Keresés

DVD melléklet

2004. április 26., hétfő 1:34
oké visszaszívom,de kihangsúlyozom,hogy a Fotexfilm tiszavirág életű,de annál hitványabb kiadásai nem érvényesek:DDDDDDDD
0
2004. április 26., hétfő 1:33
annak volt előtte 4:3-as arányú lakossági dvd változata?:))))
0
2004. április 25., vasárnap 20:12
Ez hülyeség, a Misszió pl. szélesvásznú képet kapott!
0
2004. április 25., vasárnap 19:12
hááát...sajnos a házimozi eddig mindig a kereskedelmi változat specifikációit tartotta meg sajnos....ők nem nagyon értenek a feljavításhoz:(((
0
2004. április 25., vasárnap 11:15
No, elképzelhető esetleg az is, hogy a korábbi kiadással ellentétben a Házimozi nem 4:3 képaránnyal hozza ki a filmet?
0
2004. április 25., vasárnap 8:42
Április 29-én jelenik meg az új Házimozi Magazin, melléklet az Óvakodj az idegentől c. Banderas film.
0
2004. április 22., csütörtök 22:14
A DVD Extra arról tudósít, hogy a Fantasy Film júliusban jelenteti meg a filmet hagyományos kereskedelmi forgalomban, dupla DVD-n. Gondolom a CP melléklete szimpla lesz.
0
2004. április 21., szerda 13:41
Könnyen előfordulhat, hogy hamarosan bevállalnak egy Hitchcock, ill. Tarkovszkij dvd-t is.
0
2004. április 21., szerda 11:27
Paraméterek nincsenek még, de a megjelenési dátum május 26!
0
2004. április 21., szerda 8:06
Fantasy Filmes filmeket adnak mellékletnek már egy ideje. Jó lenne, ha nem csak mellékletként adnák oket.
0
2004. április 21., szerda 4:29
Mikor jelenik meg, es hol lehet utana olvasni a film parametereinek ?
0
2004. április 21., szerda 0:02
Ez igazán jó hír! Mintha a CP kezdene feljönni és bátran bevállalja a régebbi európai filmeket.
0
2004. április 20., kedd 23:36
A következő CP-ben az Édes élet (La Dolce vita) című Fellini film lesz!
0
2004. április 19., hétfő 14:59
Én ezt a koreai dupla Malénát kaptam meg és nagyon elégedett vagyok vele.
Igényes kiadás és cenzurázatlan. Az Irreversible-t is tőlük rendeltem, szintén nahyon jó.
Csak ajánlani tudom a Monica fanatikusoknak....
0
2004. április 19., hétfő 14:44
Bátrak ezek a mozinetesek. :)
0
2004. április 18., vasárnap 17:17
A következő MoziNet magazinban az Iris lesz.
0
2004. április 18., vasárnap 16:28
Való igaz, hogy a Koreaiak nyertek :) A sok kéjenc biztos el volt ragadtatva Monica bájaitól :)))))

Egyébként nem hinném, hogy csak úgy vagdoshatná a kiadó a filmet. Bár nem vagyok otthon a DVD gyártásban, de kétlem, hogy ha megszerzed egy film kiadási jogait, akkor az felhatalmaz arra is, hogy átalakítsd, lerövidítsd a filmet! El fogok menni a Szabó Ervin könyvtárba és kikölcsönzöm az eredetileg kiadott Malénát, és akkor végre kiderül, hogy rövidebb-e vagy hosszabb, vagy csak rosszul emlékszünk :))))

1ébként megkértem xido cimborámat, aki tékás, hogy nézzen utána a VCD és a VHS kiadás hosszának.
0
2004. április 18., vasárnap 15:41
Na meg egy utolso hozzaszolas a temaban :)
A mellekelt linknel egy igazan igenyes kiadast talalotk a Malena vagatlan valtozatarol : http://www.dvdasian.com/cgi-bin/dvdasian/15810.html
A Koreaiaknak megert ennyit a film, talan mi is megerdemeltuk volna, plane, hogy nemi erdekeltsegunk is van a filmben Koltay reven.
VEGE !
0
2004. április 18., vasárnap 15:29
Igen itt is 11 perccel hosszabbnak irjak : http://www.lasersedge.com/item_detail.asp?id=50467
Annyi kimaradt jelenetre a HBOs utan azert nem emlekszek, de lehet az sem a teljes rendezoi volt :)
0
2004. április 18., vasárnap 15:21
Ja igen, es meg egy nagy kulonbseg, hogy a menuje is mas mint a piacon levonek!
Ez sokkal szebb, igenyesebb !
0
2004. április 18., vasárnap 15:18
A film-el valoban nincsen baj, aranyos tortenet, gyonyoru kepek, gyonyoru zene, es egy gyornyoru no !

Igaz en nem moziban lattam igy nem tudom ott melyiket adtak le, de a HBO-n egy hosszabb valtozat ment, es ez a szinkrontol fuggetlen, ott vagjak meg ahol akarjak, a szinkronhang attol megegyezhet. Valoszinuleg csak azoknak hianyoznak a kivagott jelenetek akik lattak azokat, es ezzel nem is lenne baj, csak hat miert kell ezt csinalni, es akkor miert nem vagtak ki a tobbit is, miert kell megcsonkitani egy remekmuvet ????? Ez az erthetetlen.

A menubol valo kozvetlen jelenetvaltaskor van, hogy minden jelenet elott lemegy a kb 45 mp-es Voda reklam. De errol mostanaban mar nem egy DVDnel hallottam.

A Tomorites sem sikerult igazan jol.

Perszen mondhatjuk erre, hogy ennyiert ez kell elfogadnunk.
De ez a gondolatmenet elfogadhatatlan egy normalis elme szamara.
Azert mert kevesebb penzem van, miert akarnak szart ramsozni.
Persze itt nem a T3 magazint hibaztatom.

Egy pozitivumat latom csak az ujsagmellekletnek, megpedig hogy ezen a DVDn van magyar szinkron es raadasul ketto is, de ennyi :)

Varom a vagatlan valtozatot :)

0
2004. április 18., vasárnap 13:13
Nem bírom abbahagyni az írást! Gyorsan megnéztem az itteni adatbázisban a film speckóit. Való igaz, hogy ott is 106 perc szerepel, de ez szinte biztosan elírás.

A T3 mellékletének extrái ugyanazok ( a werkfilm tényleg feliratos), képarány stimmel, az 5.1 olasz megvan - az IPH annyival turbózta fel a filmet, hogy rákerült a magyar 5.1 és DTS (mert ugye milyen jó szinkronnal nézni a filmet...). Ja és a srácok még rádobtak egy angol feliratot is. Még a borító címlapja is ugyanaz, leszámítva Voda logót :))))

Kicsit keresgéltem a neten a Director's Cutról némi infót, és nagy ellentmondásokba ütköztem: 104 perctől 109 percig terjed a skála. Az eredeti film hosszát illetően is megoszlanak a vélemények: kb. 90 perctől 94-ig minden belefér.

A T3 változat pontos hossza pedig 1 óra 28 perc 26 másodperc.

Végezetül álljon itt a Director's Cut R2 (olasz) DVD-jéről készült DivX specifikációja és a ripper üzenete:

DVD Runtime ......: 104 mins        Language .........: Italian

Now we bring you the Director's cut version of Giuseppe
Tornatore's another movie: Malena, of which the runtime
is 11 minutes more than the theater version. You can see
more scenes about Monica Bellucci in this version :D.

http://www.dvdit.oop.it/IT/dvd.asp?key=1165        

0
2004. április 18., vasárnap 12:46
Na, még egy megjegyzés: Kinder! Nézd meg, hogy az HBO-s VHS változatnál kik voltak a szinkronhangok, és írd be ide a fórumba! Ha ugyanazok, akkor a DVD változat másodpercre megegyezik az általad preferált VHS-sel, mert nem hinném, hogy új szinkront húztak neki.
0
2004. április 18., vasárnap 12:43
Az meg, hogy mit írnak a borítóra, nem mérvadó... Lásd Tulipános Fanfan: a borítón 5.1 magyar és 5.1 angol. Erre belépsz a menübe és 5.1 magyar és 2.0 francia! Az a 2.0 meg valójában 1.0, mert mindkét oldalról ugyanaz szól! (Igaz, ezt a Best Hollywood követte el). Ugyanez a Lakótársat keresünknél is: 5.1 angol, 5.1 magyar.... Menüben 5.1 magyar és 5.1 francia. No comment.

És mielőtt még valaki elkezd fikázni: én azok közé tartozom, akik eredeti nyelvvel és felirattal nézik a filmet.
0
2004. április 18., vasárnap 12:40
Sziasztok!

Nem tudom, hogy a kollega mit nézett el, de nálam pl. csak a startnál megy le a voda reklám, jelenetváltások közben nem! :)

Ez a változat ugyanaz, ami a HAZAI mozikban ment, se több, se kevesebb! Benne van, amikor a srác levetkőzteti Malenát a bordélyházban (ha arra a jelenetre gondolsz, amikor Malena arca és melle, és utána vágással az "igazi" prosti) - ez így ment anno a moziban is!

Való igaz, hogy létezik egy Director's Cut, ami 107 perc, de azt itthon (még) nem adták ki. Arról írják azt a fórumok, hogy több "nudity", meg a srác fantáziái.

Ez a film így jó, ahogy van. Ennyi pénzért meg pláne! Magyar, angol, héber felirat, olasz 5.1, magyar 5.1 és magyar DTS - csak hogy mindenkinek jó legyen! A magyar szinkronról meg csak annyit, hogy a keverés nem a legtökéletesebb: hasonlítsátok össze az eredeti olasszal, és hallani fogjátok, hogy mennyivel jobban kitölti a teret.

0