Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2003. december 15., hétfő 9:51
Sutter_Cane,
nem lenne jó megoldás, az összes rész meg van divx-ben.

Lugosi,
OK, vita lezárva.

Arnold,
valószínúleg igen, még ha nem is a megjelenés napján....
0
2003. december 12., péntek 17:52
KI! Egy kérdésem van hozzád. Utánna részemről a vita lezárva.

Ha 7990ft lenne a végleges ára, akkor megvennéd??? Annyit írj hogy igen vagy nem. Indoklás nem kell, mert nem az érdekel.
0
2003. december 12., péntek 15:52
jól KI, többé nem érdekelsz. vegyél, amit akarsz! az se érdekel mi a kedvenced. ha meg már nem érdekel a sorozat miért viseled úgy a szíveden az árszabását? én azt tudom, hogy 8500 ft-ért nekem megér, s meg fogom venni, sőt 10000 v. 15000 fo-ot adnék érte.  a best of jóbarátok vhs (!) 5 ezer forint volt.
a dvd nem olcsó dolog, főleg itthoni viszonylatban. ha vársz egy évet biztos odadják olcsóbban. és mondom: lili felajánlotta az első öt szezont kedvező áron, és nem is a tengentúlról kell megrendelni (igaz szinkron nincs rajta).
0
2003. december 12., péntek 15:10
KI-nek jó megoldás lehet még a dvd vhs-re másolása. 400 ft egy vhs kazetta és egy csomó rész ráfér. vagy ezt is drágálni fogja?

az ilyen mentalitás miatt áll ilyen szarul a hazai dvd forgalmazás
0
2003. december 12., péntek 14:08
"az ÖSSZES TÖBBI hozzászólás már csak azok miatt az együgyüek miatt született, akik megpróbálták nekem bemagyarázni, hogy én külföldről akarom megvenni, mert ott olcsóbb"

Nem akarok erre több szót vesztegetni de ez egész egyszerüen nem igaz. Az elején próbálttunk meggyőzni hogy pont egy olyan film árába kötöttél bele ami még "világszinten" is baráti (hát még nálunk) és azok az árak amikkel példálózol egy kölföldön több éve megjelent lemez akciós árai.Ráadásul ezek az árak még kint se mindenhol ilyen alacsonyak. Erre le*szol mindenkit hogy márpedig neked van igazad mert van olyan szeglete a világnak ahol olcsóbb mint itt ergo ez drága. Na ekkor lett elege pár embernek és mondták azt hogy akkor vedd meg ott. Ezer más film van aminek az itthoni ára irreálisan magas, erre Te pont azt szúrod ki amire ez pont nem igaz. Akkor mit csodálkozol? Ha maradt volna a 10e-s ár több mint 500 percért még az sem lenne vészes. Tekintve hogy pl. egy gagyi kiadású Titanic-ot kapsz ennyiért. Vagy két "sima" filmet. A többi nálunk megjelent sorozat árát már felsorolták, érdemes egy pillantást vetni a listára, és elgondolkodni az áron... Ráadásul azokon csak felirat van.
0
2003. december 12., péntek 13:52
Pinkhell,
természetesen nem rossz ár. És itt nagyon sokan vannak, akiknek nem számít, hogy 6e, 8e, vagy 10e. Avagy 60e, 80e, 100e. Sőt, engem is meg akarnak győzni, hogy nekem se kellene hogy számítson.
És mindehez hozzátartozik, hogy pár éve egy szezonért odadtam volna 20e-et. De ezt már írtam, bizonnyára olvastad. Akkor volt a kedvenc sorozatom.
0
2003. december 12., péntek 13:48
Még te beszélsz???? Jujjjjjjjj. Leírom hogy mi van, erre "magyarázom a bizonyítványom". Mintha itt olyan sok mindenkit érdekelt volna az én véleményem. Azta........ Ez jobb mint vártam:)))
0
2003. december 12., péntek 13:40
Ezzel a  hozászólásoddal ismét bebizonyítottad, hogy téged mások véleménye cseppet sem érdekel. Mellette még bunkó is vagy. Próbálj meg kultúrált maradni, és ne sértődj meg mindenen.

0
2003. december 12., péntek 13:06
Háááát...
KI - végigolvastam a topicot - szerintem annyival rövidre lehet zárni a vitát,hogy a 8000 forintot elosztjuk hattal (mert gyakorlatilag 6 normál lemeznyi anyagot kapunk) . Ha ez megvan,akár te is elismerheted,hogy ez a kiadvány valami ISZONYATOSAN olcsó.Persze lehet példálózni külföldi árakkal (elképzelhető,hogy Etiópiában ingyen hozzádvágják az első 5 szezont,mert nem tudják megenni...) ,de nem érdemes.
A magyar viszonyokat nézve példátlanul olcsó ez a csomag és kész.Nincs rajta mit vitázni.Ráadásul ott van rajta egy magyar szinkron is,ami mindenképpen egy plusz mondjuk az amcsihoz képest.Sőt a szinkron megléte  szerintem sok embernél a vásárlás alapfeltétele volt...
Hogy te csak 6-7 ezret adnál érte..?OK,számoljunk 6000 forinttal - így bőven 1000 forint alatt lesz egy oldal ára - körülbelül egy műsoros vhs kazetta árának
egyharmada!!!!!Erre csak azt tudom mondani,hogy ha te maximum  ennyit áldoznál a Jóbarátokra , akkor  ez bizony mégsem tartozik a kedvenc sorozataid közé.
0
2003. december 12., péntek 12:50
Hát ez röhej......... Tudod mit, gondold úgy, jó. A ........-at érdekli, hogy mit gondolsz.

Miami,
ne kezd már......... Nincs előítéletem, így nem írok semmi csúnyát. Inkább olvass vissza.

0
2003. december 12., péntek 12:43
Ez egy olyan tipikus "magyarázom a bizonyítványom" eset...
0
2003. december 12., péntek 12:40
Ezzel KI-n kivül mindenki így van és már alig várjuk, hogy kézbe vehessük  :))))
0
2003. december 12., péntek 12:39
Csak egy kis összefoglaló KI -nek:
Smallville - 1. évad (6 DVD) 13990 Ft
Maffiózók - Első sorozat (6 DVD) 25000 Ft
Maffiózók - Második sorozat (6 DVD) 24500 Ft
Maffiózók - Harmadik sorozat (4 DVD) 14300 Ft
Twin Peaks - 1. évad (4 DVD) 16990 Ft
Az elit alakulat (6 DVD) 14590 Ft
Egyiken sincs magyar szinkron.

Ezek után magyar szinkronnal:
Jóbarátok - 1. évad (3 DVD) 7990 Ft

Úgy látom, hogy ez az ár nem hogy korrekt, de k**** jó.

Kimásoltam, hogy ez se legyen probléme:
"Egy olyan komplett hozzászólásomat kellene idézned idő és helymegjelölésel, ahol kifejtettem: bármi okból is, de én külföldről szeretném megrendelni A SZÓBAN FORGÓ KIADVÁNYT."

Ha ez így van akkor meg mi a f***-t foglalkozól azzal, hogy mennyibe kerül ott.
Egyébként ez a kiadás most
Friends - Season 1 (3 Disc Set) = 11882.33 Hungary Forints

ami most olcsóbb az ez a kiadás, de ez sem 6-7k
Friends - Complete Season 1: Collector's Edition (4 Disc Box Set) = 9641.79 Hungary Forints

0
2003. december 12., péntek 12:35
Mi lenne, ha kiegyeznétek abban, hogy ez egy baromi jó sorozat, váratlanul jó áron? :)
0
2003. december 12., péntek 11:25
Jó, akkor nézzük:

Első hozzászólásom:
"Na végre valami érdekes.
Nem akarok túl sokat, de az ár..... Nekem jobban tetszene a tölünk nyugatra beállt árfolyam, ahol egy évad átszámítra magyar valutára kb. 6-7000 Ft."

Szerinted van olyan paraszt aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy én külföldről akarom megrendelni, mert ott olcsóbb? A válaszom, igen. Holott mit írtam? Nekem EHHEZ A KIADVÁNYHOZ jobban tetszene egy másik ár. És nem a román tévén vetített izaura vhs kamerával felvett részeinek digitalizált, dvd-re írt verziójának az árához hasonlítottam, hanem a jóbarátok első évadjának hasonló formában megjelent külföldi árához. Tény, nincs rajta magyar szinkron. Ezért írom le ezt, ha lenne akkor qrvára nem érdekelne hogy itthon 3 milla egy fél szezon. Hiába írom le X-szer, hogy nem óhajtom külföldön megvenni, lévén nem azt írtam, hogy "ez drága, inkább megrendelem külföldről ahol ennyi meg annyi". Ez esetben jogos lenne az "és a vám, posta, áfa, tréfa, stb.???" megjegyzés, de könyörgöm, hogy a francba jött ez ide? Néhány embernek nagyon lassan esik le, hogy mi is a helyzet. Továbbá: "tetszene", nem azt írtam, hogy "a szemét kiadó így meg úgy, azé se veszem meg azt a szart", csak jobb lenne egy "hasonló" ár. Nem filléreskedés a cél, csak az úgy baromi sokkkk volt. Ennyi, az ÖSSZES TÖBBI hozzászólás már csak azok miatt az együgyüek miatt született, akik megpróbálták nekem bemagyarázni, hogy én külföldről akarom megvenni, mert ott olcsóbb.

Arnold, tudod az lenne nagyképűség, sznobság, ha azt mondanám "bár unom és meg se fogom nézni, de még így is hogy 1,5x annyi mint külföldön megveszem, mert jó porfogónak". Én nem venném meg annyiért, mert számomra nem ér annyit. Ettől függetlenül érdekel a sorozat, és pénzt is hajlandó lennék rá áldozni. Mennyit? Pl. 6-7e-et.... Ez irreálisan kevés? Nem, lévén van ahol ennyibe kerül egy szezon. Ugyanaz mint amiről itt beszélünk? Nem. Akkor hogy jön annak az ára ide? Úgy, hogy a kiadvány neve "Friends - The complete fisrt season". Pont.
Az hogy most unom a sorozatot nem azt jelenti, hogy egy év múlva nem veszem elő és nézek meg pár részt. Tehát számomra 10e-et nem ér, de egy reálisabb összeget 6-7e-et kiadnék 1-1 szezonért (mondom reális, hogy miért? lásd feljebb)
Ugyebár vannak olyan dvd-k amik néha-néha nem kaphatók, feltételezem ezt már ti is tapasztaltátok. Itt a magyarázat a porosodásra. Igen, megvenném, még ha porosodna is. De csak egy reálisabb áron.

Akik meg vitába szálltak velem: nem egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy "nekem meg ér 10e-et is"?:)) Ehelyett vitázni kellett. Nem én kötöttem bele azokba, akik megvennék 10e-ért, nem mondtam nekik, hogy "vazzeg hülye vagy, máshol olcsóbb", hanem nekik nem teszett az, hogy valaki csak 6-7e-et adna érte? Miért nem tetszett nekik? Qrvára nem érdekel, maradjon az Ő titkuk.

És végezetül lugosinak: Zárjuk a vitánkat azzal, hogy bemásolod azon hozzászólásomat, amikor kijelentettem: külföldról ohajtom beszerezni a sorozatot. OK??? Valami ilyesmire gondolok:
lugosi béla aka vlad drakul írta 2003. december 4. - 18:29 időpontban a kritikáknál:
KI

gondolom a postaköltséget nem kalkuláltad bele. de ha neked az jobban megéri, rendeld onnan. a kérdésem meg amúgy sem erre az egy kiadványra vonatkozott..
tehát: hol kapsz három lemezt 10-ért? (és maradjunk a földön, ne akciós termékekkel állj elő!)

avagy:

lugosi béla aka vlad drakul írta  (2003. december 5. - 14:12) időpontban a kritikáknál:
KI

az a különbség kettőnk között, hogy én elolvastam a hozzászólásod te meg full figyelmed kívül hagytad az enyémet. maradj már a földön!
két kiadvány:

forman díszdoboz
ár: uannyi, mint a megjelenéskor

az elit alakulat
ár: szintén

igen, ez alapján biztos, hogy 6000-ért majd egyszer talán megveheted porfogónak...

avagy:

lugosi béla aka vlad drakul írta 12/8/2003 7:39:52 PM időpontban a fórumon:
pfuj, ausztráliában 7728 ft átszámolva, onnan kell megvenni.
:D

Pl. ezekben bizonygatod, hogy én külföldről akarok rendelni, és hogy olvasod??????? a hozzászólásaimat. Na ha már olvastad a hozzászólásokat, akkor könnyü a dolgod. Na még egyszer, hátha elflejtetted miről is van szó: Egy olyan komplett hozzászólásomat kellene idézned idő és helymegjelölésel, ahol kifejtettem: bármi okból is, de én külföldről szeretném megrendelni A SZÓBAN FORGÓ KIADVÁNYT. Hidd el nem olyan bonyolult mint elsőre tűnik, amint megtaláltad másold be. Pont.
u.i.: komplett hozzászólás, nem vagdoss ki részeket, az hagyjuk a politikusokra
0
2003. december 12., péntek 0:02
Csak azért megvenni, hogy ott álljon a polcon... Azért, hogy eldicsekedhess vele, hogy neked bezzeg megvan... Miközben pedig totálisan nem érdekel az egész. Mi a nagyképűség, ha nem ez?!
0
2003. december 11., csütörtök 22:39
ott a pont :)
0
2003. december 11., csütörtök 22:29
KI én tényleg nem értem hogy mi a francot akarsz végül mondani. Szerintem más sem. Nezzük "időrendben" a problémáidat.

1. Panaszkodsz az ár miatt. Megnézted KIZÁRÓLAG az amazonon és levontad a következtetést hogy kint is csak az idén jelent meg, tehát ez nem lehet akciós ár.
(Kapitális baromság)

2 Az ellenpéldákat, járulékos költségeket megmlítő hozzászólásokat toálisan figyelmen kívül hagyva jössz azzal hogy xy rokonnal, haverral behozatva kint milyen olcsó minden. (Ezzel az erővel hozathanánk a benzint is az USA-ból nem igaz?)

3 Aztán azzal jössz hogy tulajdonképpen már unod is a sorozatot, nem is kell. (Az utolsó évad már nem is érdekelt). Szerinted 3-4 évvel ezelött !!!!  kellett volna megjelentetni. Hát Te aztán vagy nem ebben az országban élsz, vagy nagyon el vagy varázsolva. 3-4 év ???? 1999-ben itt kis túlzással pár száz ember "lézengett" DVD lejátszóval (jóval 100 ezer fölött volt az áruk) és Te egy szinkronizált sorozatot vártál volna amikor az is csoda volt hogy egy filmen van Magyar felirat? Nics az a kiadó aki ilyet bevállal... (Mellesleg szerintem ez a mostani megjelenés is nagy dolog)

4. Ezek után megint jössz azzal hogy 5-6 ezerért mégis megvennéd. De minek ha unod? Ráadásul a baráti körödnek sem kell ugye...

5. Kioktatod a népet hogy külföldön mi a "módi". Közben meg a fele brigád onnan rendel, és csak röhög az egészen. "Ott sok minden "akciósan" jelenik meg eleve..." Na persze. 2000-ben amikor megjelent az első season 60 Font-ba került.

6. Amikor 8e alá megy az ár akkor meg elkezdesz jópofáskodni, csak kicsit későn...

Szóval a franc se érti hogy mit akarsz Te egyáltalán. A Magyar árak elég magasak sajnos, ez igaz. Erre megjelenik egy sorozat szinkronizálva, tényleg baráti áron, és pont abba kötsz bele, USA, meg akciós amazon árakkal példálózva. Ráadásul úgy hogy még azt is megemlíted hogy már unod és nem is kell.  Lehurrognak. Erre megsértődsz. Most akkor mi van?
0
2003. december 11., csütörtök 18:41
ha meg nem kintről vennéd meg, akkor minek pedálozól azzal, hogy kint mennyibe kerül? nem tökmindegy?
0
2003. december 11., csütörtök 18:03
lugosi ,
milyen kereskedelmi tv??? Bocs, de elvesztettem a fonalat. Hogy jön az ide? "Lugosi's typecasting and his failure to master the nuances of the English language certainly hampered his American film career........" A fiával is volt interjú, rákérdeztek a nyelvtudásra, nem épp az volt a válasz, hogy "oh yeh, he was perfect in english...". Ha jól emlékszem azzal is húzták, hogy a feleségét (talán a negyedik) hívták tolmácsolni, annyira rossz volt az akcentusa.  Ettől függetlenül nekem abszolút semmi bajom vele, király volt.

Ja és még valami: "Ez még nem az ár, de sokkal szimpibb mint volt."
Hogy miért kell magam annyiszor ismételni........
0
2003. december 11., csütörtök 15:52
KI

tudom, most ideges vagy. lassan lélegezz, nehogy megfulladj, utána olvasd szépen vissza, miket irogatsz be.

és légyszi ne sértegess, mert bunkóság! lugosi béláról is leszállhatsz, pláne, ha egy kereskedelmi csatornáról informálódsz róla... amúgy tudott angolul! szóval akkor pofázz, ha vmit már letettél az asztalra! :(

és: a 8500 ft még mindig nem 6-7000, ugye?
0
2003. december 11., csütörtök 13:46
Arnold,
"............. porfogónak................." Ha már engem idézel:)) Ez még nem az ár, de sokkal szimpibb mint volt.

Sutter_Cane,
lassan olvasd, hátha segít: "Természetesen nem az USA-ból venném meg a kiadványt, ha itthon számomra barátságosabb tulajdonságokkal bír."
Kicsit szánalmas vagy:))
0
2003. december 11., csütörtök 13:23
a másik: postköltség, vám és áfa terhek mellett úgy elsiklott KI mint a huzat.
ennyit erröl...
0
2003. december 11., csütörtök 12:03
KI! Ha már sajátmagadat idézed, akkor ezeket se felejtsd el:

"Az az igazság, hogy annyiszor láttam már a részeket, hogy meguntam. Ez van. 1-2 éve szó nélkül kicsengettem volna érte a pénzt, most max a polcon díszelegne, nem hiszem hogy pár éven belül újfent olyan hangulatba kerülnék, hogy Jóbarátokat nézzek. Pl. a 10. évad egy részét se láttam, és nem is érdekel."

"A lényeg: elkésett a kiadó. És nem csak az én esetemben, szóba került az ismerősi körben is, azok körében, akikkel 3-4 éve minden hétfőn a elemeztük a hétvégi részt. Közel 0 most az érdeklődés. 3-4 éve vagyonokat költöttek volna ezekre a kiadványokra. Ennyi."

Mert ugye ezeket is te írtad. Érdekes, hogy most pedig hirtelen elkezdett érdekelni téged a sorozat... :]]]]
0
2003. december 11., csütörtök 11:19
szánalmas vagy....
0