Keresés

Star Wars

2005. május 9., hétfő 15:47
Pesten kívül máshol is vetítenek feliratos verziót is a filmekből?
Azért azt nem mondtam, hogy 100%, hogy nem nézzem meg csak sajnálom, hogy nem élvezhetem ezt a filmet eredeti nyelven a DVD megjelenésig.
Hülye azért nem vagyok. :)
A II.részt is szinkronosan néztem meg a moziban, de mikor megvettem DVD-n a szinkront el is felejtettem. Sőt még sima PC-n nézve is nagyobb élményt nyújtott a SW II., mint a moziban!
0
2005. május 9., hétfő 12:25
Op: ez a hero falls?
0
2005. május 9., hétfő 11:57
Utoljára 1997 májusában jártam Egerben, ( a moziban Last Man Standing ment) nem a legújabb a filmszínház, ( ha még ugyanaz működik) de viszont premiermozi (volt?). És még annyi szuper dolog van Egerben, és környékén, nagyon kellemes élményeim vannak erről a gyönyörű városról!
OP!
A feliratos verzió miatt ne búslakodj, ha nagyon szeretnéd látni, szervezzetek egy hétvégi programot "nagyfaluba"! A port.hu oldalon megnézheted hol vetítik a z eredeti nyelvű kópiákat.
Ha november 7. - ig kellene várnom ("saccolt" dvd premier), én gyalog is elindulnék Egerből!!!  :)))
most posts by TM
0
2005. május 9., hétfő 11:36
Ja, és ezt nem tudom látáttok-e már - Star Wars fanok biztos :) -:

Episode III music video
0
2005. május 9., hétfő 11:27
De nem Egerben... legalábbis nem hiszem :(
0
2005. május 9., hétfő 11:07
Lesz olyan mozi ahol feliratosan fog menni.
0
2005. május 9., hétfő 10:32
Szeritem is nagy durranás lesz ez az Episode III.
Sok előzetest megnéztem és nagyon tetszik. Főleg azért is lesz egyedüálló ez a Trilógia, mert ennek nem Happy End lesz a vége, hanem - remélem - drámai és sötét hangulatú lesz.
És szerintem most fogjuk igazán látni azt, hogy mit is álmodott meg annak idején Lucas, csak technika és pénz híjám - de főkép technika - nem tudott megvalósítani.

Amit sajnálok, hogy a mozikba szinkronosan fog menni, így azt hiszem inkább megvárom a DVD-t. :(((
0
2005. május 8., vasárnap 23:08
Hallottátok, hogy a "fajsúlyosnak" számító Hollywood Reporter és Variety mozisajtóorgánumok ódákat zengenek a Sithek Bosszújáról?
Ez azért már jelent valamit, nem? Mi lesz még itt?
Érzek valamit! Valamit amit nem éreztem, mióta...   :)))
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 20:14
Na megnéztem a Holiday Specialt! Szerintem baromi jó... Az unalmas jeleneteket leszámítva, hatalmas poénok vannak benne. A kedvencem amikor a gonosz rohamosztagos elveszi Chewbacca szegény kisfiától a játékát és összetöri... Vagy mikor Chewbaccá-né főzőműsort néz a tévében. Állat volt!
0
2005. május 3., kedd 19:39
ma jött meg a júniusi empire laza 6o oldalas star wars speciallal, s lélegző borítóval: kinyitod az első oldalnál, s pooooh-pheeeew. komoly. :)
0
2005. május 3., kedd 18:05
Akkor inkább már a Hardware Wars!
0
2005. május 3., kedd 14:44
Én már több helyen is olvastam róla, egyáltalán nem titok ez a Star Wars fekete báránya.  A pár értelmesebb jelenetét egyébként az igazi Star Wars-ból vágták be átszinkronizálva (Vader, Millenium Falcon jelenet). Elképesztő hülyeség volt elkészíteni ezt a förmedvényt. Lucas akkoriban a Birodalommal  volt elfoglalva, és nem foglalkozott ezzel a Holiday szörnyűséggel, ami egyébként a tv-nek készült. Később állítólag Lucas azt nyilatkozta, hogy legszívesebben sajátkezűleg kalapáccsal verne szét minden kópiát, ami létezik ebből.
0
2005. május 3., kedd 3:45
Ez azért van, mert erről a "kis testi hibáról" viszonylag keveset írnak az újságokban - mindenesetre örülök, ha segítettem, the Force will be with You always! :)))
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 3:35
Csak azt nem bírom elképzelni hogy a maximalizmusáról híres rendező hogy fenébe tudott rábólintani... Vagy meg se nézte mielőtt lement a tévében?

Mindegy! Imádom az ilyen ritkaságokat!

Azt hittem mindent tudok a Star Wars-ról, de erről tegnap hallottam először.
0
2005. május 3., kedd 3:30
Ugye most már elhiszed, hogy Lucas szinte FBI ügynökökkel hajtotta fel a még létező kópiákat! :)
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 3:27
Letöltöttem a Holiday Specialt!!!

Tényleg elég gyenge minőségű, ennél jobb gondolom nincs.

Leia dalát már meg is hallgattam! Elképesztő! Nagyon élveztem!
0
2005. május 3., kedd 3:16
Na, milyen?
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 3:09
És ha még valaki íly késői órán is Star Wars topicot böngész alvás helyett annak jutalmul egy másik csemege: "www.movie-list.com" Erről az oldalról ingyen letölthetitek az Ep3. vadonatúj zenei videóját "A Hero Falls" Csodálatos!!!
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 2:55
Ja igen, az atom.pganetről letölthető! Csodát ne várjatok, hiszen egy 1978-as videofelvételről van szó...
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 2:49
Most néztem az Imdb-n ezek szerint tényleg létezik... Minden pénzt megadnék érte, ha láthatnám, biztos a neten is terjeng... Egyébként én biztosan élvezném... Végigröhögném az egészet, az ilyen ritkaságok nagyon értékesek tudnak lenni!

Olvassátok el Orosz Dénes véleményét a VOX-ban!
0
2005. május 3., kedd 2:42
A Star Wars Holiday Special igenis létezik! Érdekes szelete ez a Csillagok háborújának...Először 1999-ben találkoztam vele egy párizsi Virginben, (mármint az audiováltozattal)  túloznék, ha azt mondanám, hogy végighallgattam...
Mivel pénzszűkében voltam, és már egy "Harmadik típusú..." collector s edition filmzenét lestoppoltam, ezért döntenem kellett: vagy ez a sw hibrid, vagy a végzet temploma (japán import cd). Rövid dilemma után győzött Dr. Jones!Visszatérve a Holiday Special-re: ritkaságszámba menő anyagról van szó, de szószaporítás helyett álljon itt egy webcím:"http://atom.pganet.com/holiday"
És ha eddig szerettétek Lucas bátyót, bocsássátok meg neki ezt a pillanatnyi elmezavart! :))
most posts by TM
0
2005. május 3., kedd 2:30
"Star Wars Holyday Special"

Ez konkrétan mi?
0
2005. május 3., kedd 2:24
teljesen komoly. volt szerencsém látni. álmomban se jöjjön elő többet... :)
0
2005. május 3., kedd 2:13
Azért a VOX elég komoly Star Wars special-el jelentkezett a legújabb számban. Olvastatok arról a  Star Wars Holyday Special  - ről? Nem bírtam eldönteni hogy ez komoly, vagy hülyéskedés?

A VOX a legjobb Magyar filmmagazin, pedig egy éve még nagyon Cinema párti voltam!
0
2005. május 1., vasárnap 12:29
Lehet, hogy az áprilisiban volt, de idéznék egy okos magyar embert, aki nem olyan régen azt mondta, hogy a folyót akkor kell átúszni, amikor a partjához érünk!
Az Empire sajnos nem lesz magyar nyelvű, és a "szuszogós" is csak limitált széria!
most posts by TM
0