52
Ha azt az egy-két filmet annak számolod.:)

Általában nem csinálnak mást,mint a díszdobozokat szétszedik,vagy az addig külön forgalmazott filmeket egybecsomagolják.

Pl. BUFI
Waczak szálló külön,Airport egybe.
0
2010. július 27., kedd 20:04
Elvetemültekről.
Minden kiadónak van decemberi megjelenése.
most posts by TM
0
2010. július 27., kedd 18:21
Milyen ellendrukkerekről beszélsz?
Karácsonykor és előtte, már évek óta nem jelenik meg semmi új...
0
2010. július 26., hétfő 22:22
Sajna nem vagyok közel egyetlen olyan tűzhöz sem, ahol ingyen osztogatják a sávszélességet. :\
0
2010. július 26., hétfő 22:21
Ha hiszed, ha nem, sok-sok infót mi is azokból a körlevekből tudjuk meg, amit sok címzetteknek elküldenek. A többit pedig hosszas utánajárással, levelezgetéssel, kapcsolatépítéssel, stb-stb. érjük el. Ez sem épp kiváltság, csupán munka kérdése.

A kiadók pedig már réges-rég nem engedhetik meg maguknak, hogy csak egyetlen hírportálban gondolkodjanak. Az van, hogy egyre kisebb az érdeklődés a médium iránt, így nem igazán foglalkoznak vele sem profit-orientált, sem non-profit oldalak.

Ugyanakkor torrentsite-ból minden héten kinő egy vagy kettő. :)
0
2010. július 26., hétfő 22:08
Minden infó időben kiderül. A tervekről meg nem érdemes beszélni, mert vagy úgy járnak, mint Dotkom Béla, vagy egyéb oknál fogva nem jelenik meg valami, ami miatt meg az idegbajos ellendrukkerek hőzöngenek. Amíg nem jelent meg egy dvd, addig úgyse lehet megvenni, ilyen szempontból egyáltalán nem rossz a tájékoztatás. Aki nem toporzékol az 50 fokos melegben, hogy azonnal töltsék fel a karácsonyi kínálatot, annak bőven elég a dvdextra.
most posts by TM
0