Keresés

DVD melléklet

2005. december 30., péntek 21:06
jó a minősége csak a lemez elején ugyanugy reklám van mint anno a 2000 ft-oson.
0
2005. december 30., péntek 20:59
Artissimo 3. része megjelent már?
0
2005. december 19., hétfő 22:22
Tudja valaki, hogy az Artissimo magazinnak mi (volt) a 3. filmje? Merthogy a Szellemkutya "gerincére" egy négyest nyomtattak... Lemaradtam volna valamiről?
0
2005. december 16., péntek 18:00
Dvdcenter.hu-n, meg itt is : ]
Köszi
0
2005. december 16., péntek 16:30
Úgy emlékszem, különsöebb baj nem volt vele.
0
2005. december 16., péntek 16:17
Tisztelt Fórumozók,

van valakinek infoja a Szellemkutya (Ghostdog) kép és hang minőségéről ?

/-Most mint 990-ft újságmelléklet aktuális asszem/

Előre is köszönöm

0
2005. december 5., hétfő 22:00
tuti szólok, mert az nekem is nagyon kéne ;)
nem tudom, kiadták-e. több helyről is hallottam, hogy igen, de boltban mindig keresem, és sosem találtam, ezért én arra tippelek, hogy az is olyan egy évvel ezelőtti ponyvaregény szindróma lehet, na úgy meg nem kell :(
xpress talán tudja, megjelent-e.
0
2005. december 5., hétfő 21:48
Ha véletlenül a Horgász a Pácban is bekerülne ebbe az újságba, na akkor légyszi szólj. Az a film, ami már nagyon hiányzik. kidaták azt egyáltalán valahol DVD_n?
0
2005. december 5., hétfő 21:40
Louis De Funés: Felszarvazták őfelségét

nem sikerült rájönnöm, mi a "folyóirat" címe, mindenesetre L. De Funés sorozatot említ a sarokban, és 1990,- Ft volt.
kiadó a Best, ocsmány a borító, de nincs a film előtt kötelező reklám, egész normális a képminőség, és elfogadható a hang, szóval - főleg az rtlklubbos fos kiadások tükrében - nem rossz vétel.
0
2005. december 5., hétfő 21:33
köszi. lehet befiezetek mégegyre remélem az nem hibás.
0
2005. december 5., hétfő 19:43
Én kétszer is belenéztem, de végig még nem...
Elsőre indul és még nem tappasztaltam akadozást.
0
2005. december 5., hétfő 17:40
de amugy másnak is ilyen hibás a straight story dvd-je? mert sajnos nem vagyok pesti és ha visszaküldeném drágábban jönnék ki mint ha vennék egy másikat.
0
2005. december 4., vasárnap 15:30
akkor ez nem az én sorozatom.
0
2005. december 4., vasárnap 14:43
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. december 4., vasárnap 14:36
Nálam ugy volt hogy először nem olvasta be. Majd miután egy másik dvd lejátszó beolvasta beolvasta az enyém is. Amugy nem egy helyen akadozik nálam hanem periodikusan. Mondjuk megy a jelenet akkor megáll a kép 5 másodpercre majd folytatódik de azzal az 5 másodperc kihagyásával. És ez ismétlődik egyre sűrűbben oylan szinten hogy nézhetetlenné teszi a filmet. Akkor látom nemcsak nekem ilyen.
0
2005. december 3., szombat 21:23
Azt meg tudnád mondani, hogy pontosan hol kezdett el akadozni a film?
Sajna én sem tudom most végignézni...

előre is köszi.
0
2005. december 3., szombat 18:59
remélem nekem nincsenek gondok a lemezzel. bár tegnap belenéztem, nem akadozott, de nem valószínű, hogy mostanában meg tudom nézni.
0
2005. december 3., szombat 18:48
sajnos igen, a kiadónál kell próbálkozni. :(
0
2005. december 3., szombat 18:36
Speciál nekem hibás a dvd. Először bese akarta olvasni a lejátszóm majd félóra probálkozás után beolvasta csaka  film közbe állandoan akadozik ami kurva zavaró.
Vittem vissza ujságoshoz ahol azt mondta a csaj ő nemcserélheti vissza de megkérdezi a főnökét. Szerintetek ilyen van? Hogy a bolt (itt ujságos) ahol vettem a hibás dvd-t nem veszi vissza?
0
2005. december 3., szombat 17:36
...és azt tudja valaki, hogy mi lesz a további 11 film? (A díszdoboz képei alapján a Dogville, és a Trainspotting biztosan lesz)
0
2005. december 1., csütörtök 16:52
artissimo dvd magazin:

"The straight story" - David Lynch

Egy tizenkét darabosra tervezett art-gyűjtemény első darabja, ajándék gyűjtődobozzal. Ár: 990 Ft. Első évfolyam, első szám. Elvileg kéthetente fog megjelenni.
0
2005. november 30., szerda 9:37
vagy ha rájön, hogy olcsóbban adott egy dvd-t, akkor behajtja máson (pl. drágábban ad egy másik DVD-t...)
0
2005. november 29., kedd 19:41
Engem miért nem kértek még fel egy kommentárra se mi? Én is akarok! Naaa! :-))
0
2005. november 29., kedd 19:20
Jó bizony:) Ez a rész még moziban is ment nálunk.

Christopher Walken egyik legjobb filmje.Nagyon jól alakítja Gabrielt...

Amúgy nem önreklámozás,de Böjtös Gábor ,jómagam és Szitás Attila kommentáljuk végig a filmet.Múlt héten Kedden vettük fel,úgyhogy én ha úgy vesszük már láttam is a filmet,igaz csak felirattal néztük,mert közben trécseltünk.Volt benne egy kisebb felirathiba a film vége felé(kábé 5-10 mondat angolra váltott vissza),de remélhetőleg már kijavították ezt is rajta.De a film képminősége nagyon fullos volt.Főleg,hogy ezelőtt én is VHS-en láttam utoljára.

A film amúgy alapfilm.Érdemes rá beruházni.
0
2005. november 29., kedd 18:17
Aki később a saját pénzéből fizeti a különbözetet. Vagy már egy szigorú néni fog ott ülni. :D
0