Keresés

Star Wars

2005. április 30., szombat 19:32
Az előző számba kellet volna bele nézned, abba volt  star wars.Ahogy a mostani voxban is(nem is kevés!).
0
2005. április 30., szombat 19:29
Lesz Magyar kiadás vagy az eredetire gongolsz?/EMPIRE/
0
2005. április 30., szombat 19:16
A napokban megjelenő Empire filmmagazin különleges ajándéka a Star Wars rajongóknak: beépített hangmodul - lásd: pl. zenélős képeslap - amelynek jóvoltából Darth Vader szuszogása hallatszik az újságból! Nem elhanyagolandó az sem, hogy közel ötven oldalon foglalkoznak a filmmel!
Kontrasztképpen: belelapoztam sorbanállásközben az általam egykoron szeretett - magyar! - Cinemába, hát...van fél(!)oldal a Star Wars-ról meg kettő kis kép...
Eszembe jutott ahogy Lucas egykor elkezdte a történetet: "másik idő, másik galaktika...
most posts by TM
0
2005. április 29., péntek 13:47
Nagyon remélem,hogy amit a dvdextrán írtak,hogy a régi trilógia még ujjabb kiadásán már nem fognak változtatni,mert még mindíg tele van egy csomó hibával!
0
2005. április 29., péntek 11:35
Igen , lesz képregény, (naná!) a bemutató előtti hétre igérte a kiadó.
most posts by TM
0
2005. április 29., péntek 9:50
Az EPI-II megjelent képregény formában is. Az EPIII-ról van ezzel kapcsolatos infó?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. április 29., péntek 1:44
Százszor egyórás tévésorozat készül a két trilógia közötti időszakba ágyazva. Az első évadot maga Lucas rendezi, egyben forgatja le az egész szezont!
Star Trek, Stargate reszkessetek, JÖN ( immár tévében is ) A STAR WARS!!!
A Sith-ek bosszúja magyar nyelvű regényváltozata már e hét elejétől megvásárolható, a Képes enciklopédia ill. Fantasztikus gépezetek című könyvek pedig holnaptól. A filmzenét meg már mindenki tudja: május 3!
most posts by TM
0
2005. április 28., csütörtök 13:42
Kevin "Silent Bob" Smith nyilatkozata a harmadik részről:
"Egyszerűen k.... jó! Ez az a Star Wars-előzmény, ami iránt az utálkozók a Baljós Árnyak óta sóvárognak, és ha ezt nem ismerik el miután megnézték, hazudnak! Ez a film ezerszer komorabb, mint a Birodalom...olyan lenyűgözően drámai, hogy azt hihetnénk Othellót vagy Hamletet nézünk...a film gyönyörűen néz ki...
...Ian McDiarmid és Ewan McGregor viszik a pálmát, de Hyden Christensen is befogja azoknak a száját, akik leírták, mert túl nyifinyafi a klónokban...ez a film áll a legközelebb a IV., V., VI. Epizódhoz, mert - A Jedi visszatér óta először - egy leplezetlen gonosz szerepel benne...Ez az Uralkodó filmje!"
Korábban már méltatta a filmet Spielberg is - naná, hiszen ezúttal személyesen is bedolgozott Lucasnak! - valamint másik barátja Francis Ford Coppola is.
Smith: "SITH" doesn t happen, "SITH" rules!
most posts by TM
0
2005. március 31., csütörtök 1:17
"Ki venne ma már fekete-fehér tv-t?"

Én vennék, csak nem kapok. : )
0
2005. március 31., csütörtök 0:51
Eddig _kivétel nélkül_ minden GL interjúban határozottan vissza lett utasítva a feltételezés, hogy az eredeti változatok valaha is kijönnének. Sőt, már SE-t se fogsz kapni. :) Mindez persze semmit nem jelent, ettől még piacra dobhatják, igény mindenre van, ami SW. :)))
0
2005. március 30., szerda 16:47
Na most már nálam is bejöttek.
0
2005. március 30., szerda 16:41
Kár hogy nálam nem jönnek be.
0
2005. március 30., szerda 15:50
A 3D szerintem eszméletlen sokat dob a filmeken. Lenyűgöző élmény. Amikor először volt felénk ilyen a Freddy 6-ban, tömve volt a mozi, pedig csak az utolsó húsz perc volt piros-kék szemüveges 3D. Utána is mindenki el volt ájulva tőle.
A Star Wars pedig nagyon is 3D-re termett. Ez messze nem olyan, mint a zenehallgatás 5.1-ben. Nagy tévedés ezzel hasonlítgatni. A film 3D-ben még sokkal nagyobb hatású, mint a hangeffektek 5.1-ben. Inkább ahhoz lesz mérhető, mint a fekete fehér filmről a színesre történt átállás. Ki venne ma már fekete-fehér tv-t? A lényeg, hogy minél valóságosabb legyen az élmény. Ez a technológia kétségkívül felvirágoztatná a mozikat.
0
2005. március 30., szerda 13:20
SPOILER-es istenkirály képek:

Anakin a lávában!
Anakin a "boncasztalon", Darth Vader születik!
Vader nagyúr kelj fel!;)

További q jó képek itt
0
2005. március 30., szerda 1:12
Disney már a 40-es években próbálkozott a sokcsatornás térhatású mozihanggal, mégis csak a 80-as években terjedt el igazán a használata, hála az egyszerű és olcsó technológiának. Hasonló a helyzet a 3D-vel is. Most még csak néhány lelkes úttörő próbálkozik vele, de lehet, hogy a 2030-as focivb döntőjét többmillió ember fogja hatalmas vásznakon 3D-ben nézni :)

Az 5.1-es zenével meg leginkább az a baj, hogy kevesen hallgatnak zenét otthon, inkább csak útközben, buliban vagy munka közben. Oda meg nem kell 5.1. Bár szerintem van létjogosultsága, de az igazán jó 5.1-es zene olyan, hogy igazából fel sem tűnik, hogy 5.1.
0
2005. március 30., szerda 0:00
Huhh ez most nagyon nem kapcsolódig a témához,de a 2007-beli 30.adig jubilleumi kiadás csak mese vagy esetleg még igaz is lehet?
0
2005. március 29., kedd 20:53
A példa jó! Bizonyos filmeknél ugyanúgy van értelme (és ezzel jövője) a 3D-nek, mint ahogy bizonyos zenéknél az 5.1-nek (lásd: Aero). Persze a nagy többségnél jelenleg (még?) elképzelhetetlennek és feleslegesnek tűnik. Végülis Woody Allen is még mindig monóban forgat és semmi baja. :) A 3D-vel mindenképpen a házimozi előtt fognak járni, kérdéses, hogy profitábilis lesz-e a filmiparnak egy ekkora váltás. Legfeljebb másodszor is belebuknak. :)
0
2005. március 29., kedd 20:06
Az igazat megvallva nekem nagyon "lengyelpiacos" érzésem van ezzel a 3D-vel kapcsolatban. És való igaz: a sztereó tökéletes szinpadi hangzást teremt, 5.1-ben zenét hallgatni kész skizofrénia. Szerintem ugyanez a helyzet ezzel a 3D mizériával.
0
2005. március 29., kedd 19:45
A filmnek szerintem nem a 3D a jövője, mint ahogy a zenének sem az 5.1. Ezért nem hiszem, hogy a mozik a 3D-vel előrébb járnának a házimozinál.
0
2005. március 29., kedd 14:24
A www.johnwilliams.org híre szerint május harmadikán jelenik meg a Revenge of the Sith zenéje. A CD mellé egy 70 perces DVD is jár, amelyen az eddigi részek kép- és hanganyagából összeállított "videoklipek" lesznek, és a Star Wars: A Musical Journey címet viseli majd. Szerintem ez az ötlet Peter Jackson fantáziáját is megragadta.
0
2005. március 19., szombat 9:53
NEM! Star Warsból sosem elég! :)) De mondom, NEM kizárólag George Lucas gondolkodik benne, hanem a lent említett blockbuster mágusok mindegyike! Ezekkel a filmekkel a technológia elterjedését akarják felgyorsítani (vagy inkább beindítani). Ma már hazánkban is kb. 2 minimálbérből össze lehet rakni egy kisebb házimozi rendszert, a moziban már alig lehet többet nyújtani az event-filmek okozta összrajongói láz kivételével. Ezzel viszont megint egy lépéssel előbbre járnának. Aki látta az ANH elejéről a korszakalkotó csillagrombolós jelenetet 3D-ben, az eddig mind padlót fogott tőle (ezt mutatták be a találkozón tesztjelleggel). Talán a kalózkodásnak is annyi, bár ilyen szempontból nem féltem a népeket. :) Meglátjuk!
0
2005. március 19., szombat 1:59
Nem tudom már írta-e valaki, de én jelentem találtam 2 új Star Wars III. előzetest. Szerintem egész jók, nem semmi űrcsatákat láthattunk majd!

Star Wars Episode III Revenge of the Sith trailer 1
Star Wars Episode III Revenge of the Sith trailer 2
0
2005. március 18., péntek 23:22
Jaj. Szegény Star Warsból a legtöbbet akarják kihozni, de ez már tulzás. Nem?
0
2005. március 18., péntek 23:12
Ezt már frankón megmondtam az illetőnek,hogy ne beszéljen így,erről a film eposzról.Az effektek pedig gyönyörűek lesznek,hiszen legalább 2 év munka van már benn!
0
2005. március 18., péntek 23:07
AZ ÉVTIZED HÍRE!!!

2007-től újra mozikban a Star Wars, de ezúttal 3D-ben! Lucas szerint kb. 5 millió dollár körüli összeg lesz 1 film átkonvertálása (vagyis szinte ingyen). Nem kókány piros-kék 3D-ben lesz prezentálva, hanem újfajta, ütős technológiával. Már csak az kéne, hogy legyen is a közelben egy ilyen mozi addigra és kapjak a filmekre jegyet. :)))

Ui.: A Star Wars mellett várhatóak még más filmek is ugyanígy feltámasztva, James Cameron, Peter Jackson és Robert Zemeckis is dörzsölgeti a tenyerét. :)
0