Keresés

DVD melléklet

2003. október 11., szombat 16:22
Majd a piac eldönti, hogy mely magazinok maradnak a felszinen. Végül is a vásárlói réteg elég eltérő izlésű: én ugyan megvettem a DOGMÁ-t (nagyon nem tetszik), de nem igénylem sem a JACKIE BROWN-t, se a SZÜLETETT GYILKOSOK rendezői változatát, ami mostanság jelenik majd meg egy újabb magazinnal. Örültem viszont a VATEL, a MAJD MEGDÖGLIK ÉRTE vagy az ILYEN A BOKSZ cimű filmeknek, bár mások meg azokat fikázták és nem vették meg.
A VOX-ért egy cseppet sem vérzik a szivem: egyik mellékletük sem hozott lázba, viszont e kategóriában kiugróan a legdrágábbak voltak.
0
2003. október 11., szombat 15:19
Lassan minden filmekkel foglalkozó magazinhoz mellékelnek DVD lemezeket.
Lehet, hogy csak véletlen, de mintha mostanában egyre jobb filmeket csomagolnának az újságok mellé (pl. Szellemkutya, Jackie Brown, Dogma). A "minőségi" melléklet ezelőtt nem igazán volt jellemző.

Ráadásul számítógépes magazinok is néha arra vetemednek, hogy filmeket rakjanak a lemezeikre.
Most éppen a Tattoo magazin (lehet, hogy nem pontos a név) mellé csomagolva vettem észre Travoltától a Primary Colors-t (azt hiszem jól láttam)!!

Vehetünk DVD-t akciósan kólával, pizzával és még ki tudja mivel, ha a trend folytatódik. Úgy tűnik, hogy ez a folyamat a vásárlóknak kedvező (az ár miatt), ugyanakkor kicsit ellentmondásosnak is érzem a helyzetet, hiszen nem biztos, hogy ennyi DVD mellékletet elbír a magyar piac. A magyar piac ugyanis kicsi és még mindig nem jellemző, hogy minden második háztartásban lenne DVD lejátszó.
A VOX-hoz újabban már nem jár melléklet.
Majd meglátjuk!
0