Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2004. április 22., csütörtök 12:11
ill a második
0
2004. április 21., szerda 18:46
a mellbimbós 2. évad tizenvalahanyadik, a másik 10.évad első része asszem
0
2004. április 21., szerda 18:38
Ezek melyik évadok?
0
2004. április 21., szerda 17:39
Nekem az amikor kiderül, hogy Chandler-nek 3 mellbimbója van, ill a 10 epizód "Ross is fine" része. /de ez csak angolul!!/
0
2004. április 21., szerda 17:25
Nekem is a 2.évad rémlett,de belenézegettem az összes részbe,és sehol sem találtam.Mindegy,majd ha újranézem,akkor meglesz.Mondjátok nektek melyik a kedvenc részetek?Nekem az,amikor Chandler és Joey elnyeri a lakást.
0
2004. április 20., kedd 16:17
Vitai András édesapja volt Sinkovits Imre. Úgy tudom, hogy édesapja halála után vette fel újra az eredeti nevét tiszteletből.
0
2004. április 20., kedd 16:13
Tényleg amúgy Chandler-nek Vitai András a szink. hangja most pedig Sinkovits Vitai András, eddig lusták voltak kimondani a teljes nevét?
0
2004. április 20., kedd 16:11
A cinema januári kiadásához adtak egy Jóbarátok naptárt,amaiben írtak erről egy buborékban.De csak annyit,h. cseréltek szinészt.Annyira már nem emlékszem arra,h. mit mondot a mukso Rachelnek,mert rég láttam,csak arra lettem figyelmes,h. megint ő.
0
2004. április 20., kedd 15:52
hétvégén néztem meg a 2. évadot és nekem úgy rémlik, hogy valahol ott volt
0
2004. április 20., kedd 15:17
Gondolom hasonló ok miatt, amiért a 2. szezonban Szersén Gyula volt Tom Selleck hangja, a 3. szezonban meg Sörös Sándor : az első színész(nő) vagy nem ért rá, vagy problémák voltak vele. Egyébként véleményem szerint a 2. Carol jobb választás. :)
0
2004. április 20., kedd 15:12
Nem,nem azokban a részekben van.A legnagyobb hiba,amit eddig találtam a sorozatban,hogy az első évad 2.részében(Ultrahang) aki játszotta Carolt az eltűnik,a következő részben,ahol feltőnik 9.(Hálaadás ünnepe) már teljesen más játssza,és az marad a sorozat végéig.Mire volt ez jó?
0
2004. április 20., kedd 12:59
Azt hiszem 2/12 vagy 13. részben
0
2004. április 19., hétfő 20:32
Valaki tudja,hogy melyik részben volt,amikor Pheobe-nek felvették a büdös macskás klipjét?
0
2004. április 18., vasárnap 19:18
Hát igen,a 10.Évadban meg kiderül,hogy annak idején már le is smárolta Chandler Rachelt,de ez van,annyira azért nem súlyos hiba.
0
2004. április 16., péntek 20:58
A pilot részben mikor Rachel először befut a kávézóba és találkozik a többiekkel akkor többek közt Chandlernek is bemutatják.
A későbbi "visszaemlékezős" részből pedig kiderül, hogy már ismerniük kellett volna egymást.Az a fránya memória...:)
0
2004. április 16., péntek 1:06
Hát ez jó kérdés.Erre szerintem csak a rendező tudna válaszolni,de elvileg lehetett már akkor is a tesója,mert nem ismerték egymást.
0
2004. április 16., péntek 0:28
Mikor Phoeboe tesojat megismerjuk es elotte par epizoddal meg visszakeri Phoeboe-tol a gumijat mert veletlenul beledobta - penz helyett - a kavezo elott zenelo Phoeboe gitartokjaba.

Ez most hiba vagy mar akkor is a tesoja volt csak nem ismertek egymast? :)
0
2004. április 15., csütörtök 17:53
Igen,igen az nekem is feltűnt.A színész neve Jon Lovitz játszott az osztály vigyáz!-ban,meg az üldözési mániában.A két rész kb 8 évad választja el,ezért nem tartottam olyan súlyos hibának,egyébként magamban gondolkoztam ezen,és rájöttem,lehet,hogy ugyaz az a csávó volt,csak ahogy mondta a részben,kártyán elvesztette mindenét,és nem hiszem,hogy Rachel 8 év után is emlékezne egy ilyen jelentéktelen figurára.
0
2004. április 15., csütörtök 0:55
Hát igen vannak benne hibák,de ez talán elnézhetjük egy ekkora sikerü filmnél!De amiota visszament a gyerek után nagyon nem lehet követni,h. ki a főnöke,mert a munkás életéről nem voltak jelenetek.Ill csak akkor,mikor megtudta,h. más állt be az ő helyére!De ott se tudtuk meg,h. a sráccal mi lett.Engem ez a csocsó asztal volt ami zavart,mert döntsék már el,könyörgöm!Meg a szinészekkel is volt baki!Az 1. évad 2lemezén volt 1 rész,amikor Fibi felajánlotta,h. ismer egy embert aki szakácsot keres.És azaz ember újra játszot,azt hiszem a résznek a címe az elcseszett randi volt!Ilyen is előfordul!
0
2004. április 13., kedd 16:09
Ja egyébként tudod,hogy a Ralph Lauren-nél ki volt Rachel főnöke?Először volt az a csávó,aki Rachelt felvette,akit az interjún megpuszilt Rachel.Majd lett az a nő,aki mindig dohányzott,majd amikor született a gyerek,akkor megint az volt a főnöke,aki felvette oda.Hasonló heylzetet fedeztem fel Chandlernél is.Először a seggrepaskolós főnöke volt,aztán a néger nő,és semmi magyaráza,hogy váltogatták egymást.Ki érti ezt?
0
2004. április 13., kedd 15:55
Valószinüleg filmes baki,amire nem figyeltek fel!És a rajongó aki,mindenre figyel ő észre veszi!Pedig biztos nem volt,mert Joey ott ül az asztalnál,mikor Rachel szólt neki!Szóval BAKIZNAK!
0
2004. április 13., kedd 12:30
Az a vicc,hogy a csocsóasztal eltörése utáni részben egyből ott van sértetlenül,tehát nem értem,hogy a Rachel húga résznél hova tűnhetett.
0
2004. április 13., kedd 12:26
Hát az lehet!Azaz igazság főleg az elejére emlékszem,mert azt nagyon sokszor ismételték és majdnem mindig láttam!Hamarosan kiadják a 6.évadot Dvd-n és akkor már okosabb leszek(ünk)!
0
2004. április 12., hétfő 19:44
A 7.Évadban már megnit van,szóval szerintem vettek egy újat,csak nem azonnal.
0
2004. április 12., hétfő 15:24
Hát én se értem,mert volt az a rész amibe újra megjeleni Rachel húga Émi,és ott megint nincs szóval érthetettlen számomra!Na mind1!
0