Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2003. december 18., csütörtök 23:25
igazad van valakinek KI pártjára is kell állnia. mégha nincs is igaza.. csak ezt fáj neki belátni.
0
2003. december 18., csütörtök 23:23
kicsit sarkítottam a dolgot, igazad van.
azon kaptam fel a vizet, hogy nem olyan kiadásokba kötsz bele amik tényleg drágák (pl One Hour Photo, vagy Deep End (90 perces filmek, extra nélkül)), hanem egy olyanba aminek tényleg jó ára van.
0
2003. december 18., csütörtök 19:31
Annyit nekem is meg kell jegyeznem, hogy ha leírom a vélemenyem, az azért olyan amilyen mert így gondolom. És nem azért hogy esetleg valaki szemében jófej (vagy esetleg az ellenkezője) "státusba" kerüljek. Egyébként meg tényleg jó lenne ha ez a topik végre tényleg arról szólna ami a címe, mert -gondolom mindenki azért ír ide - kedveljük ezt a sorozatot, akkor meg mért nem erről beszélünk egymás szapulása helyett? Például kiváncsi lennék ki hogy állítaná fel az Ő best of  10 epizódját. Nem kell feltétlenül címet írni, elég pár szóban a sztori is. Ja és még az is érdekelne hogy kit mi fogott meg a sorozatban a legjobban.
0
2003. december 18., csütörtök 15:09
egyetértek dercetoval.
0
2003. december 18., csütörtök 14:47
Hát ez bizony rossz hír... Tudom, hogy ezzel nagyon egyedül vagyok, de nekem a szinkron teljesen másodlagos, szeretném látni a kimaradt jeleneteket is. (az USA-ban volt szerencsém látni a Londoni epizódot, ég és föld a különbség) Na sebaj, van a családban más Jóbarátok rajongó is, aki angolul nem tud. :o) Én meg ezek szerint vehetem az amerikai kiadást...
0
2003. december 18., csütörtök 14:24
Ja és a végéről lemaradt:
Hol van a drágassssszágom?:)))
0
2003. december 18., csütörtök 14:21
derceto,
ez azért nem igazán klappol. Pl. külföldi megrendelés....... Miért vágta több ember is a fejemhez, hogy én külföldről óhajtom megvenni a terméket, miközben X-szer leírtam, hogy nem??? Túl sok ez véletlennek. Vagy nekem kellett volna valóban ezt írnom, vagy ....... Márpedig soha se idézték tőlem az ominózus "azéiskülföldrölveszemmeg" felszólalást, holott ha lett volna akkor tutkó ott díszelegne vörös háromméteres betűkkel.  Egyszerűen csak elolvasta jocó írását, Ő megmondta a frankót, jocó jó gyerek, úgyhogy én is azt mondom. Az meg le van sz@rva miről is pofázik az a másik...
0
2003. december 18., csütörtök 13:39
Szerintem szó sincs összefogásról, mindenki a saját véleményét írta le, külön kényszer nélkül. Ez egy nyilvános fórum, itt nem úgy működnek a dolgok, hogy két ember vitatkozik, és a többiek kívülállóként szótlanul nézik, hanem igenis mindenki akinek véleménye van az hozzászól a témához. A személyes vitákat emailben is el lehet intézni, a fórum nem erről szól.
0
2003. december 18., csütörtök 13:18
Azért azt el kell ismerni,hogy KI csak leírta a véleményét (ami olyan,amilyen),nem bántott senkit - aki visszaolvas látni fogja,hogy mi is történt (történik itt).Vagytok itt páran régebbi tagok,akik a legkisebb vitára hopp összefogtok és teljesen vakon "segítitek" egymást.Ez az igazán visszataszító : látni,ahogy nekiugrotok valakinek a saját kis fórumos törvényeiteknek megfelelően és olcsó butaságokkal és ezer éves gúny-közhelyekkel próbáljátok kétvállra fektetni.
Na,ez az igazán szánalmas,már elnézést.
0
2003. december 18., csütörtök 13:09
Én csak azon csodálkozom, hogy van valaki, aki
- ide jár, tehát feltételezhető, hogy néha vesz eredeti DVD-ket, ergo nem sajnálja rájuk a pénzt
- szereti a sorozatot
- mégsem tartja elfogadhatónak ezt a szerintem iszonyatosan korrekt árat

Tévéből felvenni saját célra valóban nem tilos, de a felvett anyagot értékesíteni már elég necces.
0
2003. december 18., csütörtök 13:09
Ha nem ez a helyzet, akkor nem értem. Természetesen itt mindent lehet, csak nem biztos, hogy kell.
0
2003. december 18., csütörtök 13:05
Lehet, hogy nálad ez a helyzet, nálam nem. Viszont ha valaki beszól, akkor légyszi engedd meg, hogy reagáljak...... És nem feltétlen hasonló Suttyó módon, mint ......., de kedves ......... még ezekre is beszól.
0
2003. december 18., csütörtök 12:53
lol
0
2003. december 18., csütörtök 12:50
Lehet, de te meg apró szurkálásokat érzel a töködben, ha nem a tiéd az utolsó szó...
0
2003. december 18., csütörtök 12:42
Szerintem is, volt már rá próba, de valaki már megint beszólt.....
0
2003. december 18., csütörtök 12:41
Ezen különösebben nem csodálkozom....
0
2003. december 18., csütörtök 11:35
Nekem, hiányzott :]
0
2003. december 18., csütörtök 11:33
Jó rendben. El van felejtve.
0
2003. december 18., csütörtök 10:33
Áááááááhhhhhhhhh (bazi nagy ásítás)

Lapozhatnánk már egyet végre..
0
2003. december 18., csütörtök 10:25
Ja, mintha te hiányoznál valakinek:)))

És a másik felvetett témára, miszerint meglehetősen parasztosan bánsz másokkal: na hogy is folytál bele a vitáva:

"Ki esti imája: "nem is veszem meg ezt a kiadványt. azt várom, hogy 6 ezerért jelenjen mind a 10 season, dts magyar hanggal, kommentárral, és egy valag extrával, díazdobozban minden szereplőről készült életnagyságú szoborral.
ha ez így megvan, akkor megvárom, hogy megjelenjen újságmellékletként, és 1890 ft-ért megveszem."

KI: szerintem vásárolj külföldről és elégedetlenkedj a külföldi oldalakon, mert itt egyrészt lejáratod magad, másrészt senki sem kiváncsi a gyerekes butaságaidra. "

Ha szerinted ennek építő jellege van, és abszolút nem provokatív, akkor érdekes családban élhetsz.
0
2003. december 18., csütörtök 10:17
Calzone - azt már ott anno,a vita végén elismertem,hogy meggondolatlan voltam.
Azóta pedig olyan vagyok mint a kisangyal. :)
Én Sutternél a rendszerességet kifogásoltam mert én is jól tudom,hogy rossz pillanatai,napjai mindenkinek lehetnek.De nem akartam ennyi szót fecsérelni rá,tényleg hülyén néz ki ez így,a Jóbarátok topic közepén...Ezért bocs - azt gondoltam ez csak egy max 2-3 hozzászólásos "kitérő" lesz,nem volt szándékomban szétoffolni a topicot.
0
2003. december 18., csütörtök 9:56
jó a divx-et visszavonom és talán nem is itt kéne ezt leírni. De tévéből felvett epizódok nem illegállísak, sőt mostmár a DVD-re felvett tévéműsorok sem. Tehát alapvetően jogosnak tartom, hogy a egyébként tökjó, ugyanakkor még kicsit drága DVD mellett vagy ideiglenesen, amíg meg nem tudom vásárolni, a másnak felesleges VHS filmeket megvásárolnám.
Na, mindegy, egyébként eszembe jutott, hogy a DVD-t is megveszem, de azon még gondolkodom. Előbb-utóbb 100%, hogy meglesz!

Maate
0
2003. december 18., csütörtök 8:42
:)
0
2003. december 18., csütörtök 8:37
Ennyi acsarkodás után egy kicsit vicces, hogy a topik címe Jóbarátok...
0
2003. december 18., csütörtök 8:13
mielőtt..
0