Keresés

DVD melléklet

2006. január 9., hétfő 17:35
Ezzel csak szerencsétlen újságárusokat szívatják, akik a sok 1990 Ft-os lapkeres film mellett nem figyelnek eléggé arra, hogy az újabb filmek náluk is teljes árasak. Kíváncsi lennék az arcukra, mikor el kell majd számolniuk...
0
2006. január 9., hétfő 17:26
Helló Dylan!

Szerintem nem nézték el a Csillagkapu árát, ugyanis Én is 1990-ért vettem meg az egyik újságospavilonban kb. 1 hónappal ezelőtt.
A Csillagkapu mellett az alábbiakat vettem még meg szintén ugyanennyiért:
L.A. Story-Az őrült város, A Thomas Crown ügy, Apollo 13 /2 DVD/.
0
2006. január 9., hétfő 17:22
Pontos helyet kérünk. Ezentúl odajárunk vásárolni. :))))
0
2006. január 9., hétfő 17:03
Mázlista! :D
Én múltkor Csillagkaput vettem 1999-ért, lehet hogy azt is elnézték... Mert sehol máshol nem láttam akcióban!
0
2006. január 9., hétfő 16:51
Nem elírás, mivel a Hamupipőkét én vettem, a haverom pedig a Hamup.. és a Batmant.
Amúgy én is csodálkoztam, mert eddig 4000 Ft-ért lehetett kapni őket. Lehet, hogy a mami csak elnézte. :-))))
0
2006. január 9., hétfő 16:28
Így van! Ma reggel én is rákérdeztem az újságosnál!
0
2006. január 9., hétfő 15:17
Az elirás. A Batman 5. 3990 a Hamupipőke 4990.   1000%
0
2006. január 9., hétfő 15:04
Nem melléklet, de az egyik újságos hálózatnál 1990 Ft. A Hamupipőke és a Batman: Kezdődik. Tudom nem szép dolog itt ilyet reklámozni, de igazából mérges vagyok, mivel  az egyik október végi, a másik novemberi megjelenésű DVD és már itt akciós. Ez nem valami ösztönző arra, hogy az ember teljes áron vásároljon filmet!!!
0
2006. január 9., hétfő 13:24
A Fangória kiadásai eddig minden esetben példaértékűek voltak, és én csak egy vásárló vagyok, semmi több! :-) Bárcsak minden kiadás olyan lenne, mint ezek!
Egy nyamvadt reklám sincs sehol, egy Fangoria logo jön be az elején, de ez simán elviselhető, sőt sztem jól is néz ki!
Extrák terén is megpróbálnak minél több mindent rárakni, bár eléggé rétegműfajról van  szó, tehát nincs könnyű dolguk. Azt pedig, hogy saját audiokommentárt raknak rá, hatalmas ötletnek tartom, egész szórakoztatóak ezek! Csak így tovább Fango!
0
2006. január 9., hétfő 13:06
á valóban..el is feledtem hirtelen ezt az oldalt:)..köszi
0
2006. január 9., hétfő 12:56
ITT találsz a kérdéses dvd-ről infót
0
2006. január 9., hétfő 12:41
Láttam említett hozzászólást a Fangória:Angyalok háborúja mellékletéről..csak nem tudok semmit a Fangória minőségéről...lehet tudni valamit a képarányról,hangról e film esetében?
0
2006. január 8., vasárnap 12:03
ehem. nem lehetne olyan mellékletek promótálására mérsékelni ezt a topikot, melyek hivatalos forgalomban (azaz többek között e szent helyen) egyébként nem kaphatók?
0
2006. január 8., vasárnap 11:37
:D
0
2006. január 8., vasárnap 11:33
Értjük, jah, csak egy kis kötözködés volt. :D
Bocsika...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 8., vasárnap 11:31
:))) De az! ;) Sosem fogok kigyógyulni ebből az elírásos betegségből, viszont mindenki jót mosolyog rajta. :DDD
0
2006. január 8., vasárnap 11:31
értjük mi ezt! :)
0
2006. január 8., vasárnap 11:29
Nem inkább Poszter? ;) :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 8., vasárnap 11:28
Nem tudom kit érdekel, de most a Holló c. film 1990 és a DVD Posztar magazin melléklete.
0
2006. január 3., kedd 20:00
Láttam valami DVD-s magazint, amelyikben a Ginger és Fred volt a melléklet, lehet, hogy ez volt az?
0
2006. január 3., kedd 19:19
Megvettem a T&CO-ban a Szellemkutya új Best-es kiadását, és elmondanám az érdeklődőknek, hogy 1az1ben ua a lemez tartalma mint ami a régi kiadásé: értsd, a lemez DVD magazinos zászlós introval indul, majd Suzuki reklám, majd menü!
Úgy látszik a Best még mindig tud lejjebb süllyedni, immáron az IPH szintjére került az ál újrakiadásaival!
-----------
Megvettem még a Christmas in the Vatican, vagy A Musical Christmas from the Vatican című 2000-ben készült koncert SevenStar által forgalmazott "magyar" kiadását, és szeretnék mindenkit figyelmeztetni, hogy a feltüntetettel ellentétben nem angol és magyar 5.1 van a lemezen, hanem csak egy eredeti stereo, továbbá a kép átlag bitrátája 3Mb (!) ami már a gyalázatos szintjén van, így a kép piszkosul kásás és életlen, 1 szóval ocsmány!

Ez a borítója, csak az angol szöveg magyarul van ráírva, és a bal alsó sarokban van egy korhatár nélkül megtekinthető figyelmeztetés:

De ha valaki mégis elnézi mindezeket, és úgy dönt, hogy megveszi, hát van egy elég nyomós indokom rá, hogy miért ne tegye! A lemezen lévő adatfolyam ugyanis sérült! Ahol tuti hibás az a 82:52, 82:54; 83:00, és utánna még sok helyen! A kép van ahol totál szétesik "kockákra", van ahol fél mp-re átvált a kép valami másikra valahonnan a koncertenből, van ahol kifagy a lejátszás! Mindezen jelenségek az asztali lejátszómon, a DVD meghajtóimban, és a T&CO Millennium "márkájú" DVD lejátszójában is ugyanolyan módon, ugyanúgy jelentkeztek. A NERO átviteli teszten viszont gond nélkül folyamatos sebességnövekedéssel átment a lemez. Szóval a lemez maga nem hibás, hanem a master volt az amiről végül hibásan sokszorosították!
Többet is kipróbáltunk, mind sz@r volt!

A hátoldalon lévő 30-as számon érdeklődve javított kiadás után, azt a választ kaptam, hogy nem ők adták ki, csak az ő nevük van a borítón (???), és szólnak az illetékesnek, és vagy bevonják az összeset, vagy legyártják rendesen és kiadják újra! (Vagy uúgy árulják tovább a sz@rt, gondolom én.)

Majd a piros rigós áruházban belebotlottam egy német kiadásba ami igaz 500-al többe, 1490.-be került, de simán megérte!

Ilyen a borítója:

Ennek már tökéletesen tiszta és éles képe van (átlag 5Mb-es bitrátával) és valódi 5.1-es hang van alatta, viszont másképp van összevágva! Míg az előző 102 perces, addig az utóbbi 100, és az előadók között van olyan aki az egyiken rajta van, míg a másikon nincs! Pl. Tom Jones, és Jewel az előbbin ott vannak, de az utóbbin már nincsenek rajta! Bryan Adams mind2n ott van mind2 számmal! :)
Ezeken kívül ennek a koncertnek van még vagy 6 kiadása, de itthon eddig csak ezt a 2t láttam, ezeket is először csak az előző héten!
0
2006. január 3., kedd 17:43
Zalaegerszegen a Főbuszpályaudvaron. Még kettő is volt reggel!
0
2006. január 3., kedd 17:42
Dylan: Hol volt ez az újságos? Volt még Csillagkapu? Én is nagyon szeretném már megszerezni! :)
0
2006. január 3., kedd 17:37
Jó sok Legendák klubját leakcióztak most, csak azt nem amit a legjobban vártam a Csillagkaput... Erre: Reggel megyek az újságoshoz hogy megvegyem az új VOX-ot, és látom ám hogy megvan! 1990 ft adtam érte! :-))) Láttam még ugyanennyiért az Apollo 13-at, meg a Jurassic Park-ot, alighanem a szinkronos változatát.
0
2005. december 30., péntek 22:59
thx - megvettem
0