Keresés

Star Wars

2007. május 25., péntek 11:19
STAR

http://www.youtube.com/v/iiNQc4RomWE"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/iiNQc4RomWE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
0
2007. május 25., péntek 9:37
Akkor én se maradjak ki:

Boldog Születésnapot, kedves Star Wars! :-)
0
2007. május 25., péntek 2:24
de most már igen. :) happy birthday!
0
2007. május 25., péntek 2:19
"Éppen ma harminc éve, hogy egy messzi-messzi galaxisban (az Egyesült Államokban) a nézők először léphettek be a hipertérbe. A magyar mozirajongóknak még két évet és három hónapot kellett várni, amíg az akkor még egytermes Corvin mozi homlokzatára kikerülhetett a Csillagok háborúja cím. Boldog szülinapot, Star Wars!"

[Ezt a kritikai oldalra írtam, mert szerintem oda való. A jelenlegi helyzetben azonban még R2-D2 se találná meg a bejegyzést.]
0
2007. május 23., szerda 23:05
Még melóban vagyok, mindjárt indulok haza.
most posts by TM
0
2007. május 23., szerda 22:56
msn??? :s
0
2007. május 23., szerda 22:54
Az American Film Institute 2005-ös életműdíjasának köszöntése:

most posts by TM
0
2006. szeptember 13., szerda 8:46
Sziasztok!
Van itt egy hír ami talán érdekel titeket is:
SW hírlevelemből másolom ide:

"Bár az Egyesült Államokban szeptember 12-én megjelenik DVD-n a klasszikus Csillagok háborúja-
trilógia eredeti moziváltozata, úgy tűnik, a hazai boltok polcain hiába keressük majd a lemezeket,
ahogy az online áruházak kínálatából is hiányzik a három duplakorongos kiadvány. Be kell tehát
érnünk a külföldről való megrendeléssel, illetve a Lego Star Wars II című játékkal, mely a régi trilógia
eseményeit ülteti át az építőkockák világába. "
Ez van....:(
0
2006. szeptember 13., szerda 8:45
Sziasztok!
Van itt egy hír ami talán érdekel titeket is:
SW hírlevelemből másolom ide:

0
2006. május 28., vasárnap 18:40
Eredeti SW Monopoly eladó!!
0
2005. július 6., szerda 2:27
Jók a képek! Különösen ez a legutóbbi! :))
0
2005. július 5., kedd 22:49
Carrie Fisher, Leia szerepében

és civilben

most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 15:01
Lucas interjú a jövőbeli tervekről itt:
http://www.starwars.hu/center/hirek/index.php#3108
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 14:56
Az öreg varázslók
most posts by TM
0
2005. június 12., vasárnap 14:49
Luke Skywalker - 2005 06 09
most posts by TM
0
2005. május 27., péntek 14:55
A héten újranéztem a régi trilógiát, és a Jediben feltűnt, hogy mielőtt Lando lehúzza a maszkot a kamerának Jabba palotájában ( :-D  ), ő is megfejeli a plafont, igaz, nem olyan látványosan.
Lehet, hogy ő is klón volt, csak a kevésbé sikerült szériából. :-)
0
2005. május 27., péntek 13:52
Aki szereti a Star wars-szal kapcsolatos érdekes történeteket, humoros sztorikat azoknak ajánlom a Hócipő 25.-én megjelent - idei 11. számát!
Négyoldalas mellékletben emlékeznek meg a legendás sorozatról, és már a melléklet fejléce is zseniális:
HÓC3PO
Két rövid részletet emelnék ki:
...Millenium Falcon...az űrhajó formáját egy szendvics ihlette: az egyik makett-tervező beleharapott egy hamburgerbe, ebből lett a hajótest, egy kiguruló olajbogyóból a pilótafülke, a beleszúrt kis esernyőből meg a radar...
...Genetika A klónsereget (a későbbi birodalmi rohamosztagosokat) egyetlen emberből klónozták. Ő Jango Fett, a fejvadász. A Csillagok háborújában (IV.), a Halálcsillagon egy rohamosztagos lefejel egy lecsukódó ajtót. A korábban játszódó Klónok támadásában (II.) Jango Fett - a genetikai minta - szintén lefejel egy lecsukódó ajtót (amikor Obi-Wan elől menekülve felugrik űrhajója rámpájára). Ha még azt is hozzávesszük, hogy fia Boba Fett - aki a Birodalom visszavágban (V.) ejti foglyul Han Solot - sisakján is van néhány horpadás, megállapíthatjuk, hogy a klónozás tökéletesre sikeredett...
:)))
most posts by TM
0
2005. május 26., csütörtök 3:30
most olvastam az indexen a cikket,az episode 3 szinkronszínészeivel...hát az a szerző..én nem tudom honnan szedett annyi butaságot,amit leírt a régi szinkronhangok felsorolásakor,de fogtam a fejemet,milyen castingot állított össze,a valóságtól eltérően:)
0
2005. május 21., szombat 2:11
jowan akkor beugrok fehérvárra :D elvégre itt van 15 Km-re agárdtól :D
0
2005. május 21., szombat 1:46
Ez egy jó hír... :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 21., szombat 1:36
Hír az Index-ről!
Alba Regia Nemzetközi Filmfesztivál (naná, hogy Fehérváron!) 2005 június 6-12
Sztárvendég: MARK HAMILL !!!
(hogy melyik nap jön, azt jövő kedden 24.-én jelentik be)
Remélem lesz sztorim a "sztáros" topicba! :)
most posts by TM
0
2005. május 11., szerda 21:42
Kíváncsi leszek, hol végez a 2005-ös bevételi listán. :) Én mindenesetre már 2 előadásra szóló jeggyel rendelkezem. ;)
0
2005. május 10., kedd 2:59
A szaklapok szigorú ítészei is "bezsongtak" a filmtől és már egyenesen a Birodalom visszavághoz mérik - bizzunk a véleményükben és próbáljuk meg valahogy kibekkelni a hátralevő kilenc napot (mínusz egy óra!) :)
most posts by TM
0
2005. május 10., kedd 2:52
Kevin Smith-nek is nagyon bejött az EP III ! Szerinte mindenki imádni fogja aki útálta az előző két részt... Most már nagyon kíváncsi vagyok! Szinkron ide-vagy oda... Bár az eredeti trilógiát még így sem közelítheti meg... Ahoz kéne egy Han Solo is...
0
2005. május 9., hétfő 15:48
Igen a video elején megjelenik "A HERO FALLS" felirat. Kicsit más, mint a Duel of the Fates vagy az Across the Stars. Úgy értve, hogy ott nem írják ki a címet ami a SW I-II. DVD-ken van.
0