Keresés

DVD melléklet

2004. március 25., csütörtök 16:40
Milyen kedves! Há' nehogy má' kritizáld az üzletpolitikát, hékás! :)

Egyébként olyan főszerkesztőket tudnak találni egy-egy újsághoz, hogy na. Elég ránézni a DVD Magazinra vagy a Filmcsillagra.
0
2004. március 25., csütörtök 16:22
Parodisztikusnak is találom, amit a főszerkesztő ott művel. Ahelyett, hogy megmondta volna, mi lesz a következő melléklet, vagy kerek-perec elzárkózott volna ettől a kérdéstől, a "nem mondom meg, de elárulom, hogy kicsit akció, kicsit thriller, és Al Pacino az egyik szereplő" -féle átmeneti megoldást választotta, és úgy tűnik, jót mulatott azon, hogy a topikolók rimánkodnak neki további információmorzsákért. (Eddigi tapasztalataim szerint ez a huzavona ment eddig mindegyik szám esetében.) Ezt neki is megírtam a topikba, mire pillanatok alatt törölte a hozzászólásomat, s mind az otthoni, mind a munkahelyi gépemet letiltotta a honlapjáról, noha a honlapon ott szerepelt, hogy regisztrálatlanul is hozzá lehet szólni a témákhoz. Figyelemre méltó kommunikációs stílus, határozottan megnövelte az érdeklődésemet a magazin és a honlap iránt...
Megjegyezném, hogy ahogyan az Xpress honlapján sem szoktam anyázni, ezt nem tettem az ottani topikokban sem, és más fórumokon sem.
0
2004. március 25., csütörtök 16:00
Ezzel én is így vagyok. A 28 nappal később egy fillért sem ér, viszont A kaptárt nagyon szeretem. Ízlésficam, na. :)
0
2004. március 25., csütörtök 15:30
Nem hiszem, hogy divatból utálnak érett felnőt emberek valamit. Az isisek talán. Engem akkor sem érdekelne a kaptár, ha utánam hajigálnák. Aki meg szereti ezeket zombie izéket, az nézze nyugodtan.
0
2004. március 25., csütörtök 15:24
Meg a Chihiro is kereskedelmi változat.
0
2004. március 25., csütörtök 15:07
A film adatlapján nem egy ember adott rá 5 csillagot - ha ez számít.
0
2004. március 25., csütörtök 14:52
Az említett 28 nappal későbben egy jó pillanat sem volt. Egyáltalán nem érte el azt az apokaliptikus hatást amit kellett volna. Nem véletlen, hogy a film adatlapján senki nem adott neki 3-asnál többet. A 28 nappal később az egy agyondicsért semmitérő alkotás. A kritikái nagyon jók, a filmmel ellentétben.
A Kaptárat lehet szeretni vagy nem szeretni, de mellékletként az élvonalhoz tartozik. Követni szoktam a filmmellékletes magazinok alakulását, de újságtípusonként 1-1film tartható megvételre méltónak. A jó dvd mellékletek versenyében még mindig a Házimozi és a Computer panoráma vezet. A Nemzetközi DVD magazin és testvéreiből néha néha 1-1 ami említésre méltó. A legtöbb valami gagyi francia akció. A Házimozi az idei év első 2 mellékletével vétet nagyot. Én is kiszáltam az előfizetők táborából.
Divat mostanában bizonyos alkotásokat nem szeretni. Ilyen pl a Kaptár vagy a SW1-2 és még sorolhatnám. Divat a régi filmeket istenesíteni. Azok sem rosszak, de ha most adnák ki őket bizony csúfosan elbuknának. Pl ha a SW4-5-6-ot forgatták volna most és az SW1-2-t a 80-as években akkor most mindenki azokat a filmeket utálná. "Csubakkát" utálná mindenki "JarJar" helyett. Ha a Resident Evil előbb lett volna mint a Dead trilógia akkor nem volna senki sem hasraesve tőlük. Mondom ezt úgy, hogy a régiek is tetszenek de egyáltalán nem olyan nagy filmek mint amilyen a hírük. Az a baj, hogy mindenki azt a hatást várja el az új verzióktól is mint régen amikor a TV-ben a Derrick volt a vasárnapi szupermozi. Abban az időben még az Orion és az Alfa űrbázis volt a csúcs.
Egy szó mint száz: a film mellékletnek kiváló, de szeretni vagy nem szeretni szabad.
0
2004. március 25., csütörtök 14:28
Akarsz róla beszélni? :) Már lehet kapni, meg a poszteres Chihiro is ma jelent meg. A center mellé a sima kereskedelmi változat van csomagolva.
0
2004. március 25., csütörtök 14:25
Nem szánták nagy durranásnak, ezt tanúsíthatom. Maga T-Boy említette még anno, amikor titok övezte a mellékletet.
0
2004. március 25., csütörtök 14:18
A
0
2004. március 25., csütörtök 8:48
Az viszont felettébb érdekes, hogy InterComos kiadványról van szó. Igaz, független film, de ha végignézünk az InterCom által kiadott független filmeken, bizony vannak köztük jó címek.
0
2004. március 24., szerda 18:07
Volt már róla szó hozzászólásokkal korábban. A magazin nyilván nagy durranásnak szánta, elvégre akkora hűhót kerített neki a főszerkesztő saját honlapjuk vonatkozó topikjában, de a véleményeket olvasva úgy látom, nem csak én vagyok az, aki szerint ez is csak egy átlagos melléklet lesz, A kategóriás szereposztással.
0
2004. március 24., szerda 17:51
Az hogy a DVDcenterben az Álmatlanság lesz arról senki sem beszél??????
0
2004. március 24., szerda 17:34
A következő CP-ben a Szabadlábon Velencében című Belmondo film lesz!
0
2004. március 22., hétfő 15:28
Idén már ez a harmadik "ütős" mellékletük. Szerencsére eddig még mindig sikerül elugranom. :)))
0
2004. március 21., vasárnap 0:39
Ok, pajtás! :-)
0
2004. március 21., vasárnap 0:27
nem is akarok elérni semmit. csak elmondtam a véleményem.
0
2004. március 20., szombat 18:37
Ezzel a butasággal nem érsz el semmit...
0
2004. március 20., szombat 18:22
ez nagyon húzós kijelentés. valszeg nem láttad  a George A. Romero féle Dead trilógiát. Nah, azok a legjobb zombis filmek
0
2004. március 20., szombat 18:21
megnézte és örült, hogy nem olyan szart csinált
0
2004. március 20., szombat 14:19
kb. Nem iylenné kellett volna lennie. Már mindenki elmondta mi az alapvető hibája. Míg a játék egy komor hangulatú, helenként lassú, de pont ezért félelmetes és néha nagyon brutális addig a film pont ennek ellenkezője. Sehol a sötét véres hangulatnaka  reménytelenségnek.
0
2004. március 20., szombat 14:10
ez érdekes. személy szerint nem is nevezném horrornak. sokkal inkább akciófilm. a besorolása is majdnem pg-13 lett.
0
2004. március 20., szombat 13:55
atyaúristen..
0
2004. március 20., szombat 12:48
Nem húzza le senki, csupán a legszarabb zombis film, amit valaha filmre vittek. Paul W.S. Anderson remélem azóta megnézte a 28 Days Latert!
0
2004. március 20., szombat 12:25
A Házimozihoz tényleg a Resident Evil lesz. A legjobb zombis film. 5*
Sokan lehúzzák, hogy milyen rossz meg stb, de simán kenterbe veri az utóbbi idők összes horrorját.
Csak azt bánom, hogy egy éve teljes áron vettem meg amikor itt van mellékletként is.
0