Ha egy filmet nem hoznak be Magyarországra, az szerintem szimplán forgalmazási probléma. Számomra egy régi film "feltámasztása" azt jelenti, hogy technikai szempontból a rossz minőségű kópiát forgalmazásra alkalmas állapotba hozzák. Ezek szerint a fogalmakat másféleképpen értelmezzük.
0
2003. november 19., szerda 8:02
849
Tudod, kedves field, amit nem akarnak MO-n megjelentetni, azt nem lehet "feltámasztani". Sajna...
0
2003. november 18., kedd 17:35
7151
Most én nem járok jó helyen vagy az előttem szólók?
A cim alapján azt gondolnám, hogy itt a felújitottan megjelenő filmekről (aktualitások: Indy-trilógia, A bagdadi tolvaj stb.) lehetne eszmét cserélni, ehelyett itt is a különféle kivánságlisták sorakoznak.
0
2003. november 18., kedd 16:16
849
És még a Memento-t szeretném Lim.Spec.Ed-ben :-)
Ami még érdekel, az a Nap birodalma (Empire of the Sun), r.: S. Spielberg...
Álom-álom, válasz meg sehol...
0
2003. november 18., kedd 16:11
849
És hogy mit szólnánk A. Proyas THE CROW-jához?
0
2003. október 10., péntek 15:01
151
szerintem legnagyobb esélye a Kutyaszorítóban-nak van. az Alkonyattól Pirkadatig inkább Robert Rodrigez-hez áll közel, a Ponyvaregény sztem utópia mellékletnek. ...bár akkor a Tiszta románc még bent marad :D Szal sztem Kutyaszorítóban/Tiszta románc...
0
2003. október 10., péntek 12:32
644
- ...maga is négertojás! - Maga meg padlizsán!
Tiszta Románc egyik legjobb párbeszéde volt. De jó lenne, ha lenne, de a jogok a Flamex-nél voltak. Vajon, mi lett velük?
0
2003. október 10., péntek 12:24
3495
ha megjelenik a tiszta románc és az alkonyttól pirkadatig is a sorozatban, akkor... akkor... áhh nem is tudom mit mondjak. :))
0
2003. október 10., péntek 12:17
3495
hát ez nem semmi! mivel nincs sok tarantino film, így remélem tényleg sorozat lesz. Mondjuk mind az 5! :)
ui.: My Best Friend's Birthday (1987) ez mi? erről nem is hallottam
0
2003. október 10., péntek 5:22
1560
ááááááá....na ezt nem értem,de marha boldog vagyok...DVD magazin mellékletként elkezd egy Tarantino sorozatot és rögtön egy Jackie Brown-nal nyitnak..nem hiszem eeeeeel!!!!!:)))
0
2003. október 10., péntek 4:58
1560
Érdekes kérdésem van..hátha találok is rá választ:az itthoni kiadók nem mernek vagy nem is akarnak mostanában felújítottan megjelenő,régen általuk forgalmazott filmeket dvd-n kiadni itthon?...Elég sok sziívfájdító címet látok netszerte és ugye az angoltudásom nem annyira profi,hogy kintről rendeljem meg...Többek között nemrég szúrt szemet,hogy november 5.-én megjelenik egy dupla lemezes Roger nyúl,temérdek extrával..és akkor még mindenki sorolhatná régi kedvenceit..Willow,Waterworld és a többi..ami létezik is,akár Európában is.. Kérdés:ezekkel a filmekkel lesznek valaha is tervek itthoni piacra tobás terén?