Keresés

Jóbarátok - 1. évad (3 DVD)

2003. december 11., csütörtök 10:10
Ennyi sötét embert egy rakáson.

lugosi, névadód legalább magyarul tudott, bár más nyelv elsajátításához már hülye volt. Te meg még ezt se "míveled"....  Egyszer nem tettem olyan kijelentést, hogy külföldről rendelném a sorozatot. Te komplett idióta vagy. Ha már az nem segített rajtad, hogy "lugosi béla aka vlad drakul, ÁR, nem kiadvány, vili? " akkor talán majd ez világosságot visz az agyadnak nevezett daganatba: "Természetesen nem az USA-ból venném meg a kiadványt, ha itthon számomra barátságosabb tulajdonságokkal bír." Ki írta ezt? Jé, KI. Mikor? Egy hete.... Egyre szarabb kezd lenni neked:)))

Calzone,
ha paraszt lennék valami hasonlót írnék neked vissza mint amit hozzám címeztél, de nem vagyok az......:)
0
2003. december 10., szerda 21:57
Csatlakozom. KI szánalmas. Feltétlen muszáj volt még egyszer beszólni? Szerintem meg az lehet szar kedves KI, ha egy egész fórum hülyének néz.
Mellesleg attól, hogy lejjebb vitték az árát mitől is bizonyítja ez most a te igazadat? Miért is hiszed, hogy hirtelen nálad az erkölcsi győzelem? Napokat vitáztál feleslegesen egy nem végleges ár felett, huhh, miközben mi pedig próbáltuk elmagyarázni, miért nincs értelme az összehasonlítgatásnak. Végre megveheted sóhérkém, úgyhogy menj békével...
0
2003. december 10., szerda 17:44
Ki drága!

ne haragudj meg, de szánalmas vagy: Lili azzal nyitotta a topikot, hogy 4500-ért ad egy szezont. te előtte mindig menőztél, hogy ausztráli, amazon, a f*szomtudjamimég netes áruház olcsóbban adja. miért nem veszed meg Liliét? ha jól emlékszem 6-7000 ft-os árat tartanál reálisnak, és a  8500 még minidg nem annyi... szóval ne okoskodj bazze', mert nem hatsz meg :)
0
2003. december 10., szerda 17:22
KI: Ahhoz képest, hogy téged nem érdekel a Jóbarátok dvd-n, ahhoz képest sokat foglalkozol az árával. Kicsit furcsa, nem? :]
0
2003. december 10., szerda 16:28
Értem. Még jó, hogy nem folytam bele...
0
2003. december 10., szerda 16:23
Szerencsétlen nálam próbálkozik, próbálná menteni a még menthetőt:))) Tegyük hozzá elég kevés sikerrel.
0
2003. december 10., szerda 16:10
Ez most kinek szólt? Ha nekem, akkor legyél oly szíves, Sutter Cane, és fejtsd ki bővebben!
0
2003. december 10., szerda 16:04
sötétségednél már csak az arcod nagyobb....
0
2003. december 10., szerda 14:19
Akkor az összes 20th Century Fox és Metro-Goldwyn-Mayer filmnek nyithatnák topicot, mert ezek mind 6.990 forintba kerülnek. Sajnos.
0
2003. december 10., szerda 12:22
Jaja, ez már elég kellemes ár, sokkal jobban tetszik, mint a régi. Nézzünk ki még pár filmet és indítsunk ott is vitát, hátha....:)))) Pl. nekem soknak tűnik az ára a ................. című filmek:)))
0
2003. december 10., szerda 12:03
Bizony jóval jobb az ára, mint anno a Twin Peaks 1. évadnak (igaz, azt a UIP a jogok miatt nem is folytatta). Az akkor egy kicsit eltúlzott áron, 19.990-árt került forgalomba.
0
2003. december 10., szerda 11:47
hoppala... Egész szép kis árugrás.

Sutter, lugosi,
Mi az srácok? Savanyú a szőlő?:)) "Nekem jobban tetszene a tölünk nyugatra beállt árfolyam" Jé, nem is volt akkora baromság, mint szerettétek volna. Most szar lehet nektek....:))
0
2003. december 10., szerda 11:32
áhh. ez még mindig drága.. inkább megvárom az újságmellékletet :))
0
2003. december 8., hétfő 20:39
pfuj, ausztráliában 7728 ft átszámolva, onnan kell megvenni.
:D
0
2003. december 8., hétfő 19:46
Ez mind rendben van, de KI biztos tud egy helyet ahol a NEM akciós Friends csak 7000. (Vagy kevesebb.) Szóval még ez sem jó ár.  Grrrr...
0
2003. december 8., hétfő 18:40
bár nekem nem voltak ilyen infoim, azért éreztem, hogy nem lesz 9e.
tuti vétel!
0
2003. december 8., hétfő 18:38
ebben az egész vitában az a vicc, hogy hetekkel ezelőtt kaptam egy infót egy megnevezni nem kívánt forrásból, hogy 99%-os eséllyel 8e körüli lesz az ár, éppenséggel nem szabadott róla beszélni, mert ott volt az a bizonyos 1%. :] no, most már KI sem szólhat egy szót sem. :]
0
2003. december 8., hétfő 18:36
áhááháháhá! :))
0
2003. december 8., hétfő 18:19
Márcsak 7990!
0
2003. december 8., hétfő 17:23
KI: utolsó kör, mert már fáraszt a téma. Itt ha jól emlékszem arról szólt a vita (először még csak az amerikai amazonnal példálództál), hogy miért nem olyan árban van a DVD, mint külföldön.
"de ha olyan kijelentést tesz ami ellentétes az ottani tapasztalataimmal"
"Errefel mit kapok ezen hozzászólásomra: röviden odaát jóval drágább a cucc"
Nem emlékszem ilyen kijelentésekre részemről, úgyhogy ezeket nem tudom miért nekem címezted. Én az árak összehasonlításának reálisabb alapon való szemléléséről beszéltem idáig.
"te is nagyon jól ismerek az akciózást, így jól tudod az nem akciós ár, hanem a normál ár. " Ezt se értem miért nekem címzed. Jamamurával beszéltél erről. Egyébként igazat adok neki. Akciós árak. Amúgy 35 euroért kapod meg=9,350 FT. Német-osztrák amazonon az Indy 42 Euro, boltokban mindenhol 49.
Ennyi.
0
2003. december 8., hétfő 17:02
nincs harag.

csak

"we are going to have to watch that temper of yours."
0
2003. december 8., hétfő 16:43
Calzone,
természetesen el tudom képzelni, hogy nem egyedüli utazó vagyok az egész világon. Látatlanban nem is szoktam valakira azt mondani, hogy Ő még nem járt itt vagy ott, de ha olyan kijelentést tesz ami ellentétes az ottani tapasztalataimmal, és ezt még valami érvként is szerepelteti az én érveimmel szemben, akkor már megbocsáss, de nem fogom szó nélkül hagyni.
Külföldi árak: tisztában vagyok vele, hogy változatosak az árak, én pedig nem azok elit csapatát erősítem, akik a sárt is csak akkor dörzsölik a cipő talpára ha pénzbe kerül, mégpedig jó sokba. És a külföldi ár számomra nem a max árakat jelenti. Pl. a külföldi pc alkatrész áraknál a pricewatch-ot tekintem mérvadónak, annak ellenére hogy máshol 2x annyiba is kerülhet valami. De azt se tekintem mérvadónak amit néha 1-1 cég valódi akcióban csinál (pl. kb. 5 éve pont akkor voltam németben amikor valamelyik áruházlánc egy napig 1 DM-ért árulta az újraírható cd lemezeket, mégse mondtam, hogy ez a normál ár, inkább vettem 20 db-ot).
A magyar árakra vonatkozóan: én azt írtam, hogy "Nekem jobban tetszene a tölünk nyugatra beállt árfolyam". Errefel mit kapok ezen hozzászólásomra: röviden odaát jóval drágább a cucc, nem 6-7e, hanem 40e. És ez igaz? Nem. Ezt követően hogy csakazért se legyen már ennek a KI-nek kicsit is igaza mindenféle érveket felsorakoztatnak. Pl. akció. Mint írod te is nagyon jól ismerek az akciózást, így jól tudod az nem akciós ár, hanem a normál ár. És ami még röhejesebb: pl. a német friends áránál még azt se tették meg, hogy az amazon-on a listaárat felhajtsák mondjuk 45 eur-ra,  ott a listaár 29eur (7500 Ft). És még nekem kell védeni az érveimet, amikor minden ott áll feketén-fehéren.
És amint írtam: 2-3 éve én nem 10e-et, hanem 20-at is adtam volna egy szezonért. Csak kiadták volna. Most viszont nem ér számomra ennyit, egész pontosan: "Nekem jobban tetszene a tölünk nyugatra beállt árfolyam".

jamamura szadakó,
jó, nem baromság, OK.  Én az amazon-ról szoktam (jobban mondva 1 éve már nem annyira) rendeltetni, rendeteg ismerős van kint németben és szívesen kisegítenek ebben (pl. szállítás akár hetente). Ott pedig ez az árfolyam, nem fogok mitoménhonnan 2x annyiért rendelni.  Elhiszem hogy jártál külföldön. Ide már csak "cikizésként" írtam a külföldi szálakat. :) De gondolom ezt te is sejtetted, remélem nincs harag:))
0
2003. december 8., hétfő 11:56
Légyszi, arról a baromságra írj, amit felvetettél.

ha számodra ez:

KI: az általad példának hozott árak AKCIÓSak. mikor a termék újdonság volt, akkor természetesebben magasabb ára volt. (nem 47 ausztrál dolcsi, hanem 67, ami kapásból több, mint 1oooo ft, s postaköltségről, vámról, stb-ről még nem is beszéltünk.)

és ez:

ezt beleszámoltad az árba? :]

Attention International Customers
This title will incur a $18.00 shipping & insurance charge in addition to the international price.

baromság, akkor valószínűleg kétféle ezy dvd-t ismerünk. ezzel kapcsolatban nincs helye érveknek, ugyanis ezek tények.

te figyi, voltam már külföldön. körül is néztem. ausztráliában ugyan még nem jártam, de egyszer elmennék oda is.

amúgy tényleg tökjó lenne, ha olcsóbbak lennének a dvd-k, a kiadók és a viszonteladók is magasabb árréssel dolgozhatnának (s könnyebben akciózhatnának), sőt, tökjó lenne, ha a dvd-k legalább olyan olcsók lennének, mint a januárban megjelenő jóbarátok díszdoboz...
0
2003. december 8., hétfő 11:41
KI: El se tudod képzelni mi, hogy mindannyian világlátott emberek vagyunk, ugye? Vagy, hogy jártunk már külföldi áruházakban? Én épp szombaton.. Na mindegy.
Külföldön olcsóbb a Friends? Mostmár külföld? Eddig csak az amazonnal verted a melled, mert ha megnézzük pl.:Dvdzone-nál 57 euro, blackstar 43 font stb. stb. lehet sorolni, mind téged hazudtolnak meg barátom.
Te még mindig azt teszed szóvá, hogy nálunk miért nem annyi egy újonnan, szinkronosan kiadott termék, mint az amazonnál, Amerikában, ahol a Friends más formában úgyan de sokadszori kiadást ér meg. Nem vagyok gazdasági szaki. De ez egy más piac, más méretek. Xpress jobban tudja. És a szinkron gondolod ingyé van? Jogdíja mintha annak is lenne.
Egyébként a lényeget tekintve egyetértek, miért ne értenék, nekem is jobb volna, ha minden olyan olcsó volna mint külföldön. De sajna az is benne van, hogy a kiadó itt kevesebbet tud eladni.
Még ezt figyelembe véve is olcsónak tűnik ez a kiadás.
Jó tanács a fórumozáshoz: ha megpróbálod úgy folytatni a vitát, hogy nem nézel mindenkit hülyének, hidd el sokkal többre jutsz majd.
0
2003. december 8., hétfő 11:11
erre szokták mondani, hogy valakinek a jó se jó. KI tipikus példája a kötekedő magyar vásárlónak.

1, Megjelenik a film. (Ez már önmagában csoda, hiszen nem hiszem, hogy sokat fognak eladni belőle)

2, Magyar szinkron ott figyel rajta (ez sem természetes)

3, Az ára nagyon jó (magyar viszonylatban, de a kinti árakkal nem is érdemes hasonlítani, mert ennyi erővel a benzint és sok mást is olcsóbban lehet kint megvásárolni)

erre jön Ki és: Ennyiért drága!

szerintem várd az újságmellékletekes filmeket. azoknak jó az ára.
Mi addig megnézzük a sorozatot.
0