Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2003. december 18., csütörtök 8:13
Pinkhell: azért te se panaszkodhatsz. Anno a Körnél, amiket olvashattunk. Aztán átjöttél egy másik topicba és egy téma kapcsán amihez közöd nem volt, minden előzmény nélkül belémkötöttél. És az még csak az elős napjaid voltak a fórumon. Úgyhogy előbb nézz körül a magad háza táján mielőt a jómodort kifogásolod Sutternél.
0
2003. december 17., szerda 22:47
Úgy tűnik nem tudtam elégszer leírni,hogy nem ezzel a divx-es beírással van baj... :) Én is azon a véleményen voltam mint te.Sebaj...
Ha pedig valaki beír valami butaságot,az ember nem egy,de nem is két válasz közül válogathat - sokkal,sokkal több közül.Ezek egy része csípős,de még valóban nem gázol bele a másik lelkébe.Ne tégy úgy mintha "nem lenne más választásod" mert  nagyon is van...
Na,részemről lezárva a téma.
0
2003. december 17., szerda 22:02
Sutternél a pont. Én sem hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy valaki ezt az oldalt használja kalóz-társkeresőnek. A fiatalember mindenesetre nem válogatós, jó neki a VHS-másolat, vagy a Divx is. Lehet, hogy a DVD, mint megvásárolható termék nem jutott eszébe? :)
0
2003. december 17., szerda 21:56
az illendőségnek semmi köze ehhez. illetve mégis... nem illendő divx-et keresni ezen a honlapon. elnézést, hogy felháborítónak tartok egy ilyen pofátlanságot.
úgy érzem, hogy a hozzászólásaim megmaradnak az illendőség határain belül (kivéve bizonyos eseteket.. na ekkor van rossz napon) és még1szer mondom, nem az a lényeg, hogy én mit reagálok, hanem, hogy mire reagálok.
0
2003. december 17., szerda 21:25
Persze,hogy nem korrekt,ezzel  egyetértek -  én is felháborodtam mikor olvastam és most sem tartom az elképzelhető legokosabb megoldásnak...Amit megjegyeztem az az (mégegyszer mondom) ,hogy szinte MINDEN beírásod (tehát nemcsak ez) gyakorlatilag egy epés,nagyon bántó beszólás.Olyan mintha tényleg csak azért jönnél fel,hogy beleb...sszál ebbe-abba.Az ember olvassa a fórumot és az életkedve elmegy mikor látja ezeket a teljesen eszetlen "támadásokat"... Kíváncsi lennék,hogy a neten kívül is ilyen vagy-e..?Na de mindegy,nem akarok ebből is vitát,ennél sokkal durvábban is "jogodban áll" viselkedni,ha úgy tartja kedved - én meg aztán senkid nem vagyok,nem mondhatom meg hogyan lenne illendő viselkedni.
0
2003. december 17., szerda 21:19
Persze,hogy nem korrekt,ezzel  egyetértek -  én is felháborodtam mikor olvastam és most sem tartom az elképzelhető legokosabb megoldásnak...Amit megjegyeztem az az (mégegyszer mondom) ,hogy szinte MINDEN beírásod (tehát nemcsak ez) gyakorlatilag egy epés,nagyon bántó beszólás.Olyan mintha tényleg csak azért jönnél fel,hogy beleb...sszál ebbe-abba.Az ember olvassa a fórumot és az életkedve elmegy mikor látja ezeket a teljesen eszetlen "támadásokat"... Kíváncsi lennék,hogy a neten kívül is ilyen vagy-e..?Na de mindegy,nem akarok ebből is vitát,ennél sokkal durvábban is "jogodban áll" viselkedni,ha úgy tartja kedved - én meg aztán senkid nem vagyok,nem mondhatom meg hogyan lenne illendő viselkedni.
0
2003. december 17., szerda 21:02
"akik nem létező dolgokba kötnek bele"

itt rögtön rád is ismerhetünk :))
0
2003. december 17., szerda 21:01
amikor visszaolvasod a hozzászólásaimat, légyszíves azt is olvasd hozzám amire reagáltam. vagy szerinted korrekt dolog divx.en kereseni a filmet egy dvd bolt oldalán?
0
2003. december 17., szerda 21:00
nah.. pont te hiányoztál
0
2003. december 17., szerda 14:41
Csak az amerikában megjelent új kiadás tartalmaz plusz jeleneteket, de ezek az európai változatokra nem kerültek fel, elsősorban szinkron-probléma miatt. Európában ugyanis mindenhol ugyanaz a változat ment a tévékben, ami nálunk is, így nincs hang a részenként esetenként csak fél-egyperces plusz jelenetekhez.
0
2003. december 17., szerda 13:17
Nem szívesen szakítom meg a vitát, de egy infó érdekelne a DVD-vel kapcsolatban: eredetileg a DVD a sorozat bővített változatát tartalmazta, tehát egy-két, a tévé verzióból kivágott jelenetet is beletettek. Ez megtalálható a magyar kiadásban is, vagy egy-az-egyben csupán azt láthatjuk rajta, amit a tévében is? (elég nagy kár lenne, nagyon jók a kihagyott jelenetek)
0
2003. december 17., szerda 9:24
Sajna a provokátoroknak, akik nem létező dolgokba kötnek bele, egyre több szabad idejük van.:)) Vagy csak néhány nyelvtan óra hiányzik.....?
0
2003. december 17., szerda 7:52
valahol le kell vezetni a munkahelyi stresszt. amúgy süti egy-két kirohanását meg tudom érteni: az xpressen még sosem lehetett annyi baromságot olvasni, mint mostanság. :]
0
2003. december 17., szerda 0:28
Sutter_Cane - őszintén mondom,hogy nem kötözködni szeretnék,csak érdekelne - miért van az,hogy minden egyes beírásod kötözködés,beszólás..?
Ha van kedved nézd vissza mondjuk az utsó 5-10 hozzászólásodat,érdekes lesz meglátod... :)
Na,de tényleg nem veszekedni szeretnék,tudom,hogy mindenkinek vannak rossz napjai - nekem pl ez a mai nem a legfényesebb...

"Más" : most olvastam,hogy nem lesznek extrák a magyar kiadáson - valahogy ezt sokkal kevésbé bánom mint más filmek esetében tenném.Megvan a szinkron ami azért nálam is sokat nyom a latban (bár "bírom" az angolt) és (ahogy ezt már viszonylag nagy egyetértésben kijelentettük) az ára világbajnok.
Már nagyon várom a megjelenést. :)
0
2003. december 16., kedd 23:40
ehhh...
0
2003. december 16., kedd 20:40
divx-ben is érdekel! Please írjatok (csak szinkronosan persze)
0
2003. december 16., kedd 20:38
Sziasztok!

Ha van esetleg köztetek olyan, aki a DVD megjelenése miatt a hiánytalan Jóbarátok sorozatot, vagy hiánytalan évadot VHS-en (vagy VCD-n), nem ugráló képpel, hanem korrekt képpel el szeretne adni korrekt áron, az kérem írjon a kmaate@freemail.hu címre!
Várom az ajánlatokat!

Üdv: Maate

PS: aki DVD-ről ki tudná írni VHS-re vagy VCD-re az is írjon!
0
2003. december 15., hétfő 16:04
váó.. azt hittem a magadfajta minden árba beleköt. csak abba nem amibe kéne...
0
2003. december 15., hétfő 15:16
Nem.
0
2003. december 15., hétfő 15:09
Nem.
0
2003. december 15., hétfő 15:06
Hát? 3 1/2-es lemezekre? :-)
0
2003. december 15., hétfő 15:06
Neked lehet, hogy drága, nekem nem.....:))
0
2003. december 15., hétfő 14:57
jah.. igazad van. a cd az tényleg drága :))) hogy lehettem ilyen figyelmetlen...
0
2003. december 15., hétfő 14:15
Közöd hozzá?
Honnan veszed, hogy cd-re van írva???????
0
2003. december 15., hétfő 11:55
na.. divx az neked való. olcsón vetted az üres cd-ket?
0