Keresés

DVD melléklet

2004. június 2., szerda 23:47
Annyit fuznek hozza az utobbi par hozzaszolashoz, hogy a Telitalalt filmet, ami a kovetkezo DVD magazinban lesz azt en a minap vettem meg a MediaMarktban 1990Ft-ert, ezek szerint ujsaggal meg 2490Ft-ert vettem volna meg. Amugy erosen gyanakodtam, hogy elobb-utobb kiadjak ujsag melle is mert annyit hirdettek mindegyikben, hogy ez varhato volt, szerintem.

Nos lehet gondolkodni, hogy kinek mi eri meg es a kiado mennyit is kaszal rajta.

A filmrol nem nyilatkozok ugyis megteszik masok majd, en Phoeboe miatt vettem meg ugyis :)
0
2004. június 2., szerda 21:59
A T3 magazin következő számában a Telitalálat című film lesz.

Játékidõ: 101 perc
Képarány: 16:9 (1.85:1)
Hang: Magyar 5.1 Dolby digital, Angol 5.1 Dolby Digital
Felirat: magyar
Extrák: interaktív mozgó menük, jelenetek közvetlen elérése, filmográfiák
Megjelenés: 2004. június 10.
0
2004. június 2., szerda 10:01
Már persze ha ugyanaz a szinkron van a lemezen is, mint anno a VHS-en meg a tévében volt.
0
2004. június 2., szerda 10:00
Ráadásul a magyar szinkron milyensége (egyik, sokak által kedvelt szinkronszínészünk gyengén eltorzított hangja miatt) miatt elég hamar kiderül a gyilkos kiléte. :(
0
2004. június 1., kedd 20:30
Megvettem ma én is a Gyilkosság lólépésben című filmet. Valóban srácok, olyan sok a mély, hogy egyszerűen a szinkronhangot képtelenség hallani, akkor hangerőre kéne állítani. Szörnyű. A képminőség pedig egy átlagos VCD-hez hasonlítható. A képarány szar. A szinkron fasza, még angol hanggal nem néztem meg.
Összességében: nagyon szar kiadvány lett. Vigyázhatna a kiadó, mit, mennyiért és hogyan adja ki. És még akkor is, ha "csak" 1.690 ft-ért árulják. Ez, akkor sem ok arra, hogy ennyire szar minőségű DVD-t adjnaka ki. Ezzel csak saját magukat járatják le. Na mind1.
0
2004. június 1., kedd 16:19
A baj csak az, hogy az IPH-nál nőnek a költségek, ugyanis csak az ő lapjaik lettek vékonyabbak ÉS drágábbak (nem régi áron) a DVD Magazin kivételével.

A Gyilkosság lólépésben 2,35:1 képaránnyal készült...
0
2004. június 1., kedd 16:12
Én tényleg nem értek ezekhez, viszont annyit tudok, hogy manapság minden drágul :) És a tisztelt olvasól lenne a legjobban felháborodva, ha a kedvenc magazinja(i) is drágábbak lennének (magasabb előállítási költség, ÁFA, BFA, anyám kínja). Így mit tudnak csinálni? Kevesebb oldalszám - a régi áron. Szerintem annak örüljünk, hogy egyáltalán vannak ilyen újságok, és hozzá jó filmek (ok, kivéve ezeket a 4:3-as trutymókat). Megjegyzem: utánanézett valaki, hogy ez a Lambert film anno milyen speckókkal készült? Nem lehet, hogy eredetileg és 4:3 arányban forgatták? Vagy hogy külföldön létezik-e másmilyen kópia?
0
2004. június 1., kedd 16:09
Nem a kiadó embere vagyok :)))) Még csak az kellene! És ha kiadó embere lennék, miért írnám le a 4:3 nem lesz hosszú életű című mondatot?

Csak az Armageddon-ra szeretnék reagálni: viszonylag régi film, és ti is tudjátok, hogy egy idő után lejár a filmek forgalmazási joga és vagy új kiadó, vagy kis szünet és később újra piacra dobják. Az Armageddon és a Hazafi valószínűleg erre a "sorsa" jutott (és ott van még a Shrek is).

Egyébként a megoldás rendkívül egyszerű: NEM KELL MEGVENNI a gagyinak ítélt kiadást! Ennyi.
0
2004. június 1., kedd 12:23
"Nem akarom védeni a kiadót, de... Nyilván nem két forint a jogdíj és a kópia beszerzése, plusz - ha eddig nem volt - akkor szinkron gyártás (most ne nézzük, hogy milyen hangokkal), a teljes színes újság előállítása is pénz. Szerintem IPH is jól tudja, hogy a gagyi 4:3-mal nem lesznek hosszú életűek, mert fel fogunk lázadni! :) Bízzunk benne, hogy időben észbe kapnak"

Nem akarod védeni a kiadot, de mégis a szöveg alapján úgy tünt. Engem spec baromira nem izgat mi az oka a szar kiadványoknak ha az szar. Ráadásul lehet, hogy drágák a jogok, de a mai világban amikor elmegyek egy bevásárloközpontban és 2000Ft-ért olyanokat veszek mint pl az Armagedon vagy a Hazafi full jó kiadásba, akkor kicsit pofátlanak érzem ha, ugyanennyiér kapok egy elégé béna kiadástban egy filmet (ok kapok újságot is, de valjuk be szerintem az újság kevesünket érdekel). Egyébként most lehet azt mondani, ha nem tetszik, ne vegyem meg (nem is fogom:) de mondjuk ha hasonlóan gondolkodik rajtam kivűl még vagy kb. pár száz, ezer ember akkor a kiadó maga alatt vágja a fejszét, ha nem változtat!
0
2004. június 1., kedd 12:04
Ez nagyon kiadós szövegnek hangzott. De a baj az, hogy a két reklám árából megvan a jogdíj, és ennek ellenére csökkentenek mindent.
0
2004. június 1., kedd 11:49
Nem akarom védeni a kiadót, de... Nyilván nem két forint a jogdíj és a kópia beszerzése, plusz - ha eddig nem volt - akkor szinkron gyártás (most ne nézzük, hogy milyen hangokkal), a teljes színes újság előállítása is pénz. Szerintem IPH is jól tudja, hogy a gagyi 4:3-mal nem lesznek hosszú életűek, mert fel fogunk lázadni! :) Bízzunk benne, hogy időben észbe kapnak.
0
2004. június 1., kedd 9:59
Nem preferálják, csak biztos a Filmcsillag kiadója, az IPH már arra sem költött, hogy 16:9 legyen. Két reklámot tudnak rá rakni, és beszedni a nagy lóvét, de hogy valami normális kiadás legyen, az már nem ment. Biztos kisebb lett volna a profit. Egyébként nyilván nem mennek annyira jól ott a dolgok, ugyanis a DVD Magazin már csak 100 oldalas, a Filmcsillag papírvastagságát megfelezték, a T3 már csak 84 oldalas és a DVD Music is már csupán 68. De az árak mennek persze fölfelé.
0
2004. május 29., szombat 21:59
sajnos hiába kedvelem a Lmabert filmet...így azt hiszem ez kimarad...."émelygek" már a hirtelen elterjedő 4:3 formátumok miatt..azt hittem a Filmcsillag a 2 utolsó mellékleténél feljavítja az ostoba Ararecords 4:3-ban elcseszett kiadását..de nem...mi a fenéért preferálják még ezt mindig dvd-nél?
0
2004. május 29., szombat 16:01
A Házimozi júniusi számában az Atomcsapda (K19) van.
0
2004. május 29., szombat 15:39
Gyilkosság lólépésben.
Hang: egyetértek. Öt percet néztem még csak belőle, de a mélynyomót egy kicsit túlerőltették. Már fájt a fejem. A színészeket meg nem lehet rendesen hallani. Egyebként A zsaru szavánál is ez volt az egyik probléma.
Őszintén szólva én egy Delon film esetén a sztereónak is nagyon örülnék, csak normálisan szóljon.

Egyébként a következő számhoz a melléklet
Alain Delon: Egy zsaru bőréért
0
2004. május 29., szombat 15:29
Némileg rosszmájúan hadd jegyezzem meg, hogy a film is hagy maga után némi kívánnivalót...
0
2004. május 29., szombat 15:05
Kis csúszás a Házimozinál:

A HáziMozi magazin
júniusi száma (2004/5)
május 28-án került postázásra az előfizetőknek,
és június 1-től kapható
az újságárusoknál.

Emlékeztetőül: a hét elején 26-a volt az előfizetői postázás, és 28 az utcai megjelenés.
0
2004. május 29., szombat 13:25
Gyilkosság lólépésben

Hang: angol és magyar 5.1
Felirat: magyar (az extrákon is)
Kép: 4:3 letterbox
Extrák: riportok és filmográfiák, előzetes, kimaradt jelenetek, fotóalbum

Az 5.1-es keverés sztem elég nagy kívánnivalót hagy maga után sajnos mind az angol mind a magyar hangnál.
0
2004. május 29., szombat 6:19
tud valaki mondani valami adatot a Sztárplakát Gyilkosság lólépéséről?:)
0
2004. május 28., péntek 16:31
A következő MoziNet Magaziban a Gyilkosság az Orient expresszen lesz.
0
2004. május 27., csütörtök 21:20
Igen, ma már kapható volt.
0
2004. május 27., csütörtök 19:15
DVD Filmcsillag

A magazin ezen mellékletén a Hulla, hó, telizsák címû film lesz!
A melléklet tulajdonságai:

Játékidõ: 100 perc
Képarány: 4:3
Hang: Magyar 5.1 Dolby Digital, Angol 5.1 Dolby Digital
Felirat: magyar, héber
Extrák: Így készült, Elõzetes
Megjelenés: 2004. május 27.
0
2004. május 27., csütörtök 15:21
A Sztárplakát megjelent már? Mert ezt a filmet szeretem.
0
2004. május 27., csütörtök 15:07
Sztárplakát: Gyilkosság lólépésben
Poszter: Kretének de extrémek, vagy mi a fene.
0
2004. május 27., csütörtök 15:06
4 epizódért kár volt pazarolni a nyersanyagot. Ráadásul annyi kátrányos vizet kiöntögetni elég környezetszennyező. :)
0