Keresés

Star Wars

2011. január 8., szombat 0:31
Szerintem ezekből az 1080p-s mkv-kből a klasszikus trilógia néz ki jobban. A részletgazdagsággal nincs is bajom, de a színek, nagyon "mások". Jól néz ki, de én már nagyon kíváncsi vagyok a szeptemberi BD-kre!
0
2011. január 7., péntek 23:38
az a bajom a Sithek bosszújával, hogy nagyon kitűnnek, hogy a szereplők egy zöld vászon előtt mászkálnak. néha irreálisak a mozgások is, mert a CGI szereplő mozgását nem olyan lendülettel követik az élő szereplők mondjuk egy verekedésnél. a Klónok háborújánál, amikor a beindulnak a seregek van egy pár vágókép, ahogy a klónok felmennek a szállítójárműveikre. na ott is nagyon szemet szúr, hogy totál komputeres animáció csak az egész és nem is a legjobb fajtából. a régi trilógia kardozós jeleneteit nem tudják már lecserélni, pedig ugye azok nem a éppen a filmes harcművészet legkidolgozottabb jelenetei, de az új trilógánál ezeket a csúnya animációkat feltuningolhatnák egy cseppet, ha itt már a story-t nem lehet lecserélni, akkor valamit jó lenne művelni ezekkel, mert így nagyon nem tetszenek nekem.
0
2011. január 7., péntek 23:05
Anno Valkyr barátomnak is eljutatttam ezeket,ő is nagyon elégedett volt velük.Sőt olyasmit mondott,hogy ennél nem valószínű,hogy BD-n szebb lesz a kép,maximum a lossless hangban kapunk majd többet. :)

Én még azt is megkockáztatom,hogy a Sithek bosszúja HDTV ripje (én azt tartom a legszebbnek,bár mindegyik gyönyörűen néz ki)sok gyári lemezemet lealázza képminőségben.Szóval nem rossz az a HDTV,kár hogy nálunk nem mennek le ilyesmik,vagy nem ilyen minőségben.
0
2011. január 7., péntek 23:00
jaja, most látom hogy van 1080p-s is. nekem 720p-ben van meg kis híján 3 éve, de 1080p-vel még nem találkoztam. erre most rákeresek oszt van ilyen is. csak hát anno egy hónapig szedtem ezt a 32gb-ot is de 50gb-ot nem fogok most leszedni, mert a netem azóta nem gyorsult, pedig jó lenne! :/ de egy sample-t lekapok megnézni milyen is különbség.
0
2011. január 7., péntek 22:49
1080p-s is van.nekem úgy vannak meg.
0
2011. január 7., péntek 22:48
Kinti HDTV volt a forrás,igen.Ott lement minden Star Wars már évekkel ezelőtt.

Nekem minden rész 1080p-s HDTV változata megvan és még az is a kőkorszakba löki vissza a THX-es DVD kiadásokat  képileg,még a régi klasszikus trilógia esetében is. ;)

A HDTV-k nem csak szimplán felskálázott cuccokat játszanak.Sőt sok esetben a HDTV-s verziók szebb képpel mennek le,mint később a BD-re került anyag (lásd:Gladiátor,Tombstone és tsai)

De várhatóan teljes restauráción fog az összes rész most átesni és  így még szebb lesz az élmény. :)

"Engem érdekelne hogy hogyan készülnek ezek? BD-ről nyílván nem tudnak FullHD-s képet rippelni, akkor talán valami HD tévéadásból szedték le?"

A neten keringő HDripek BD,HDTV és HD DVD forrásból származnak.A BD csak egy adathordozó eszköz,az,hogy nincs valami kiadva rá,még nem jelenti azt,hogy nem adta le kint az adott mozit egy HDTV mozicsatorna,vagy korábban nem jelent meg a gyorshalált halt HD DVD formátumon.
0
2011. január 7., péntek 22:39
de emlékeim szerint az 720p-s csak nem 1080p-s....
0
2011. január 7., péntek 22:23
nekem meg van egy ideje, de azt hiszem az nfo-ban le is volt írva, hogy tv-s HD-s adás volt. dvd-t így felskálázni nem hiszem hogy lehetséges. most éppen A kis hableány-t néztem meg ilyen HDtv-s ripben és elképesztő volt. ha azt veszem alapul, hogy először milyen volt a VHS és most milyen ez, és mekkora volt a minőségi javulás....van különbség és nem is kicsi. de ugyanez van a star wars-nál is.
0
2011. január 7., péntek 22:09
A közelgő BD megjelenéssel kapcsolatban:

Nektek mi a véleményetek a neten terjengő 1080p-s szinkronos mkv változatokról? Engem érdekelne hogy hogyan készülnek ezek? BD-ről nyílván nem tudnak FullHD-s képet rippelni, akkor talán valami HD tévéadásból szedték le? Vagy felskálázták a DVD képét? Mert nem nézne ki rosszul, de persze nem érik el egy eredeti BD színvonalát. Remélem BD megjelenés igazi referenciakiadvány lesz. A lowry digital már a DVD megjelenéskor igazi csodát művelt a klasszikus trilógia képével. Vagy még most is megdolgozzák egy kicsit? Nem lepődnék meg.
0
2010. december 24., péntek 19:12

A Harmadik Birodalom visszavág.  :)
0
2010. december 24., péntek 19:11
0
2010. október 21., csütörtök 19:14

Star Wars fürdőruhát valaki? Erre tessék!
0
2010. október 14., csütörtök 16:39
Nagyon jó képek!
0
2010. október 14., csütörtök 16:01
Képek a színfalak mögül:  Birodalom visszavág
0
2010. szeptember 21., kedd 16:16
Biztosan sokan látták már, de hátha mégsem.
A birodalmi lépegető délutánja
Remek kis videó.

http://www.youtube.com/watch?v=-CVYOCMpJRY
0
2010. szeptember 17., péntek 0:03
Érdekes dolgokat emlegetnek a srácok.
0
2010. szeptember 16., csütörtök 20:09
Ha valakit érdekel:

http://starwars.blog.hu/2010/09/16/hany_nap_is_telt_el

A kommentek között - szerintem - akad poénos is.
0
2010. szeptember 16., csütörtök 2:36
és akkor megpróbálok egy ilyet nagy izgulva:)

The Solo Adventures 2D from Daniel L Smith on Vimeo.
0
2010. szeptember 16., csütörtök 0:54
És a speciális verzió:

0
2010. szeptember 16., csütörtök 0:53
Régi, de jó:

0
2010. szeptember 16., csütörtök 0:46
Hatttalmas!! :-)))

"Tuty-tuty-tuty!" Kész!!! :-))))
0
2010. szeptember 15., szerda 20:25
Fogatverseny Palik közvetítésével    :D

0
2010. június 21., hétfő 14:48
Tegnap vettem piacon ezt a kütyüt egy 200-as érméért... Gombelem való bele, raktam is, de semmit nem csinált. Egészen addig, míg telón nem hívtak, vagy nem jött sms, mert akkor elkezdett a két piros villogni :D Sajnos hangot nem ad, de nekem ez tényleg jól is jött, mert gyakran nem veszem észre, ha telómon kerestek :D

0
2010. június 14., hétfő 17:38
Öööööööööö...köszi szépen srácok!
Most komolyan csak néztem egyet!:D
0
2010. június 10., csütörtök 1:24
0