Nem tudok véleményt mondani AZ ANGOL BETEG-ről, a MEDVÉ-ről és a CSOKOLÁDÉ-ról, mert nincsenek meg, s mivel kevés cinemás és házimozis mellékletem van, a borítóikról sem tudok általában véleményt alkotni. Borítót illetően talán a CP mellékletei azok, amik nem tetszenek, mert a borító javán a különböző programok felsorolása szerepel, bár én ott is alapvetően a film miatt vettem meg a lapot. De ennyi pénzért ezzel még meg bírok alkudni.
A SZARVASVADÁSZ képminőségéről valamilyen fórumon már én is beszéltem, de ott úgy tudom, egy az egyben a kereskedelmi változat lett mellékelve a laphoz, semmilyen változást nem eszközöltek a kiadványon a magazin miatt.
A birtokomban lévő mellékletek minősége nálam megüti azt a színvonalat, amit el tudok fogadni ezért az árért. Kivétel a Cinema MULHOLLAND FALLS-a, amivel ugyan nincsenek lejátszási gondjaim, de a képminőség egy VHS kazetta szintjén van. (Mellesleg lejátszási gondok: a 9 lemezes ALIEN-TETRALÓGIÁ-val - egyedüliként a növekvő gyűjteményemben - viszont vannak, pedig az elég igényes kiadvány!) A mellékletes filmek menüje lehet, hogy nem nyerne díjat egy szépségversenyen, de hangsúlyozom, engem a film érdekel és nem a körítés! Ha a képminőségben vagy hangminőségben találok hibát, karcos a lemez stb., azt mindig szóvá teszem, de az annyira nem izgat fel, hogy a film menüjét és borítóját illetően a forgalmazó esetleg nem erőltette meg túlzottan a fantáziáját.
Ani a reklámok átugrását illeti: egyszerűen a jelenetválasztással indítom a filmet, s eddig a DVD-ROM-on még minden reklámot ki bírtam hagyni.
Én sem veszek meg gagyi kiadványt, bármilyen jó is a film, de egy olcsó kiadvány nem szükségszerűen rossz (mégha nem is tökély), ahogy egy drága kiadvány sem feltétlenül a legmagasabb igényeket kielégítő minőséget jelent.
Mellékletes filmjeim közt ott van az ARIZÓNAI ÁLMODOZÓK, az ELVESZETT GYEREKEK VÁROSA, a MAJD MEGDÖGLIK ÉRTE, a VATEL, az ILYEN A BOKSZ vagy a KÍSÉRLET (hogy néhány példát említsek), s mindegyik megüti számomra azt a mércét, hogy ne kelljen esetleges újabb kiadásukra vágyakoznom. Van viszont nem mellékletes kiadású KÍNAI NEGYED-em például, bő ötezer Ft-ért: azt viszont nagyon várom már egy igényesebb kiadásban!