Keresés

DVD melléklet

2003. december 12., péntek 14:58
A DRACULA 2000 egy kalap szar. Tegnap néztem meg. Senki ne vegye meg!
0
2003. december 12., péntek 11:19
nem tudod értékelni a slasher filmek hangulatát
0
2003. december 12., péntek 10:14
"...FREDDY VS JASON cult-ra."??

háát
a minap néztem meg és mit is mondjak, eléggé gyenge. A kulttól mérföldekre van ez a film. Ebbe semmi nincs a nevetséges végső harc és a cseppet sem rémisztő gyilkosságokon kívül.
A Freddy témából még mindig az első rész rulez.

Ez a film 4/10 (gagyi)
0
2003. december 11., csütörtök 22:45
szinkronnal nézni rémálmot? ez már mazochizmus :))
0
2003. december 10., szerda 18:38
Reméljük, hoyg előszele, de reméljük ,hoyg a TV-szinkronok közül EGYIK SEM KERÜL A LEMEZRE!
Ezek a tv szinkronok kúrva szarok. Nemcsak azért mert más a szövege mint a réginek. hanem azért, mert a szinkronszínészek tehetségtelenek + egyáltalán nem illik a hangjuk a szereplőkhöz. A Régi rémálom az elm utcában szinkronnal minden rendben volt. Vagy inkább úgy mondanám hogy az Első 3 Rémálom szinkronja tökéletes volt. Ezeket szeretném a DVD-én látni. Még akkor is ujjongok ha csak monoban lesznek rajta. Csak az a fő hogy az eredeti legyen. Ez oylan mint a Vissza a jövőben vagy a Vadnyugat esetében. Mindegy hogy mono vagy DTS a lényeg az hogy az EREDETI SZINKRONOK KERÜLJENEK A LEMEZEKRE!

0
2003. december 10., szerda 17:51
De legalább remény van arra ,hogy/ esetleg ha nagyon imádkozunk/ szinkron is kerül majd a FREDDY VS JASON cult-ra.Érdekes ,hogy a tv2 nyomja a rémálmokat
remélem ez a dvd kiadás elöszele.
0
2003. december 10., szerda 16:40
Hát, ja. Fordult egy nagyot, biza. 1995-ben a Flamex még ereje teljében volt, azóta huss, eltűntek. Mondjuk régebbi New Line-os filmeket tényleg nem adott még ki a Warner. Tudod, mit inkább akkor azt mondom, hogy fogalmam nincs, hogy kiadhatja-e az FF. Most akkor jó sok értelme volt a hozzászólásomnak.
0
2003. december 10., szerda 16:33
Lehet de a videó boriton bazi nagy háromszögben rá van nyomtatva flamex videó. de lehet hogy azota fordult egyet a világ.
0
2003. december 10., szerda 16:19
A Mortal Kombat New Line Cinemás film, ami a Warnerhez tartozik, úgyhogy nem valószínű, hogy az FF Film fogja kiadni. Persze. ki tudja?
0
2003. december 10., szerda 16:13
Akkor illene kiadniuk a MORTAL KOMBAT dvd-t.
0
2003. december 9., kedd 18:03
A Fantasy Film és az FF Film nem ugyanaz a cég. Az utóbbi a Flamex jogutódja.
0
2003. december 9., kedd 16:57
Optimusnak  sajnos igaza van,a decemberi cinema dvd mellékletén szörnyen rossz minöségü film klasszikusok vannak.A hegylakó 2 röl nem irnék semmit ezt alább megtette fent emlitett barátunk.Nekem a másik film is csalodás volt/Koldus és királyfi/mivel nem az eredeti mozi film volt rajta hanem egy hallmark-os tv film.Egyébbként a FF film nem csak újság mellékleteket ad ki indulj ki a Orient express vagy a bagdadi tolvaj,illetve Luis de Funei sorozatok-ból.
0
2003. december 9., kedd 9:36
A Voilá nevű női magazinhoz a Kémkölykök első részét mellékelték 1500 pézért.

0
2003. december 8., hétfő 23:19
Kösz az infót hóhér, de a Hegylakó 2./Koldus és királyfi Cinema mellékletében lévő katalógusból már sejtem, hogy előbb-utóbb kiadják. Remélem, hogy nem valami "Újravágott verzió" lesz mint a 2. Ja és a képaránnyal se stimmel valami 1.85:1 de mintha nyúlt lenne a kép.
Ez az FF Film & Music Kft. csak mellékletes kiadványokat ad ki? A megjelent filmek közt van a 4 Piedone és a Zsoldoskatona meg valami Charleston.
0
2003. december 8., hétfő 18:32
Ugylátszik most jönnek a Delon filmek dvd-n
A decemberi computer panorámában     :UN FLIC c.film lesz/Delon/
A januári cinemában ismét két film :A ZSARU SZAVA/Delon/ és a ARLETTE/Lambert/
Különben üzenem OPTIMUS barátunknak már nem sokáig kell várnia a HEGYLAKÓ 3,DVD-RE.
0
2003. december 8., hétfő 18:06
Ugylátszik most jönnek a Delon filmek dvd-n
A decemberi computer panorámában     :UN FLIC c.film lesz/Delon/
A januári cinemában ismét két film :A ZSARU SZAVA/Delon/ és a ARLETTE/Lambert/
Különben üzenem OPTIMUS barátunknak már nem sokáig kell várnia a HEGYLAKÓ 3,DVD-RE.
0
2003. december 8., hétfő 16:59
kezdenek nagyon elszállni ezek a dvd-mellékletek...
0
2003. december 8., hétfő 16:30
A decemberi T3 mellékletén a DRACULA 2000 cimü film lesz.
0
2003. december 7., vasárnap 12:55
A házimozi magazin most két lemezt ad ugyanazért az árért:
Traffic
és egy zenei DVD
0
2003. december 7., vasárnap 8:02
A decemberi dvd magazin mellékletén a FARKASOK SZÖVETSÉGE LESZ.
0
2003. december 6., szombat 12:08
Ugyan nekem nincs meg, de Budaörsi MM-ban tegnap volt 1990Ft-os áron (igaz nem a CP verzió, hanem az eredeti).
0
2003. december 4., csütörtök 17:58
Sziasztok! Nincs meg valakinek véletlenül a 2002. júliusi Computer panorámából a Szemenszedett szenzáció? Elcserélném vagy megvenném.
Én eddig csak néhány DVD mellékletes újságot  vettem. A Cinemánál általában megnézem , hogy mi a film és attól függően veszem meg a DVD-s vagy DVD nélküli számot.

0
2003. december 3., szerda 23:53
Ja, tényleg ezt mindig elfelejtem.
0
2003. december 3., szerda 23:47
"Hegylakó 2., de nem akármilyen változata illetve vágása. Borzalmas össze-vissa van vágva illetve jelenetek kivágva/megcserélve(!)"

Mondjuk, ez nem korrekt, az kétségtelen.
0
2003. december 3., szerda 23:45
Azért azt se felejtsd el, hogy az amazon.com-on ntsc lemezeket lehet venni, nem pal formátumúakat, és az ntsc formátumban hosszabbak a filmek.
0