én a polcon állítva tartom, de mivel erre a polcra nem fér, van egy-két kupac is, ezek fektetve vannak, rendre összevissza, de inkább tetejükkel felfelé
egyébként egyszerű: ha van olyan tartód, fektetve, egyébként meg állítva a polcon, és mindezt praktikus okoból, mivel a falhoz támasztott másfél-két méter magas dvd "torony" aljából nehéz kihúzgálni a tokokat, arról nem beszélve, hogy a lent lévőket nyomják a többeik, végezetül az egész torony totál instabil, a kutya pl. egyetlen farokcsóválással ledőnti egéysz művünket
tudom javasolni még megfelelően sok dvd-vel rendelkezve dzsenga torony építését is :D
0
2003. december 8., hétfő 17:49
1447
igen ezen én is jót nevettem..:))
0
2003. december 8., hétfő 17:48
493
az, hogy összefolynak az adatok az legalább olyan szellemes, mint amikor a monitorból kifogy a piros tinta
0
2003. december 8., hétfő 17:25
213
Szerintem 20 év múlva már rég nem a DVD-n fogom tartani ezeket az anyagokat, úgyhogy addigra édesmindegy, de addig is legalább kiváló minőségben meglesz az anyag, nem úgy, mint pl vhs-en...
0
2003. december 8., hétfő 16:28
2178
Illetve, helyesbítek... Annyit megtudsz innen, hogy hogyan tudod tisztítani a dvd-idet. Arról itt sincs szó, hogy hogyan kell tárolni őket (állítva, fektetve, stb.). Szerintem, ez mindegy, én inkább arra szoktam vigyázni, hogy ne legyenek teli ujjlenyomatokkal, és porral. Az, hogy állítom, vagy feltetem a lemezeket az inkább attól függ, hogy hogyan férnek el a polcon. :]
0
2003. december 8., hétfő 16:18
2178
István! Ajánlom neked ezt a DVD FAQ-t:
Gyakran Ismételt Kérdések (és válaszok) a DVD-rõl
Itt a kérdésedre a választ az 1.39-es pontnál találod meg.
0
2003. december 8., hétfő 16:01
83
Nem biztos,hogy a lemez túlél minket.Úgy tudom,hogy a mostanában készült nyers lemezek minősége amire aztán a filmeket rányomják, idő előtt elöregszik,vagyis ki lehet majd 20-30 év múlva dobni.
0
2003. december 8., hétfő 15:50
4792
Mi a szart érdekel? Ilyennel minek foglalkozol?Hidd el nekem tök mindegy hogy állva, fejjel lefele, vagy a saarkára állítod, a lemeze így is úgy is túl foig élni téged, és még lehet az unokáidat is!
0
2003. december 8., hétfő 14:51
83
Sziasztok! Van pár DVD és audio CD lemezem,de igazából sehol sem találtam sem a neten,sem a szakirodalomban arra választ,hogyan kellene ezeket a lemezeket szakszerűen tárolni. Azt tudom,hogy a tokjában állandó szoba hőmérsékleten.Több emberrel beszéltem a dologról és mindenki másként vélekedik.Van aki azt mondta,hogy a tokban állítva tároljuk mint a könyveket,más valaki azt mondta fektetve irott részével felfelé, van aki szerint írott résszel lefelé.Ha állítom a lemezeket akkor a rajta lévő adatok idővel "összefolynak mint az ablaküveg".Ilyeneket is hallottam.Szóval most álljon vagy feküdjön az a lemez???