Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2004. április 11., vasárnap 20:25
Sajnos csak 6.évad folytatása hiányzik,ezért nem tudom,hogy akkor vettek-e újat.A későbbi évadokban külön nem hívták rá fel a figyelmet,hogy vettek újat,lehet,hogy egyszerűen kicserélték a díszlettervezők,de mintha én is úgy emlkeznék,hogy egy jó darabig nem volt.
0
2004. április 11., vasárnap 1:20
Hmmm... láttam a 10.évad azt hiszem 4. részét amibe Ross lebarnul és az elején van egy párbeszéd Joey és Chandler között és a Csocso asztal ott állt a helyén!Vettek újat amire megint nem emlékszem vagy csak csupán találtam egy filmes bakit benne?
0
2004. április 10., szombat 15:58
Szivesen.
0
2004. április 10., szombat 14:39
Basszus,tényleg!Kösszike,ezen gondolkodtam már egy jó ideje,mert arra emlékesztem,mikor megvették,de hogy mi lett vele!Nagyon köszi!
0
2004. április 8., csütörtök 17:41
A csocsóasztal eltört,amikor Joey belerugott.A 6.évad 6 része,az utolsó esti című részben,amikor Chandler pénzt akar Joeynak adni,de Joey csak akkor fogadja el,ha elnyeri tőle.Amikor Joey bedobja a labdát a pályára,elindul a Gregorián zene,lassitott kép,és a saját kapujába rugja a labdát,ekkor mérgében belerug az asztalba,ami eltörik.
0
2004. április 8., csütörtök 14:01
Én most írok ide elöször!Elolvastam pár szólásotokat és tök jó,h. ennyi ember van aki szereti v. inkább imádja a Jóbarátokat!Nekem föleg az volt a problémám,h. mondtam vmi poént a baráti körbe és nem értették!Nekem ilyen problémám akadt a múltkor,h. mi lett a Csocsó asztalal?A kis csibével és a kacsával nem tudom mi lett,ha jól emlékszem elajándékozták,de ez nem biztos!
Olvastam h. írtatok kedvenc részeket.Nekem az a rész tetszet nagyon mikor Joey nem tudta,h. lefeküdt-e már a csajjal v. sem!"A cápa" azt hiszem az volt a címe!
0
2004. április 4., vasárnap 18:41
Tudja valaki,hogy végülis a kacsával,és a vsibével mi lett?
0
2004. február 24., kedd 23:55
Igen,valóban adatfeldolgozó volt az elején Chandler,amíg az a 4 falas kis sarka volt,aztán mindig előléptették,majd munkahelyetváltot,de azt már nem tudom,hogy akkor mivel foglalkozott pontosan.
0
2004. február 12., csütörtök 3:02
Hali!

Úgy emlékszem, hogy Chandler foglalkozása Adatrekonfiguráció és Statisztikai Faktoring, de mintha egyik részben mást mondott volna, lehet, hogy a szinkront cseszték el?

FuFe
0
2003. december 19., péntek 18:08
9-es szezon első része, az egyik legnagyobb kedvencem. Az egész rész a kórházban játszódik Emma születése utána. Fenomenális:)
Egyébként Joey barátunkat immáron Golden Globe-ra jelölték idén..
0
2003. december 19., péntek 17:57
A rész címe: "The One With The Bullies" és a második széria 21. része.

Egyébként ennél az esetnél Joey és Rachel megy Phoebe-vel. Amikor először "próbálkozott" Phoebe akkor volt vele Joey és Chandler. Annak a résznek egyébként "The One with Phoebe's Dad" a címe, és az is a második szériából való
.
0
2003. december 19., péntek 9:48
Azt meg tudja mondani valaki, hogy ez a kutyás rész egész pontosan melyik is (évad + kb. azon belül hol is kellene keresni)? Egyik ismerős be akar vágódni egy csajnál, aki ezt emlegette fel, és tőlem akarja beszerezni..... Csakhogy amire megtalálom már a csaj nevét se fogja tudni.....
0
2003. december 19., péntek 9:44
OK, ez is mutatja, különbözők vagyunk. Ahhoz viszont, hogy valaki megértse miért "sok az ár", vagy miért "ezt nem lehet kihagyni, bármibe is kerül", stb. több infóra is szükség van az adott emberről, nem elég 3 sor. Én is ebbe a hibába estem bele, beírtam hogy sok..... Nade ha el akarom magyarázni, hogy miért érzem úgy, akkor amire befejezem a hozzászólást lekopnak a betük a billentyűzetemről:))) És akkor már talán mindenki számára érthetővé válik az én véleményem is. 3 sorból max azok bólogatnak hevesen az olvasása közben, akiknél kb. hasonló a helyzet, a többiek meg baromira nem értik mit akar ez itt az áraival....
Na de hagyjuk a témát....

Nekem legjobban a fogfehérítős rész tetszett, a röhögéstől leestem az ágyról, főleg az "elsötétített" jelenetnél. Joey se kutya, baromi jó beszólásai vannak. És ha már kutyánál tartunk: amikor Joey és Chandler elkísérik Pheboe-t a feltételezett apjához (már ha jól emlékszem) egy jelenet kifektetett: amikor a Joey ki akart szállni a taxiból, mondván a kutya nem is vad és a kocsiajtó felé fordulva a kutya ott vicsorgott félig bemászva a kocsiba.... Hát az után majdnem újra kellett hogy élesszenek...:)))
0
2003. december 19., péntek 8:29
Na jó, ez nem az én napom. Megyek is dolgozni, azt talán nem cseszem el.
0
2003. december 19., péntek 8:25
az. viszont a kép fake, az oldalon található összes többivel egyetemben.
0
2003. december 19., péntek 8:22
Legközelebb majd feltöltöm egy saját szerverre. Ha lesz. Egyébként tényleg jó cici volt.
0
2003. december 19., péntek 8:12
még mindig a kis piros x jelenik meg. tudod, vannak olyan oldalak, melyek nem szeretik, ha hotlinkelgetik őket. az általad bevágott link ide vezet:

http://erospace.pl/grafika/deny1.gif

és ez egy fehér alapon piros iksz.
0
2003. december 19., péntek 8:08
Elbasztam volna, ha nem jelent volna meg, amikor feltettem. Ne idegesíccs.
0
2003. december 19., péntek 7:58
elb*sztad a linket.
0
2003. december 19., péntek 7:51
Pedig most szedtem le. Talán később. Egyébként nem volt rossz...
0
2003. december 19., péntek 7:46
fehér alapon kis piros iksz. nekem gyanús, hogy nem az igazi.
0
2003. december 19., péntek 7:44

Remélem nem fake a kép...
0
2003. december 19., péntek 7:33
Igen Joey olyan "szeretetre méltóan" hülye.  De pont az a jó hogy mindegyik karakter a maga módján nagyon ki van találva. Phoebe néha "gyilkos" poénokat ereszt meg, ( - Ha kitör a forradalom mindnyájatokat megsemmisítem. Kivéve Joey-t.)  Ross félelmetesen dolgokat tud lenni (amikor kifehérítette a fogát,  vagy a bőrnadrágos epizód, vagy a házasságai...) Monica az agyára megy a többieknek ( a takarításai pl....) , Rachel egy jó csaj, de néha ahogy viselkedik a pasikkal... Chandler meg a nőkkel...

Az egyik kedvenc epizódom a vetélkedős, amikor Chandler-ék elnyerik a lakást. (A legjobb hogy azt nem tudják a csajok hogy mit dolgozik Chandler), de a tengerpartos is nagyon jó. A "mi lett volna ha..." dupla epizód is tetszett.

0
2003. december 19., péntek 7:24
engem jennifer aniston melle fogott meg leginkább. illetve jennifer aniston melleit fognám meg leginkább.
0
2003. december 19., péntek 0:30
Én is őszintén elnézést kérek mindenkitől,akit esetleg megbántottam - nem gondolja ezeket komolyan az ember...Végtére is hasonló az érdeklődési körünk,nincs köztünk pszihopata - elvileg semmi akadálya nincs annak,hogy jóban legyünk...OK,befejezem mielőtt még elérzékenyülök. :)

Az én kedvenc részem a "Szülés" - sőt,ez rögtön kettő mert ha nem tévedek az egy dupla epizód..Azokon nagyon sokat nevettem.Tetszett még az is,mikor lemennek egy házba amit a tenger telehordott homokkal...Az a rész is lol!!
Az fog meg igazán a sorozatban,hogy nem lehet elégszer megnézni - hiába tudom kívülről az összes poént,amiatt,hogy mindenki nagyon "benne van" a karakterében,minden újranézésnél felfedezek plusz apróságokat.
Egyébként Joey a kedvenc karakterem.Olyan cuki... :)
0