Keresés

DVD melléklet

2004. február 6., péntek 21:54
kösz. úgyse bírom ki, míg itthon megjelenik ;)
0
2004. február 6., péntek 18:23
amerikai kiadáson
0
2004. február 6., péntek 17:33
Dvdcenter-Wonder boys
0
2004. február 6., péntek 16:59
Bocs DVDPOSTER
0
2004. február 6., péntek 16:59
Dvdposrer magazin mellékletén az Addig jár a korsó a .... cimü francia film található.
0
2004. február 6., péntek 15:00
kenterbe veri, de az a dts még akkor is párját ritkítja.
0
2004. február 6., péntek 14:05
ha már gyűrű szövetsége, én direkt megvettem az angol verziót, mert azon rajta van az eredeti dts, és azt kell hogy mondjam, khm, azért az az igazi. Gyönyörűen szól, és a "három év után is etalon" gladiátort szerintem azért erősen kenterbe veri. Márciusra tervezem a két torony megvételét, kiváncsi leszek annak is a dts-ére, mert a magyar verzión a tömörítési minőség veszteségen kívül nem sokat éreztem a dts-dd között. Pedig kellene, mert nem csak a bitrateben különböznek a szabvány szerint, és ez az eredetire igaz is, sajna csak arra.
0
2004. február 6., péntek 13:30
Melyik verzión van DTS hang? Nem mintha sokat számítana, csak érdekel :)
0
2004. február 6., péntek 11:52
Hát igen, DTS-t rakni egy 16mm-es kamerával felvett amatőr zombifilmre elég perverz gondolat. Pont ezért fér meg olyan jól a lemezen ("zombik dts-ben. hö-hö. cool."). Mondjuk egy Casablanca-n már kimerítené a parasztvakítás fogalmát.
0
2004. február 6., péntek 7:34
sőt, nekem megvan a bad taste című peter jackson film: thx minősítést kapott és dts es hangot. emellett úgy szól, mint egy orsós magnó. :]
0
2004. február 6., péntek 0:40
azt mondom a felújított klasszikusok produkáljanak olyan hangot mint a kubrick gyüjtemény bármely darabja, mert ott tisztességes munkát végeztek.
0
2004. február 6., péntek 0:37
a thx sem minden esetben szól szépen. a a harmadik típusú találkozások is thx minősítést kapott, mégis borzaszóan szól.
0
2004. február 6., péntek 0:26
Habár a Star Wars Klónok támadása DVD-n nincs dts hang, de az biztos, hogy az angol 5.1 thx-es, és valami eszméletlenül jól szól,legalább mint egy kitűnő dts hang,úgyhogy szerintem hamár nincs egy korongon dts, akkor a stúdióknak ezt a példát kellene követniük DD 5.1 terén, és akkor nem lenne gond, hogy most dts vagy DD.
0
2004. február 6., péntek 0:15
nem kimondottan magyar dts-re gondoltam. és nem állítottam, hogy nincs ellenpélda
0
2004. február 5., csütörtök 18:35
1x már kiböktem.
0
2004. február 5., csütörtök 18:09
na, bökd már ki!
térdenállva könyörögjek???????
/nem kellene....../
:))))))))
0
2004. február 5., csütörtök 17:39
Semmire, hagyjuk! :(
0
2004. február 5., csütörtök 17:23
mire gondolsz?
0
2004. február 5., csütörtök 17:18
Valami amit mondtam azért nem esett le (SAJNOS) neked ahogy látom... :(
0
2004. február 5., csütörtök 15:27
Hiába, na: legjobb a 22 kHz-es 56 kbps-es mp3pro hang, higgyétek csak el nékem...
0
2004. február 5., csütörtök 2:16
A gyűrű szövetségén az angol dd5.1 is eléggé *blöe.

A dts tényleg jobban szól mint a dd ceteris paribus (értsd: minden egyéb körülmény azonos). Csak ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, vagyis azt feltételezni, hogy egy dts hangsáv automatikusan referenciaszintű keverést jelent, a dd pedig nyomába sem érhet. Hallottam már nem egy olyan dd hangot ami a legtöbb dts hangsávot kenterbe veri. Persze mindkettő elmarad az egyszerű tömörítetlen pcm hangtól, így az egész dd vs. dts vita kvázi arról szól, hogy a kettő közül melyik a kevésbé rossz :)
0
2004. február 5., csütörtök 0:45
van dts, ami valóban elkápráztató: a gladiátor még így három év után is etalon. idén jó volt a minority report, főleg összehasonlítva az amúgy sem rossz dd-vel. a gyűrű szövetsége hangja nagyon elbarmolt, de a két torony nagy szép lett - pedig csak szinkron. de meglepődtem a t3 dts hangján is, persze jobb lett volna az eredeti.
aztán ott van a harmadik típusú találkozások, aminek még dolby surroundja a legkevésbé idegesítő. és ha már spielberg, az e.t.-nél valóban szép munkát végeztek, az a dts követendő példa. :)
0
2004. február 5., csütörtök 0:39
Tonio Kröger

túl hosszú volt. meg kellett szabadulnom az egyik felétől :(
0
2004. február 5., csütörtök 0:09
A gyűrű szövetsége dts tényleg gyengébb.
0
2004. február 5., csütörtök 0:08
Azért a dvdcenteres dts-ek eddig ölég jól sikerültek, szerintem.
0