Keresés

DVD melléklet

2003. október 14., kedd 18:47
Csak nehogy túlságosan beleéljük magunkat a ponyvaregénybe.Mivel  Tarantino sorozatba simán belefér a nem túl sikeres VÉRFAGYASZTÓ is
0
2003. október 14., kedd 17:55
jajj, a MF-nek beugrottam, bár ne tettem volna.
ilyen pocsék egy lemezt! kár a korongot felhasználni ilyenre.
az még elmenne hogy csak magyar hangsáv, nade ennyire szar, visszhangos bödönhangot mait rápréseltek, valami eszméletlenül elviselhetetlen.
tipikus adtam a sz@rnak egy pofont. persze cseréről szó sem lehet... azóta nem is veszek cinemát, előtte valakinél lecsekkolom a lemezt!
a Vatel minőségéről nem sokat tudok, de nekem nagyon tetszett a film.
tipikusan franciás pompadúrfilm..:)
0
2003. október 14., kedd 15:24
A Mulholland Falls-nak (Cinema első melléklete volt) én is beugrottam. Még eredeti nyelv sem volt rajta! Hát, ilyet! Nem is értem, hogyan lehet egy DVD-t egy hangsávval kiadni.
Persze, ha fóliába csomagolják az újsággal együtt, akkor aligha lehet tudni milyen specifikációkkal jelenik meg az adott lemez. Kénytelen vagy keresni valakit, aki már megvette, vagy zsákbamacska.
A Vatel jó kiadásnak számít? Nem tudok róla semmit.
0
2003. október 13., hétfő 21:09
én már megvettem tegnap, bibibí. és  meg is néztem, még mindig tetszik.
0
2003. október 13., hétfő 21:09
Kedves Macready!

A forgalmazók a legkevésbé sem érzékenyek ilyen nüansznyi figyelmességekre, hogy mi lenne jó a vásárlónak karácsonyi melléklet gyanánt. Köztudomású, hogy a filmnek teljes árú kiadványként is nagy és stabil vevőtábora lenne hazánkban, mégis bizonytalan a megjelenése. A filmet a mozikban forgalmazó MOKÉP állítólag elbénázta a jogokat, s most a jogtulajdonos se adja, mert jövőre akarna valami új kiadást belőle. Arra még kis szerencsével rákerülhetünk.
Amúgy mint említettem, tök mindegy, mit írnak reklámszlogenként a borítóra: voltak már ilyen nagy elánnal beindult sorozatok és ígéretek, amikből nem lett semmi.
0
2003. október 13., hétfő 20:59
Ma megjelent.
0
2003. október 13., hétfő 20:21
Ne értsetek félre, nem tudok semmit. De mivel a Jackie Brown dvd-n az lett feltüntetve, hogy a Tarantino sorozat első darabja, így egy erős megérzéssel arra jutottam: tökéletes lenne a Ponyva karácsonyi időzítése. Ennyi.
0
2003. október 13., hétfő 15:06
Szerintem macready zud valamit, legyen igaza. Szvsz karácsonyra tuti, hogy Tarantino-t kapunk, ha nem is Ponyvát..
0
2003. október 13., hétfő 10:00
Tudsz valamit? Miből gondolod, hogy erre van a legkomolyabb esély?
0
2003. október 13., hétfő 1:20
Köszi a tanácsot! Bár nem teszek úgy, mert nagyon jó esély van rá,
hogy karácsonyi mellékletként jelenjen meg.
0
2003. október 12., vasárnap 23:36
kettöt =  kettőt
0
2003. október 12., vasárnap 23:35
Nem akarok ünneprontó lenni, de ezt a karácsonyi PONYVAREGÉNY-t szerintem bátran elfelejtheted: nem az a film, amit újságmellékletként adnának ki legelőször. Belmondo-sorozatot is inditott ugyanaz az újság, azt 2 filmig jutottak. Tarantinótól szerintem a KUTYASZORITÓBAN lehet reális, netán a NÉGY SZOBA vagy a Tarantino forgatókönyve alapján készült TISZTA ROMÁNC. Utóbbi kettöt ugyanis olyan cégek forgalmazták nálunk moziban, akik előszeretettel adják a náluk lévő filmeket újságmellékletnek.
0
2003. október 12., vasárnap 23:31
Az én kedvenc mellékleteim: Arizónai álmodozók, Majd megdöglik érte, Vatel, Ilyen a boksz, Kisérlet, Braziliai fiúk.
Megvan még: Elveszett gyerekek városa, Mélyen az erdőben, Mulholland Falls, Könnyező harcos, Zandalee, Eredendő bűn, A sas leszállt, A légiós, A harc mestere, Dogma. Nem mindegyik volt nagy fogás, de van, amelyik ajándékként került hozzám.
0
2003. október 12., vasárnap 21:31
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg pontosan a DVD Magazin?
0
2003. október 12., vasárnap 19:06
Nálam a Nő kétszer, a Szellemkutya,a Medve és az Ilyen a boksz a kedvenc eddig.
0
2003. október 12., vasárnap 19:01
Az Elveszett gyerekek mellett még a Szellemkutya is remek melléklet volt,
és szerintem Karácsonyra kapunk Ponyvaregényt is a fa alá. :-)
0
2003. október 12., vasárnap 17:21
Most látom ,hogy a borítón ott van, hogy Tarantino sorozat. Lehet hogy jön a Kutyaszorítóban is? A Ponyvaregényben nem bízom mert azt rendes árért is adhatnák mert az egy nagyon nagy dobás.
0
2003. október 12., vasárnap 17:08
Kössz.
Szerintem az eddigi legjobb újságmellékletes filmkiadváyn az az Elveszett gyerekek városa volt. Azt rendesen is bármikor megvettem volna ilyen kiadásban.
Remélem egyszer a Delicatessent is kiadják így.
0
2003. október 12., vasárnap 16:52
DVD Center Magazin?
Lassan tényleg külön újságosbódét kell nyitni a dvdmellékletes újságoknak, több lemez van havonta ott mint egy átlagos tékában ;))

Amúgy üdvözöllek én is field! Pár napja már rájöttem, hogy egy "ismerőst" rejt itteni neved.
0
2003. október 12., vasárnap 16:34
Szia El Mariachi!

Nahát, milyen kicsi a világ, illetve az internet! Mi már az origo fórumról régóta ismerjük egymást, bár ott más nevet használok, mivel ezt az originált az ottani rendszer többszöri próbálkozásra se fogadta el.

Helló!
0
2003. október 12., vasárnap 16:32
A JACKIE BROWN a DVD Magazin e havi számának lesz a melléklete, várható megjelenés: a jövő héten.

A SZÜLETETT GYILKOSOK szinkronizált, rendezői változata egy újonnan induló lap, a DVD Center Magazin melléklete lesz. Várható megjelenés: a hónap vége felé.
0
2003. október 12., vasárnap 13:46
A SZületett gyilkosok rendezői változata és a Jackie Brown myileik újságokhoz és mikor lesz kapható? Ezt a kettőt meg venném. A SZülettett gyilkosokat nem szeretem, de ha rendezői változat és újság mellé adják megvezsem.
Látta vaklaki ezt a klasszikus Super Mario Brost? Megvenném, de sajna semmit sem tudok róla. Pedig mennyit játszottam a játékkal. Ha csak egy kicsit feeling is van benne már megveszem.
0
2003. október 12., vasárnap 12:27
Augusztusi T3-ban volt a Vatel ha jól emlékszem.
0
2003. október 12., vasárnap 11:47
Mihez lesz Született gyilkosok?
Már nem emlékszem, a Vatel pontosan melyikben volt?
0
2003. október 12., vasárnap 0:33
Na ezért mások az emberek. nálam inkább a felsorolásod közül az első 3 jön be. A Dogma nagyon cool.
0