Keresés

DVD melléklet

2004. február 1., vasárnap 4:32
mint tudod dvdmagazin következő melléklete is az:))...
viszont ararecords elmegy a fenébe...marvin-on angol felirat van csak!!!..normálisak ezek???
0
2004. január 31., szombat 21:53
Tessék, ez az én formám.. Most mehetnék Pestre az Auchanba a DVD-ért. Úgy meg egy kicsit drága lenne Szombathelyről. Talán találok valakit aki elhozza. Mindenesetre köszi az infót!
0
2004. január 31., szombat 14:40
Auchan tópart,dunakeszi.Polcot lehet vele rekeszteni,annyi van belőle.
0
2004. január 31., szombat 2:11
Ááááááá...atyagatya!!!:))...ezt azóta vártam,amióta először lehánytam a vcd-kiadást és felcsillant a lehetőség,hogy shell és dvd kijavítja ezeket a hibákat:D
0
2004. január 30., péntek 23:42
asszem nincsenek, de azok engem annyira nem izgatnak
0
2004. január 30., péntek 22:43
Az is a DVD Magazinban volt és a honlapjukon van egy elérés ahonnan talán még meg tudod rendelni.
0
2004. január 30., péntek 22:21
Hahó! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik újság melléklete volt a Kísérlet című film és meg lehet-e szerezni még valahol? mert ha jól tudom ker. forgalomba nem került... Pedig megérdemelné! Köszi.
0
2004. január 30., péntek 19:56
És azon is vannak extrák!?
0
2004. január 30., péntek 19:28
a shell kutas verzió is eredeti képarányú
0
2004. január 30., péntek 18:43
A februári cinema melléklete Leonardo di Caprio főszereplésével készült Marvin szobája cimü film leledzik, és most elöször láttam a Computertechnika cimű újság mellékletet adott ki Gene Hackman Dominó elv cimű b,c,d, tipusú filmel ,az ára igen baráti 751 ft.
0
2004. január 30., péntek 16:30
és ami a legfontosabb: eredeti képarány! :)
0
2004. január 30., péntek 16:13
A következő DVD Magazinban a Good Will Hunting lesz.

Hang: magyar 5.1 Dolby Digital és DTS, angol 5.1 Dolby Digital
Extrák: interaktív mozgó menûk, jelenetek közvetlen elérése, kimaradt jelenetek, forgatási képsorok, videoklip, így készült, eredeti elõzetes
0
2004. január 30., péntek 13:17
Van is... itt újpalotán minden újságosnál van még belőle.
0
2004. január 30., péntek 13:03
Volt...dvd filmcsillag...talán novemberi vagy decemberi szám
0
2004. január 30., péntek 12:47
A csaj nem jár egyedül melyik újsághoz van?Volt?
0
2004. január 30., péntek 0:43
Aki látta, mondjon valamit!! A Computer Panorama mostani számában a Royce (Belushival) a melléklet. Kibányásztam a DVD-t a borítóból, hogy megtudjam a lemez paramétereit, de nincs rajta!! Se képarány, se felirat, se szinkron, semmi infó, csak hogy színes amerikai film. Hihetetlen, hogy készül ma még ilyen borító. Na mindegy, ha tudtok valami infóval szolgálni, megköszönném.
0
2004. január 30., péntek 0:04
Jaja, ugyanez történt a Sikoly 2-vel is.
Csak ahelyett a fránya magyar DTS helyett lehetne inkább angol DTS. :))))
0
2004. január 29., csütörtök 23:42
Biztos van ebben igazság, de én még olcsón se veszek meg egy filmet, ha nem érdekel.   Viszont jártam már úgy, hogy egy-egy DVD-re nem volt elég pénzem, vagy más filmeket fontosabbnak tartottam, s hirtelen arra eszméltem, hogy mellékletként kapható az a film. Ilyen volt éppen ma A SZARVASVADÁSZ, s ilyen lesz számomra az 54 is.
Egyébként én örülnék annak, ha minél több régi filmet vennének elő legalább a magazinok, s nem csak pár éves filmeket. De a 20-30 évvel ezelőtti (európai) filmekből eddig csak Delon, Belmondo és a Bud Spencer-Terence Hill kettős életművéből válogattak, s nem is azokat, amiket én Delontól vagy Belmondótól igazán szeretek. (Bud Spenceréket nem kedvelem.) Viszont a Fantasy Film jóvoltából kijönnek a kedvenc Belmondo-filmjeim, s egy favoritom várható Delontól is (Klein úr - dráma, nem krimi), ráadásul mindez kedvező áron.
0
2004. január 29., csütörtök 21:19
és ahogy nézem az 54 négy jobb, mint a forgalomban lévő kiadás ugyanis az eredeti képarány került a lemezre.
0
2004. január 29., csütörtök 18:15
Szerintem ez a DVD melléklet óriási húzás. Sokszor olyan filmeket kaparnak elő aminek a létezéséről sem tudtam. Az olcsó árral próbálják ösztönözni a vásárlókat arra hogy olyan filmeket vegyenek meg amik valójában NEM IS KELLENEK nekik. Ahogy látom sikerrel (egyre több az ezzel foglalkozó újság). Persze a fent leírtak nem mindig érvényesek, vannak kivételek (pl. Született Gyilkosok, Elveszett gyerekek városa), de általában ez a helyzet... :(
0
2004. január 29., csütörtök 17:50
Jé, az 54 tegnap volt az m1-n.
0
2004. január 29., csütörtök 17:24
A legújabb music dvd magazin melléklete a 54.c film lesz, továbbá a computer pannoráma következő mellékletén a Under suspicion alig ismert filmecske található. az előzö Neve Campbell az utobbi Liam Neeson nevével fémjelzett remk művek.
0
2004. január 23., péntek 21:44
Bocs,de volt egy kis kavarás,mert elküldtem aztán mégse jelent meg,aztán megírtam mégegyszer utánna pedig mind a kettő megjelent a topicban.
Sorry!
0
2004. január 23., péntek 21:41
Igen 1990- és a dvd poszter magazinhoz tartozik,szintén egy poszter jár hozzá,a másik oldalán pedig egy-két info a filmről és a megjelenésekről
0
2004. január 23., péntek 21:38
Igen ez 1990- és a dvd poszter magazin adja ki ezt is egy poszterrel és szintén a hátoldalán egy-két info a filmről és a megjelenésekről.
0