Keresés

DVD melléklet

2005. június 2., csütörtök 19:10
erre én is gondoltam, de nem nézem ki a kis robotból, hogy ekkorát tévedjen:) mondjuk amúgy is csak kíváncsiságból kérdeztem - meg a köz okulására:) -, a van helsing megvan, a jp meg igazából egyben kéne majd egyszer
0
2005. június 2., csütörtök 18:52
Ahol én néztem nem volt! Igaz dínók az Őslények országában is szerepelnek! :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 18:44
van helsing? jurassic park? r2d2 ezeket is írta
0
2005. június 2., csütörtök 18:43
Lehet, hogy lesz, az Intercom, ez meg ugye Universal:)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 18:41
Elég gyenge eresztés. Azt hittem minden hónapban lesz pár Legendákok klubja.
0
2005. június 2., csütörtök 18:18
És akkor pár száz acsarkodó mondat után :(  térjünk vissza az újságosnál kapható filmekhez!
Az Universal kínálatából az alábbi filmeket láttam 1990 Ft-os egységáron:
"Spartacus" - a nagy Gorannal :)
"Kegyetlen bánásmód"
"Őslények országa"
"Schindler listája" - ez utóbbi nem a papírtokos kiszerelés, viszont kétlemezes, hiszen ebből nem is lehet más - lévén, hogy maga a film is két lemezen terül el.
Szóval a lemezek egy az egyben megegyeznek a korábbi változatokkal (mivel ugyanazok) !
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 14:29
:))) A jobbik énemet harapdáljam? Dehogy is!
0
2005. június 2., csütörtök 13:26
ez érvényes a dvd-re is - mielőtt angelus engem is megharap:)
0
2005. június 2., csütörtök 13:25
ez jó kérdés... mondjuk kicsit megpiszkálja a csomagolást, utána értékcsökkentként annyiért adja, amennyiért akarja
0
2005. június 2., csütörtök 11:58
Akkor most így virtuálisan megharaplak! :) A mezőgazdaság egy másik topic! :))) Ez az DVD MELLÉKLET! :))))
0
2005. június 2., csütörtök 11:52
A Match pl. francia érdekkörbe tartozik. Egyedül a CBA magyar - a fogathajtó Lázár testvéreké. Amúgy tényleg offtopic :)
0
2005. június 2., csütörtök 10:41
Nem is olyan rossz ötlet, hegyezem a fogaim. A karót úgy sem tudják belém döfni. :))))
0
2005. június 2., csütörtök 10:39
Maradj itt, és harapj meg mindenkit, aki a dvd rovatban OFFol! :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 10:36
Veszett fejsze nyele. :)
0
2005. június 2., csütörtök 8:27
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha törvény lenne arra, hogy beszerzési ár alatt nem árusítható a termék, akkor mit csinál a kereskedő, ha egy termék rajta marad? Vesz mondjuk ezer darab NDK turmixgépet (igen, a levehető ajtósat), és az istennek nem megy el, még beszerzési áron sem. Dobja tűzre?
0
2005. június 1., szerda 23:59
ez a 2. pont nagyon találó:)
0
2005. június 1., szerda 23:37
Na de most már igazán csak dvd-ről írjatok ide, ha lehetséges! :)
most posts by TM
0
2005. június 1., szerda 23:35
Nem így értettem. Hanem úgy, hogy a Lidl nem kizárólag nálunk használja az agresszív árazást, és a méretéből következően máshol is sokan vasárolhatnak nála. Hozzászólás akart lenni a "magyarok kirívó igénytelensége" témához.
0
2005. június 1., szerda 21:56
Szerintem folytassuk ezt a masik topicban, 1. Tesco egy angol ceg, PennyMarket nemet es sorolhatnam, talan a Profi+Match+Smatch (volt Julius Meinl) magyar egyedul. Ilyen hozzaallassal akkor ne menjunk sehova vasarolni mert minden kulfoldi.
2. Sajnos a penz dont arrol ki a donteshozo...
0
2005. június 1., szerda 21:55
Még annyit, aki nagyon elégedett a szépen csillogó, nem olcsó, denonos-marancos házimozijával, ha módjában áll, próbálja ki egyszer, hogyan teljesítene nála 3db filléres (~3x8e ft) Orion SE-1025 erősítő (a minitoronyból, ha ez mond valakinek valamit).
0
2005. június 1., szerda 21:46
Két dolog:
1. A magyar emberek "színvonala": A Lidl egy nagy NÉMET cég. Üzletpolitikája odahaza sem más, mint itt.
2. Magyar DVD-piac: Talán a mezőgazdasághoz hasonlóan itt is van néhány ember, akiket nem kellett volna döntéshozó pozícióba engedni. A piacépítést én inkább horgászokra bíztam volna - ők ismerik a beetetés fogalmát.
0
2005. június 1., szerda 16:37
Csendesen bevallom, ha multiban járok, én is a 990 ft-os DVD-k közt túrok szét... Az igényesebb filmeket az Xpressnél veszem... :)
0
2005. június 1., szerda 16:26
"A mezőgazdaság és az olcsó dvd filmek kapcsolata a mai Magyarországon" c. topicban válaszolok
0
2005. június 1., szerda 16:25
így van ahogy mondod, anyázni, bunkskodni könnyebb :)
0
2005. június 1., szerda 16:24
magyar foldbol ma 700 000-en akarnak megelni es 300-350-en lehet csak, ez itt a baj, de ez nem csak kozgazdasagi kerdes, hiszen a neninek aki ebbol akar megelni annak nem lehet azt mondani, hogy csokolom tessek mostantol tavmunkaban dolgozni az interneten... tehat azok az emberek akik ott dolgoznak nem arrol hiresek, hogy tele lennenek diplomaval, ok ahhoz ertenek es mashoz nem

Lidl vita, lehet szidni a nagy multikat de a magyar gazdasagnak ok hozzak a penzt, nem a kozep es kisvallalkozasok, csakis a multik, tehat fujjolhatunk, nem vasarolhatunk bennuk, de a versenykepessegunk es egyeb penzugyi mutatok rajtuk mulnak.
0