Nagyjából Dragonslayer véleményét osztom. A moziban az első két rész is elvarázsolt, de többször újranézve a Baljós árnyak kissé gyengének tűnik... Bár a Klónok támadását még most is nagyon szeretem. Amúgy az előzetes alapján végre egy kellően sötét, komor hangulatú filmet várhatunk, szóval én abszolút optimistán tekintek máj. 19 elé!
0
2005. március 11., péntek 14:45
399
www.hardwired.hu
0
2005. március 11., péntek 14:43
2
Köszönöm mindkettőtöknek!
0
2005. március 11., péntek 14:42
399
www.hardwired.hu
0
2005. március 11., péntek 14:37
7271
www.hardwired.hu
0
2005. március 11., péntek 14:35
1872
Berosált a sw.hu. Nem tud valaki linket az új trailer letöltésére?
0
2005. március 11., péntek 14:34
7271
Szerintem meg egy fórum arra való, hogy mindenki elmondja a véleményét: jót-rosszat egyaránt. Egyébként egy tréler alapján nem nagyon lehet előre megítélni egy filmet. Majd meglátjuk májusban, mindenesetre én bizakodom és maximálisan drukkolok annak a k. tulok G.L-nek, hogy a 3. rész végre közelítse meg a régi filmek hangulatát. És itt az "utóízre" gondolok. Ui. nekem mindkét prequel iszonyat bejött az első megnézéskor, de az újratekintések után mindig picit veszített a varázsából. Nem úgy a régi filmek: azok még inkább bejönnek minden egyes végignézéskor! Sebaj, ne utáljuk egymást, inkább várjuk kellő áhítattal a BOSSZÚT! :-)
0
2005. március 11., péntek 14:21
7
Azt mondtam, hogy nem akarok nagyon vitatkozni, de akkor miért nézted meg? Miért jössz el egy olyan fórumba háborogni, ahol egy olyan filmről, sorozatról van szó, ami nem tetszik? Ezt sosem tudom megérteni. Én nem olvasom az engem nem érdeklő filmek fórumát, sőt meg se nézem őket. Én nem fogom magam idegesíteni feleslegesen. Ja? tudom: a régi trilógia nagy rajongója vagy. Akkor rossz hírem van: eltelt közel 30 év. Megöregedtünk, és Lucas is. Változott a technika, már más a mese... Ebben a versenyben teli korban óhatatlanul változnak a filmek, legendák is. Aki igazi rajongó, az elfogadja, hogy Lucas - mint minden ember - kövehet el hibákat. És a filmeket a hiábival együtt is lehet szeretni, nem mondom, hogy a Phantom M. a kedvencem, de nézhető. Sőt jobb, mint sok mostanában készült, sci-finek csúfolt valami. A Clone meg nagyon jó. Még akkor is, ha néhol túl érzelgős. És play station? Azzal mi a baj? 30 éve az eredeti is annak tűnt. Most kalsszikus. Pár év múlva, amikor minden 3D-s lesz, már ez se fog feltűnni. A lényeg: ha nem tetszik ne nézd. Ha nézed, próbáld meg elfogadni, látni a jó oldalát. Vagy csináld jobban... Mondtam kritizálni könnyű...
0
2005. március 11., péntek 14:16
7
Azt mondtam, hogy nem akarok nagyon vitatkozni, de akkor miért nézted meg? Miért jössz el egy olyan fórumba háborogni, ahol egy olyan filmről, sorozatról van szó, ami nem tetszik? Ezt sosem tudom megérteni. Én nem olvasom az engem nem érdeklő filmek fórumát, sőt meg se nézem őket. Én nem fogom magam idegesíteni feleslegesen. Ja? tudom: a régi trilógia nagy rajongója vagy. Akkor rossz hírem van: eltelt közel 30 év. Megöregedtünk, és Lucas is. Változott a technika, már más a mese... Ebben a versenyben teli korban óhatatlanul változnak a filmek, legendák is. Aki igazi rajongó, az elfogadja, hogy Lucas - mint minden ember - kövehet el hibákat. És a filmeket a hiábival együtt is lehet szeretni, nem mondom, hogy a Phantom M. a kedvencem, de nézhető. Sőt jobb, mint sok mostanában készült, sci-finek csúfolt valami. A Clone meg nagyon jó. Még akkor is, ha néhol túl érzelgős. És play station? Azzal mi a baj? 30 éve az eredeti is annak tűnt. Most kalsszikus. Pár év múlva, amikor minden 3D-s lesz, már ez se fog feltűnni. A lényeg: ha nem tetszik ne nézd. Ha nézed, próbáld meg elfogadni, látni a jó oldalát. Vagy csináld jobban... Mondtam kritizálni könnyű...
0
2005. március 11., péntek 14:10
399
"Aki erre az uccsó 2 filmre az mondja hogy jók, annak semmi ízlése, és álomvilágban él."
Millióknak tökéletesen megfelel ez az álomvilág. Nagyon sok embernek szerez Lucas kellemes perceket/órákat. Van benne sok hiba, de ki a f...t érdekli. Menjetek, oxt nézzétek a barátok közt-öt. az legalább élő szereplős...
bocs a modoromért
0
2005. március 11., péntek 13:59
90
"Why?" Because Lucas is a fucking talentless hack director, that s why.
Te hol voltál az utóbbi 6 évben? Úgy értem, a Baljós árnyak kijövetele óta? Aki erre az uccsó 2 filmre az mondja hogy jók, annak semmi ízlése, és álomvilágban él. És ez a harmadik ugyanolyan lesz: erőtlenül rendezett, haloványnak csak nagy jóindulattal nevezhető, gyatra alakításokkal berendezett csicsás pléjsztésönvilág.
That s why.
0
2005. március 11., péntek 13:56
133
-Ricfiam hasznosnak találta ezt a hozzászólást-
0
2005. március 11., péntek 13:52
7
Általában csak csendes személője vagyok a fórumoknak, topicoknak, de most már nem bírom megállni szó nélkül: Borzalmas, hogy milyenek vagytok. Minden idők egyik legjobb SW filmje vár ránk, egy nagyon szupi, ütős előzetest láttunk, és ennek ellenére Ti fikázzátok. Why? Sztem nektek az se lenne jó, ha Lucas külön kiérné mindegyikőtök tanácsát, és abból gyúrna egy filmet. Olyan nehéz lenne egyszer valaminek örülni? Otthonról, minden felelősség nélkül nagyon könnyű cikizni bármit, megcsinálni már nem annyira. Gondolkozzatok már. Arról nem beszélve, hogy ezen az egy topicon kívül midenhol imádják már az előzetest is. Szóval engem ez a magatartás zavar... meg kéne próbálni kicsit örülni... Bocs, ha megzavartam a fennkölt társalgást. Csak elmondtam a véleményem, nem óhajtok senkivel vitázni. Üdv.
0
2005. március 11., péntek 13:09
7271
Igen, az nekem is kicsit gagyinak tűnt... Így má jó lesz..
0
2005. március 11., péntek 13:08
7271
Igen, az nekes kicsit gagyinak tűnt... :-)
0
2005. március 11., péntek 10:50
399
jó bugos a fórummotor. ezzel is csinálhatnátok valamit kedves xpress
0
2005. március 11., péntek 10:26
399
akkor én lehet más trailert néztem...
0
2005. március 11., péntek 10:11
399
0
2005. március 11., péntek 9:59
399
0
2005. március 11., péntek 9:53
399
0
2005. március 11., péntek 9:38
421
Életemben nem történ még ilyen: minden szavaddal egyetértek. A trailer eleji Palpatine monológnál azt hittem kikapcsolom az egészet.
0
2005. március 11., péntek 9:16
7271
"master vader - yes master - rise", nem lord vadert mond mcdiarmid?
Egyébként tényleg hátszőrfelállító ez a mondat! :-) Moziban pár hónapja magyarul láttam az 1. trélert. Szánalmas volt...
0
2005. március 11., péntek 9:05
17243
jó az új trailer, de hiányzik belőle a "master vader - yes master - rise" féle dialóggal vetekedő bármi, amitől felállna a szőr a hátamon. azért megint palpatine viszi el a show-t ("are you threating me, master jedi?" és kardot ki!). a film rendkívül látványos lesz, csak a színészek köpnék ki a karót...