Vérvörös? Nolám, hova építetted be a kamerádat? Feltúrom a lakást, vigyázz!
Bocs, de nem azt figyelem ki hogy alázza porig az SW filmeket. Mindössze az ilyen végtelenül rosszindulatú beszólásoktól van herótom hogy valaki már egy bélyegnagyságú trailer alapján megmondja hogy ez lesz a világ leggagyibb filmje, fos vizuális effektekkel és akinek ez tetszik az húzzon a málnásba, stb. Nem ragozom.
0
2005. március 18., péntek 19:29
1431
Hú gyors válasz volt :) Kaszman vérvörös szemekkel figyeli, melyik anti star-wars rajongó mit reagál... ; ) Egyébként általánosságban beszéltem.
0
2005. március 18., péntek 19:26
914
Végülis lépten nyomon olyan vagyonos filmrendezők flangálnak mint Lucas, akik ráadásul mind saját effektstúdióval is rendelkeznek. No comment.
Tényleg SEMMIVEL sem lóg ki filmje az átlagból? Ha így gondolod, nincs is min vitatkoznunk...
0
2005. március 18., péntek 19:22
1431
Speciális effektusokkal ma már bárki telepakolhatja a filmjeit, főleg, ha annyi pénze van rá, mint George Lucasnak (nomeg saját effektstudiója). Ettől viszont a filmje még semmivel sem lóg ki az átlagból.
0
2005. március 18., péntek 19:04
914
Ez most kíváncsivá tett.
0
2005. március 18., péntek 18:55
914
"Because Lucas is a fucking talentless hack director, that s why." - Ha őt ennyire lealacsonyítod akkor milyen jelzőkkel illetsz egy Uwe Boll szintű antitalentumot? ;)
"Aki erre az uccsó 2 filmre az mondja hogy jók, annak semmi ízlése, és álomvilágban él." - Ohh, szegény pármillió SW fan... most f*szán sárbatiportad őket. Persze nyilván te vagy az egyedüli aki két lábbal a földön jár. A GYU - Két torony nem épp a kedvenc filmem, de ekkora marhaságot azért nem állítanék azokról akiknek tetszik.
"haloványnak csak nagy jóindulattal nevezhető" - Na, ezek szerint mégis jó lesz. Mert ki szeretné hogy bárhogyan is, de haloványnak titulálják a munkáját? :D
"gyatra alakításokkal berendezett" - Berendezni inkább a lakást kell :P
"csicsás pléjsztésönvilág" - Lécci magyarázd el nekem hogy ez alatt mit értesz! És most tényleg kíváncsi vagyok, mert ritka nagy PS fan hírében állok.
0
2005. március 18., péntek 18:46
914
Szerintem a legtöbb rendező mind a 10 ujját megnyalná ha csak FELE olyan "gagyi" speciális effektusokat pakolhatna a filmjébe mint Lucas bácsi. Egy trailer alapján meg ilyen szintű, messzemenő következtetéseket levonni a legnagyobb butaság. De neked mégis sikerült! Ehhez csak gratulálni tudok!
0
2005. március 18., péntek 18:32
1221
Már a magyar mozikban is megy az elözetes.
Driller! Nincs semmi ízlésem és álomvilágban élek.
0
2005. március 18., péntek 13:01
7271
Mégis elb.ssza a "végét"????? :((
0
2005. március 18., péntek 9:39
68
A Reuters hírügynökség tudósítása Las Vegasból: Director George Lucas had a message for fans as he previewed a glimpse of the final tale in the billion dollar "Star Wars" film franchise: leave the lightsabers at home, but don t forget the tissues. "It s not like the first one. It s more emotional," said the director of space adventure, "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith," which arrives in theaters May 19. "I describe it as a Titanic in space. It s a real tearjerker, and it will be received in a way that none of us can expect," he told theater owners at the ShoWest convention.
Ne ijesztgessen már, Lucas bácsi! Mi az, hogy Titanic az űrben?!
Sőt, még én is elrontottam, annyira összekutyultad az időket. :) De ne csinálok angolórát a Star Wars topikból.
0
2005. március 15., kedd 22:21
1431
No, ha már angolozol, legalább ird le helyesen, ami valahogy igy szólna:
It will be the greatest Movie I have ever seen.
0
2005. március 15., kedd 22:18
1431
"főlleg,hogy ez a trailer már januárban kész volt,azóta meg már rengeteget dolgoztak rajta és már biztosan sokkal jobban néznek ki"
: )))
"This is will be the gretist movie, what i ever seen"
Milyen lesz? Gretiss???
0
2005. március 15., kedd 22:09
127
no comment...
0
2005. március 15., kedd 21:26
10
Stromhaussen: már megbocsáss de te tegy akkora gyökér vagy hogy besz.rás! Hogy mondhatsz ilyet erről a filmről??Az a te bajod,hogy nem értettél semmit belőlle?Akkor van felioratosan is a sw.hu-n. De:az effektek sem olyan szarok ahogy mondod,főlleg,hogy ez a trailer már januárban kész volt,azóta meg már rengeteget dolgoztak rajta és már biztosan sokkal jobban néznek ki. És ha nem érted,akkor is le lehet venni a hangulatából, hogy milyen fasza egy sw film lesz ez...majd meglátod Májusban, nekem lesz igazam! This is will be the gretist movie, what i ever seen.
0
2005. március 15., kedd 19:31
2341
...és megint leadták :) A Jedit még nem láttam a Bucis szinkronnal, de az előzetes alapján nem is fogom. Ahogy Sthol teljesen unott hanggal azt mondja, hogy "nem küzdöm meg veled apám", olyan mintha valaki egy munkahelyi tárgyalás 5. órájában épp befejezi mondandóját. No comment...
0
2005. március 15., kedd 19:14
411
a starwars.huról letöltöttem az új (2 és fél perces) elôzetest...
van egy rossz hírem. ez a film még roszabb lesz mint a baljós klónok támadásának árnya! azonkívül hogy palpatinének ápolatlan a fogsora, és hogy yoda olyan mérgesen néz, mint akinek ráléptek a lábára, semmi nem esik le a trailerbôl. jaés rengeteg rettentôen gagyi speciális effektus.
a trailer alapján minden idôk egyik legjobban várt de legrosszabbra sikeredett filmjével lesz dolga annak aki a teljes filmet megnézi... :(
0
2005. március 15., kedd 19:10
2341
Ugye nem olyan rég a zertéelklub leadta a Csillagok háborúját. Ezek után a józan paraszti gondolkodásunkal azt képzelhetnénk, hogy ezen "kifogástalan" kereskedelmi adó hamarosan szisztematikusan követi a sorozatot, tehát minden bizonnyal a közeljövőben láthatjuk a Birodalom visszavág című epizódot. Hiú ábránd. Pár pillanattal ezelőtt sugározták a Jedi visszatér előzetesét, melynek végeztével Andris bácsi egy jóleső "hamarosant" szólt. Ezek tényleg ennyire "valóvilágagymosottak", vagy csak agyukra ment a "benne leszek a tééévééében"? Minden esetre, ha a Jedi lesz a következő SW, amit a retek lead, még egy ponttal kevesebbet fog érni nálam a TV, mint média. Semmi baj, éljen továbbra is az RTL, de ne csodálkozzunk, ha hamarosan kedvesünket reggel egy "Szeress mosttal" fogjuk köszönteni, napközben tízszer kiállunk a folyosóra, és elordítjuk magunkat, hogy milyen jó "Barátok közt" élni, ha százezreket fizetünk, hogy a mi számunk legyen a 06-81-320-321, mert az már majdnem "06-81-320-320", és el SMS-ezzük a fél havi fizetésünket, csakhogy "Ádikanándikatomikapuncika" bennmaradjon a villában. Nevetséges... legalábbis "szerintem"...
0
2005. március 11., péntek 18:29
127
Fenn van az 50mb-os előzetes! Itt a link: http://wardog.atw.hu/SW3.avi
0
2005. március 11., péntek 15:59
127
Most töltöm fel az 50mb-os jó minőségű előzetest aviban. Majd szólók, ha fenn lesz!
0
2005. március 11., péntek 15:52
127
Remélem lesz vmi premier előtti díszelőadás, mert én biztos arra megyek!!!:) Jegyet mikortól lehet lefoglalni?:D
0
2005. március 11., péntek 15:51
1872
Most már innen is letölthető:
trailer
(Ha esetleg máshol gubanc lenne, csak a kiterjesztést kell .mov -ra átírni)
0
2005. március 11., péntek 14:53
1872
OFF: b@ssz@ meg már megin átváltott más felhasználóra. Xpress! Help!
0
2005. március 11., péntek 14:50
399
Trailer alapján tényleg nem lehet mindent leszűrni, de azért ott lesz a szeren a film. ennyi eksün sok filmbe összesen nincs mint ebbe a 2.5 percbe.