Én úgy gondolom,hogy azért egy 30-ik évfordulós alkalomból illett volna azért egy fullos kiadvány kidobni a nagyközönségnek,olyan rajongóknak mint amilyen például én is vagyok,aki a 80-as években mikor már mind a három filmet vetitették valamelyik filmszinházban egy napon,emlékszem egész nap csak moziban voltam a haverjaimmal.Délelött 8.30 Star Wars, utána a The empire strikes back, és végül Return of the jedi,és utána hazaindultunk a haverokkal,és hazáig a moziban átélt élményünkröl beszéltünk,és azon a nyáron nem hazudok kb 115 alkalommal néztük meg igy a 3 filmet,volt olyan mozi ahol 6-7 héten keresztül folyamatosan vetitették a 3 filmet,és mi mind a 6 héten át ott voltunk,és igen bevallom a szüleim már akkor azt mondták,hogy kisfiam te nem vagy normális,miért mindig csak ezt az egy filmet nézzük meg amiben az a szörös majom emer van?Erre én mindig azt válaszoltam,hogy mert annyira lenyügöző amikor a film elején a csillagromboló elmegy a fejem felett:)Akkoriban még rengeteg fotókat is lehetett kapni a filmből,amiket persze a haverokkal mind gyüjtöttük.Hát igen szép idők voltak azok.De visszatérve a 30-ik évre,sztem a tavaly szept-i dupla lemezes kiadás fölösleges,vagy mostanra kellett volna időziteni a kiadásukat,de persze nem ilyen fapados módszerrel,hanem mondjuk például mint a Dirty dozen esetében (filmbeli fotók,igényes diszdoboz stb..)Egyszóval én nagyon csalódott vagyok,mert egy film ami 30 év után is igy tartja magát,nem hiszem el hogy ezt érdemli meg,hogy egyszerüen ezt a fontos évfordulót ennyire semmibe véve megfeledkezzenek róla!