Keresés

DVD melléklet

2004. január 23., péntek 19:32
Ezek tényleg apróságok,de dühített engem is. Tényleg 1 másodpercre elpixelesedett a kép,de nagyon és akkor megsistergett a hang.Bazsiii félreértetted.:))Aztán végig nagyon jó volt mind a kép,mind az angol hang,mivel a szinkronhangok választását nagyon elcseszték:(Becserélni nem fogom,mivel rengeteg energiám menne rá,valszeg én is kikaptam egy rosszabb példányt!Ez az apróság nem rontja a film élvezetét.
0
2004. január 23., péntek 18:52
Tehát ha jól értem akkor eltekintve azon apróságoktól, hogy a kép hibás és a hang sistereg nagyon jó a dvd!:)
Mégis melyik része, a tokja??????????!!!:)
0
2004. január 23., péntek 17:48
Szerintem ez is 2000 ft körül van,ahogy  a DVD poszter magazin is,hisz Best Hollywood csinálja mindkét újságot...hmmm újságnak nemigen lehet nevezni,eddig Az arany markában-t vettem meg,ahhoz egy posztert adtak,hátuljára nyomtak párt sort a filmről és a következő számok előzeteséről:))))ennyiért megérte,csak picit karcos volt a lemez,de lejátszáskor a film elején mutatkozott képhiba és hang megsistergett.Ettől eltekintve rendben volt.
0
2004. január 23., péntek 16:26
Uhh... megint egy új mellékletes újság? Ennek mennyi az ára?
0
2004. január 23., péntek 15:25
A dvd sztár magazinban "A sárkány csókja" van Jet Li,Bridget Fonda,a következő számban a "Banditák" lesz Bruce Willis.
0
2004. január 22., csütörtök 22:21
Igen, más. Ez a Király visszatér ürügyén egy olyan dokumentumfilm, ami megpróbál (szerintem igen erőltetetten) párhuzamot vonni történelmi személyiségek és a Gyűrűk ura szereplúi között.
0
2004. január 22., csütörtök 21:43
DVD mellékletként csak az elcseszett kiadásokat jelentetik meg? Hiányos felírat felcserét hang miegymás?
0
2004. január 22., csütörtök 9:03
Sziasztok!

Azt hiszem a VOX-ban láttam valamiféle National Geographic-os Gyűrűk ura DVD-t. Tudtok erről valamit? Több, mint a 4 lemezes kiadványok extrái?

Köszi: andrás
0
2004. január 21., szerda 17:35
Hát, ha már Van Damme, jobb lett volna egy, még moziban is vetített "remekmű". A Tökéletes célpontot el tudtam volna fogadni, bár a jogtulajdonos (Universal) nem biztos, hogy hozzájárulna termékei "leújságmellékletesítésének".
0
2004. január 21., szerda 17:29
A január-Februári házimozi melléklete a vakvágányon c.Van Damme film lesz.
0
2004. január 21., szerda 16:38
Nekem is csak a Jupiter-féle kiadással van bajom. :(
0
2004. január 21., szerda 16:02
a deer hunter fantasztikus film, de az a lemez olyan... olyan... milyen? most hirtelen a vertex ugrott be, pedig a jupiter forgalamazza. mellékletként azért megéri az árát.
0
2004. január 21., szerda 15:54
Ennek igazán örülök! Mondjuk várható is volt már, hogy a mellékletes magazinok árának emelkedésével azért igényesebb filmek kerüljenek a képbe. Igaz, az érdekelt szerkesztőségek szeretnek folyton azzal a kicsit sánta érveléssel előhozakodni, hogy újsághoz mellékelnek filmet, és nem DVD-hez adnak újságot.
0
2004. január 21., szerda 15:26
A következő DVD Filmcsillag melléklete A szarvasvadász lesz.
0
2004. január 21., szerda 15:21
13. harcos

a kép meg a hang oké. Szép menü. Animált. Viszont az extraként jelenlevő eredeti mozielőzetes vmi k**va szar minőségű!
0
2004. január 18., vasárnap 18:01
A T3.januári mellékletén a 13.harcos/Banderas/ film található meg.
0
2003. december 26., péntek 21:11
Nem változtatott. A hangyák a gatyában egy új magazin első számának a melléklete (ami amugy a DVD poszter Magazin amolyan kistestvére, mert ugyanaz a kiadó, ugyanugy best h. film melléklet stb.)
0
2003. december 26., péntek 17:05
A Hangyák a gatyában DVD melléklethez lenne pár észrevétel:

- A kép NEM anamorf 1.85 : 1 (a borítón is rosszul szerepel, ott 2.35 : 1-et írnak 16 : 9-ben)

- A magyar sztereó hangnál meg a két csatorna fel van cserélve (azaz ami bal oldalt lenne, az jobb oldalt szól)

Elég röhejes, de a film király!

Ezeket az apró hibákat leszámítva egész jó kis lemez lett mellékletbe rakva.

Mikey-Soft
0
2003. december 26., péntek 10:44
Ha jól olvastam, akkor a Nemzetközi DVD magazin melléklete a Csokoládé lesz....
0
2003. december 26., péntek 10:33
A decemberi dvd poster magazin változtatott mivel a tv2 leadja a ki a télapó c filmet ezért a mellékletet is átváltoztaták a Hangyák a gatyában cimü filmecskére.ez is szivderitő de a második része fenomenális.
0
2003. december 13., szombat 15:27
EZ nagyon ötletes! De tényleg így van! A vége meg pont azért fasza, mert nagyon dúrva + egyik rajongó tábor sem szólhat egy rossz szót sem + a legeslegvégén meg már a második részre gyúrnak ahol valószínűleg együtt lesznek (mint a két rajongótábor Jubei + Sutter :-))
Csak Bruce Cambellt kéne valahogy ráveni hogy jtsza el asht a filmben. Így kapunk egy Gonosz halottak 4-et is nemcsak egy Freddy vs jasont.
Mellesleg tényleg oylan a film mitn valami "perverz kielégülés". Nyírd már ki ezt a faszt mert idegesít! meg most megkaptad!, Menny neki Jasonnek meg hasonló beszólogatásokat lehet mondani a film alatt. Egyértelmű hogy a két karakterre épített a film (szerencsére) sé az emberek csak amolyan mellékszereplők. Már várom a kettest. Meg egy Rémálom előzméyn is jól jönne az eredetis tábbal. Ez egy futó hír volt de a mozi sikerén felbuzdúlva már mindenki erősen gondolkozik az ötleten. De aFreddy vs Jasonben az si miylen fasza volt mikor Freddy belement Jason rémálmába és meglátta hogy is lett ő ilyen.
0
2003. december 12., péntek 22:24
nagyon fantáziadús, baszd meg. :P :]
0
2003. december 12., péntek 22:19
a jobb sarokban Mr. Voorhes. :))
0
2003. december 12., péntek 21:11
többek között azért jó, mert "nevetséges". a film hangulatát amúgy erősen megdobja a társasági, focimeccs hangulatú nézés. tényleg, olyan a film mint egy nagy mérkőzés: a bal sarokban álmaink megkeserítője, a hétszeres bajnok, 67 kiütéses győzelem büszke tulajdonosa: FREEEEEEDDDDDY "KAAAAAARMOOOOOOOOSKEEEZŰŰŰŰŰŰ" KRÜÜÜÜÜÜÜÜGEEEEERRRRRRR! a jobb sarok prezentálást sütire hagyom. :]
0
2003. december 12., péntek 20:13
Az első részé jó. Mellesleg inkább ez kerüljön rá mint a tv szinkron.
0