Még ehhez hozzáfűzve,hogy az extrákért még be kellene válalni egy Citroen reklámot is!?
0
2004. március 19., péntek 22:32
590
Még annak idején úgy szereztem meg az "Amerikai pite "dvd-t,hogy a házimozi magazin decemberi számában olyan akció volt,hogy a legyorsabb nem tudom,hány bekűldő kapta ajándékba,emlékszem reggel az volt az első,hogy mentem a postára. A lényeg pedig,hogy teljes dvd volt ajándékba,tehát semmi hülye reklám előtte,és minden extra rajta van,rendes eredeti példány,de ez már a múlt-é volt. Egyébként nem tudom,hogy az újság mellékletekhez adott dvd-en miért nincsennek extrák,mert túl sokba lenne azt is rárakni,vagy nincs jogukban rárakni,vagy mi? Azt a választ tudom,hogy ennyi pénzért mit vár az ember,de attól függetlenül érdekelne,mert hely az lenne!
0
2004. március 19., péntek 20:38
246
Az Insomania valóban nagyon gyenge. Talán épp nem lehet elaludni közben, de nem sokkal jobb. :-(
0
2004. március 19., péntek 20:19
953
Nem kellene a reklám miatt rinyálni,bár elég undoritó és unalmasak sőt még átsem lehet ugratni,de anno amikor a HÁZIMOZI magazin kisérletezett hogy a dvd melléklet mennyi plusz olvasót hoz a lapnak akkor kiadtak egy korlátozott példányszámú lapot amelynek a mellékletén az AMERIKAI PITE 1.volt.nos elég meglepő ez is ,de az is az volt amikor betettem a filmet a lejátszóba és csak úgy lehetett megnézni ha felirat is futott az amúgy szinkronizált filmen vagy szexuális felvilágositó szöveg jelent meg egy-egy komolyabb résznél.szóval semmit nem lehetett kikapcsolni.Igazi gáz volt.Még jó hogy,nem kellet fizetni érte.
0
2004. március 19., péntek 18:06
82
Valamelyik DVD Poszter magazinban Chihiro szellemországban melléklet lesz. Talán rányomnak -bár nem hiszem-egy magyar feliratot a korongra, mert a gyalázatos eddig forgalomban lévő kiadásról nagyon hiányzott
0
2004. március 19., péntek 17:00
2693
És a mostani T3 melléklete Jackie Chan főszereplésével a Kamu kém című filmje?
0
2004. március 19., péntek 16:12
17243
a simple plan: jó kis pszichothriller/pszichodráma. billy bob remekel, a többiek sem zavaróan rosszak (bármennyire is tehetségtelenek :), a befejezés csavaros. a house of sand & fog is hasonló jellegű.
insomnia: a címmel ellentétben engem rendesen elnyomott za álmosság, miközben néztem.
resident evil: egy kalap szar.
jay & silent bob strike back: ettől a filmtől mindig padlót fogok. a röhögéstől természetesen. :]
0
2004. március 19., péntek 15:53
2774
szerintem semmi baj a resident evil-lel
0
2004. március 19., péntek 15:36
125
Az nekem pont jó lesz.
0
2004. március 19., péntek 14:54
2693
A Resident Evil nagyon rossz film még nem láttam, úgymond a "gyengébb idegzetűek" is megnézhetik? A Mortal Kombat-ot is Paul Anderson rendezte az úgy ahogy tetszik, úgy értem ahhoz képest amilyen stílusú játék az MK egész "sokat" kihozott a filmből.
0
2004. március 19., péntek 12:13
106
A Mimic-kel kapcsolatban tényleg igazad van.(Hülye Suzuki) A Kísérlettel kapcsolatban köszi az infót...
0
2004. március 19., péntek 9:18
1570
Úgy bizony Sutter; de én akkor is kihagyom; majdha a Vándormadarak v. az Atomcsapda lesz mellékletnek..
0
2004. március 19., péntek 9:12
7151
A MoziNet magazin következő melléklete Sam Raimi A SIMPLE PLAN című filmje lesz, Bill Paxton, Billy Bob Thornton és Bridget Fonda főszereplésével. A lap 36 oldalra bővül.
0
2004. március 19., péntek 9:04
7151
Nos, akkor a jelek szerint se Házimozi Magazinra, se DVD Center Magazinra nem kell költenem. Mert bármennyire nem örülnek a főszerkesztők annak, hogy sokan a melléklettől teszik függővé a magazin megvásárlását, sajnos egyik újság se olyan színvonalas, hogy csak önmagáért vegye meg az ember. Főleg a DVD Center Magazin túl drága ahhoz, hogy a vásárló ne figyeljen oda arra, hogy mit mellékelnek hozzá.
0
2004. március 19., péntek 1:00
66
DVDCenter köv. száma: Álmatlanság c. film
0
2004. március 19., péntek 0:57
66
DVDCenter köv. száma: Álmatlanság c. film
0
2004. március 18., csütörtök 21:15
2774
a resident evil?
0
2004. március 18., csütörtök 20:45
953
következő házimozi magazin dvd melléklete számomra meglepő,és érdekes filmecske a KAPTÁR lesz.
0
2004. március 18., csütörtök 20:37
397
Sajna vannak reklámok, de én kibírok egy Suzuki reklámot cserébe pl. hogy megvan a Mimic DVD-n, ami lakosságiban meg sem jelent. A Kísérlet a szeptemberi NEMZETKÖZI DVD MAGAZIN melléklete volt, utánrendelheted közvetlenül a magazintól a 06-1-412-1916-os telefonszámon.
0
2004. március 18., csütörtök 19:30
106
Sziasztok! Az igazat megvallva nem nagyon szeretem a DVD-mellékletes újságokat.Bár igen csábító az áruk,de számomra kissé illúzióromboló a film előtti 3 Westel,meg 2 MOL reklám.Mégis kénytelen voltam megvenni az "Addig Jár A Korsó A Kútra"c.-ű filmet a DVD Poszter magazinnal együtt,mert a film nagyon tetszett.Kellemes meglepetés ért,mikor láttam,hogy csak a következő szám filmajánlója volt rajta a lemezen.Aztán észrevettem azt is,hogy a DVD Poszter magazin a Best Hollywood tulajdonában van,így a Best-es lakossági megjelenésekhez csak így lehet már hozzájutni. (Azért üröm az örömbe,hogy sok filmemet kétszer kell megvenni,ha szinkront is akarok hozzá:Csokoládé/Hulla,Hó,Telizsák/most meg ez a Jay És Néma Bob...a következőbe meg lehet az Átok lesz?...)
Az lenne a kérdésem,hogy a többi DVD mellékletes magazinban megjelent filmeken továbbra is vannak-e reklámok,illetve hogy a Kísérlet c. film melyikben volt benn. Köszi...
0
2004. március 18., csütörtök 12:21
7151
A DVD Filmcsillag következő melléklete a JAY ÉS NÉMA BOB VISSZAVÁG című film lesz.
0
2004. március 12., péntek 11:48
213
A Kamu kém sokkal többet nem is ér, talán még annyit sem. Elég gyengusra sikeredett. :-( Sajnos.
0
2004. március 11., csütörtök 21:23
590
Most láttam azt hiszem a Dvd extra újságban az "Angyali szemek"-Jennifer Lopez-el van!
0
2004. március 11., csütörtök 16:49
66
Március 18 körül jelenik meg a T3 magazin legújabb száma
A magazin ezen mellékletén Jackie Chan fõszereplésével a Kamu kém címû film lesz! A melléklet tulajdonságai:
kép: 16:9 Felirat: magyar Hang: magyar 5.1 Dolby Digital és DTS, angol 5.1 Dolby Digital hossza: kb.84 perc