Keresés

Star Wars

2010. június 4., péntek 20:10
Das Imperium schlägt zurück - ha erre voltál kíváncsi.

Egyébként tudtommal nincs hozzá külön osztrák/német/sváci szinkron. Egyfajta német van, meg gondolom elég volt nekik az eredeti angol is.

Amúgy az utóbbi hónapokban már találkoztam olyan kiadványokkal Ausztriában, amin külön hangsáv van az oszrákoknak , "Österreichisches Deutsch" címszó alatt. Qrvára kíváncsi vagyok rá, úgyhogy előbb-utóbb veszek is majd valamit.
0
2010. június 4., péntek 20:03
Das Imperium.
0
2010. június 4., péntek 20:01
Egy kérdésem lenne Felétek!Csak kíváncsiságból!Hátha valaki meg tudja rá a választ!Bár ha minden igaz, erre meglehetősen sokan tudják.
Németországban és Ausztriában az Eredeti Trilógiában az angol empire-t vagy a német Reich-et mondják?
Én úgy emlékszem, hogy Empire-t.Persze ez nem véletlen...
Na és vajon mi a helyzet akkor vajon a swájci szinkronnal, feltéve, ha külön van a filmhez ottan (természetesen a német nyelvű régió(k)ban, kanton(ok)ban)?
És vajon németben és osztrákban külön-külön van szinkron?Ez is egy érdekes kérdés.(Tudtommal sok film esetében külön-külön készítenek szinkront, de nem mindegyikben.Valószínűleg e filmek esetében közös a szinkron; ezt csak azért tartom annak, mert ne feledjük el, hogy nagy stúdiófilmekről van szó, komplett sorozatról, és különlegesen nagysikerű produkciókról.)
0
2010. május 28., péntek 21:16
Ugye? :-))
0
2010. május 28., péntek 16:26
Most néztem meg. Királyul összerakták. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. május 28., péntek 0:14
A The Empire Strikes Back kamuelőzetese az  50-es évek stílusában

Szerintem nagyon klafa! :-)
0
2010. május 16., vasárnap 21:00
Óriási! :-))
0
2010. május 16., vasárnap 19:38
Lego Star Wars:
0
2010. március 31., szerda 0:14
Fotók a kulisszák mögül :-))
0
2008. március 17., hétfő 11:40
Ezt árulják idehaza 23ezerért.
most posts by TM
0
2008. március 17., hétfő 11:31
Dzsórdzs:
CS: Do you think you d have other people continue the "Star Wars" saga past "Episode VI" or turn some of the other material into films?Lucas: But there s no story past "Episode VI", there s just no story. It s a certain story about Anakin Skywalker and once Anakin Skywalker dies, that s kind of the end of the story. There is no story about Luke Skywalker, I mean apart from the books. But there s three worlds: There s my world that I made up, there s the licensing world that s the books, the comics, all that kind of stuff, the games, which is their world, and then there s the fans  world, which is also very rich in imagination, but they don t always mesh. All I m in charge of is my world. I can t be in charge of those other people s world, because I can t keep up with it.
0
2007. december 1., szombat 19:26
A 6 főlemez a felújított 1997-es soundtrack-ekett tartalmazza. Így lemondok a beszerzéséről!
0
2007. november 27., kedd 22:32

Szia! Gratula hozzá! Sőt írigykedem is :-) ! De most utazom Londonba és megkuksizom, hogy találok-e ott! Ha nem akkor majd a net-ről megpróbálom beszerezni én is! A lényeg amiért írlak az, hogy Az új remény már a klasszikus kiadásban is dupla CD-s volt! Viszont arról nincs tudomásom, hogy mennyi játékidővel. De egy biztos gyönyörű a kiadvány ! Csak akkor lehetne szebb, ha VINYL-en volna a zene!
0
2007. november 27., kedd 15:13
Nem olyan rossz ez azért, én speciel jót mulattam rajta. Persze, nem a Vader Plays The Blues-hoz kell mérni.
0
2007. november 25., vasárnap 10:04
Ez szintén tetszett nekem is,és én is osztom azon véleményt,hogy a másik nem igazán jön be nekem sem.
0
2007. november 25., vasárnap 2:20
Ez a lego-s tényleg jópofa, viszont a másik kritikán aluli...

Azoknak, akik még nem látták, itt egy kis Vader-Blues:

0
2007. november 24., szombat 22:06

LEhet, hogy már sokan ismeritek, de én ezt ajánlom megnézésre :P :
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. november 24., szombat 22:01
Ajánlatodat figyelmembe vettem és megtekintettem.
Ügyes. tetszett. :-)
0
2007. november 24., szombat 20:26
Hát ez nagyon aranyos volt,köszi! :)
0
2007. november 24., szombat 14:15
:-))))))))))))Ajánlom megtekintésre:http://www.youtube.com/watch?v=O61Do03ZCjw
Üdv: Enny
0
2007. november 15., csütörtök 16:28
Nagy örömömre tegnap megérkezett ez a kiadvány,amit már nagyon vártam.Ez a klasszikus trilógia filmzenéjét tartalmazza dupla lemezeken,amit annak idején bakeliten kiadtak.A cd boritók az akkori eredeti LP csomagolást kapták most meg,a bónusz lemez első lemezén a teljes I-VI epizódok legjobb válogatott számai találhatók meg,a második lemez a boritók képeit tartalmazzák a teljes LP nagyságában amit sajnos nem tudok feltenni,mert nem enged hozzáférést a másoláshoz.
0
2007. szeptember 20., csütörtök 15:22
Én is kaptam egy levelet, hogy valami 150 dolcsiért válna meg tőlük vagy ilyesmi.
Szép kiadvány persze, de nekem maximum egy tizest érne meg. tekintve, hogy már megvan a hazai kiadás.

0
2007. szeptember 20., csütörtök 15:18
Igaz már kérdeztem, hogy mennyiért adnád el. De te sem gondolod, hogy annyi pénzért meg fogom venni? Vagy nem hiszem, hogy lesz valaki aki megveszi tőled. Lehet, hogy pofára esek, de megéri majd röhögni azon aki megveszi annyi pénzért.
0
2007. szeptember 10., hétfő 19:40
Fájó szívvel, de kénytelen vagyok megválni a bádogdobozos limitált, STAR WARS díszdobozomtól...  Hibátlan, nézetlen, de bontott...
ajánlatokat a rraspoly@freemail.hu emilcímre várok...
0
2007. szeptember 4., kedd 15:34
foto by elvakult :)
0