Keresés

Star Wars

2004. augusztus 19., csütörtök 21:07
Azokra a képekre gondoltam :)

A posztereket én is láttam. Elég retró érzés...de így is kell!
0
2004. augusztus 19., csütörtök 18:04
"nos ennyi ezen most kár vitatkozni"

Min is? Nem azt vitatom, hogy folytatás (mellesleg én is olvastam, és épp a napokban volt szerencsém a könyvhöz ismét) hanem azt, hogy ez lenne a 7-8-9.
Aztán: Leia és nem Leila (obcs de ettől még mindig lefáradok;). És miért volna baj a 20 évvel későbbi story? Azt se bánnám, ha későbbi Skywalker generáció játszaná ott a főszerepet.
Kevered a dolgokat: a Zahn trilógia a Birodalom örökösei, a Sötét erők ébredése és az Utolsó parancs. A Múlt kísértete és A jövő látomása egy duológia. És nem 9-10-11 meg mittudoénmégmi.
Zahn egyébként most írt egy új könyvet Survivor's Quest címmel (nem ez sem a 12. epizód), ahol Mara és Luke történetét gombolyítja tovább.
A magyarkodó demagógiát meg hagyjuk már ha kérhetném, ez egy SW fórum, nem a Magyar Fórum. Thx! ;)
0
2004. augusztus 19., csütörtök 17:35
"A" forradalmian,, üditő,leleményes és legendás fantasztikus filmtrilogia alapján irt regényeket százezrek olvasták hazánkban is.Az utolsó episod a JEDI VISSZATÉR megjelenése óta-repült az idő-hat esztendő telt el ,s hat galaktikus esztendő után
veszi fel a történetet fonalát Timothy Zhan, számos sikeres SF-regény Hugo díjas alkotója.A CSILLAGOK HÁBORÚJA sorozat ELSŐ ENGEDÉLYEZETT ,VALÓBAN EREDETI FOLYTATÁSA az USA és GB után harmadikként Magyarországon lát nap- világot.,,
nos ennyi ezen most kár vitatkozni.különben meg furcsa lenne ha 20 év telne el közötte Akkor ugyan is Leila-nak 50 éves korban kellene szülnie:))))))))
de van tovább is Az utolsó parancs-a Múlt kisértete-A jövő látomása./9-10-11.rész/ ez valoban a Lukas BOOK adta kiA könyvbe is benne van ,hogy ilyen meg olyan engedélyel stb.
más:AZT HISZEM LÁTJÁTOK ,HOGY STAR WARS FAN VAGYOK DE ÉN EZT A DVD KIADÁST NEM FOGOM MEGVENNI.MIÉRT MERT MÉLTATLANNAK TARTOM AZ ILYEN JELLEGÜ LENÉZÉSÉT A KISSEBB NEMZETEKNEK,FÖLEG OLYAN EMBERKÉTŐL AKINEK AZ ŐSEI MÉG RETTEGTEK A NAGY MAGYAR ORSZÁGTÓL A BENNE LÉVŐ INTELIGENCIÁTÓL ÉS A SZELLEMI MAGASSÁGOKTÓL GAZDASÁGTÓL ÉS EUROPA KÉPÉT MARKÁNSAN BEFOLYÁSOLÓ ERŐITÖL.EGY EMBERKE KEVÉS/én/ de legalább
jelzés értékü.:(((((
0
2004. augusztus 19., csütörtök 16:54
A Birodalom örököseire, a Sötét erők ébredésére és Az utolsó parancsra csak a Valhalla Páholy kiadó ragasztotta rá anno a 7-8-9 elnevezést. Ez azért nem árt szem előtt tartani. Ha lesz 7-8-9 filmen (remélem) akkor az is simán játszódhatna 20 évvel is akár a Jedi után. Másrészt meg már ezen a fórumon is volt róla szó, hogy Lucasnak nem akadály figyelmen kívül hagyni bármilyen storyt, megoldást az Expanded Universből.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 16:42
Igen volt! sőt van is!
A Lucas Book's szerint hivatalos folytatásnak tekinthető Timothy Zhan
Birodalom örökösei  majd a Sötét erök ébredése cimü könyv.
ami nálunk is megjelent 1991-1992-ben.
Én olvastam és hihetetlenül tetszett/még a nászutamra is elvittem:))/
Kellemes és okos főgonoszt talált a könyveinek ,Thrawn fő admirális és Palleon kapitány személyében.Antikváriumban talán még fellelhető érdemes elolvasni.
Ja és szerepel benne még :Luke,Han,Leila + az ikrei és még sok ismerős az eredeti trilogiából.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 16:23
Az SW 7-8-9-ről annyit, hogy könyvben anno a Timothy Zahn féle birodalom örökösei nagyon király könyv volt, és nagyon király folytatás is lehetne filmen, csak ugyanazt ennyi idő múlva már nem lehet megcsinálni ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyebár. Szóval sose lássak 7-8-9-et. Bár saját vélemény, de nekem a normál 4-5-6 trilógia után az 1-2 nagyon, de nagyon lapos volt, mondhatni semmitmondó.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 14:42
Ahogy az Episode II-nél, itt is igyekszem spoiler free (szépen magyarul;) maradni, de hát a kíváncsiság győz. Láttam egy képet Vader-ről válltól felfelé, amint rá van csatolva "valamire". Részlet volt a filmből, asszem a kék háttérrel. Meg láttam 3 q jó postert, amik stílusaikban a '70-es évek postervilágát idézték. Na azokból majd veszek az allposters-en ;)
0
2004. augusztus 19., csütörtök 14:28
Melyik verzióra gondolsz? A koncept rajzra, vagy a forgatási képekre? Bár mind a kettő nagyon klassz.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 11:50
"Csak ebeszélünk egymás mellett " Én nem hiszem, mert te továbbra is azt állítod, hogy: "Az mondtam, hogy a V-VI már nem vett részt mint író rendező, vagyis úgy ami érdemi, alkotó munkát jelent"
Én meg azt mondom, hogy igenis érdemi alkotómunkát is végzett, mert mint lejjebb is írtam, afféle második rendező volt a filmeknél, beleszólt a vágásba, a látványvilágba, a storyt együtt hozták össze (mint az Indy-nél: körbeültek egy magnót, Kasdan aztán leírta és formába öntötte az egészet) egyszóval ő az atyja az egésznek akkoris. A Birodalomnál Kershner és a színészek jobban beleszóltak az egészbe ez tény. Anno '97-ben a Cinema megjelentetett egy Star Wars "hogyan készült" könyvet, azt ajánlani tudom, mert, abban a dolog nagyrésze le van írva.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 2:41
Csak ebeszélünk egymás mellett ;)
Az mondtam, hogy a V-VI már nem vett részt mint író rendező, vagyis úgy ami érdemi, alkotó munkát jelent.
Kimontad az igazságot, amikor azt írtad: "tele volt ötlettel, de büdös volt neki később az írás és a rendezés"
Az ötlet az nélkülözhetetlen a filmhez, de az még önmagában kevés.
Jó néhány hónapja az esti órákban volt egy érdekes dokfilm SW-ról.
Azért volt ez különleges, mert a szokásos nyálaságok helyett elhangoztak őszinte vallomások (pl.: mi mindent nyúlt Lucas, Ewan McG tulajdonképp utálja a SW és a SW felhajtást, stb)
Itt vallota be Lucas, hogy jól jött a pénz a SW IV-ből, mert így önerőből, saját módszerével csinálhata a V-IV, de őszintén szólva nem akart se írni se rendezni "csak" ott lenni.
Bevallása szerint is jobb üzlet ember Ő mint rendező.

Persze ettől még vitathatatlan siker a swIV, de ennyi...
0
2004. augusztus 18., szerda 21:28
Engem nagyon érdekel. Főleg Vader-t várom. Az a 'Vader születése' kép elég király.
0
2004. augusztus 18., szerda 19:14
Calzone tudja jól. Lucasnak döntő szava volt mindenben! Például a Birodalom első forgatókönyvét úgy vágta vissza mint a sicc... Aztán fogadta fel Lawrence Kasdant, akivel együtt kiötlötték az egész sztorit. Mindenkinek benne voltak az ötletei. A Jedinél meg ugye az szerepel, hogy a forgatókönyv Kasdna és Lucas közös munkája. Legalábbis az "end creditben" az van.

Ha már itt tartunk, állítólag az EPIII-nál Tom Stoppard a társforgatókönyv író. Ez a név azt hiszem elég jól cseng.

Calzone: örömmel látom, hogy azért még érdekel az EPIII :)
0
2004. augusztus 18., szerda 10:17
igen kiborg, nem droid..
0
2004. augusztus 18., szerda 10:17
glad: rosszul tudod. A V-VI-nál is jócskán benne volt a storyban és az executive producer titulus azon filmek esetében, főleg a Jedi-nél, azt jelentette számára, hogy kinn volt a forgatáson és második rendezőként szólt bele mindenbe;) Más kérdés, hogy a Birodalomnál ez kevésbé érvényesült. Ki tudja, talán szerencsénkre. A lényeg: tele volt ötlettel, de büdös volt neki később az írás és a rendezés;)

M.O.D.: igen erről a droidról már láttam képeket, és nekem tetszik, már a rajzfilmben is tetszett, ahogy darálta a Jedi-ket;)
0
2004. augusztus 18., szerda 5:00
Már a filmnél is írtam, hogy bár nem megvetendő, de sokan nem is tudják, hogy Lucas csak a SWIV-ben vett részt mint író-rendező a SW V-VI pedig csak producerként felügyelte. más írta és rendezte.
Történelmi lépés volt a SWIV, de Lucas tipikus 1 filmes rendező (ha az American G. is bele vesszük akkor 2)
0
2004. augusztus 18., szerda 3:09
"Ha lesz folytatás, akkor adja oda másnak az írói munkát."

Hogy-hogy adja át? Eddig volt olyan személy aki dolgozott valami ilyesmin? :-)
0
2004. augusztus 18., szerda 1:59
A link persze lemaradt :))

http://galaxis.starwars.hu/site/kep.php?kep=http://galaxis.starwars.hu/grievous_big.jpg
0
2004. augusztus 18., szerda 1:58
Calzone: Egy nagytotál Grievous fejéről :) Hátha érdekel....
0
2004. augusztus 17., kedd 21:48
Egyetértek. Ha lesz folytatás, akkor adja oda másnak az írói munkát.

TV-sorozatnak én örülnék. Lehetne fejvadászos, Kyle Katarnos, Dash Rendaros, egyszóval sok-sok lehetőség. Sajna Lukács úr Jedi mániás, és az meg már kezd uncsi lenni.
0
2004. augusztus 17., kedd 21:16
valamit csak kiokoskodna a lucas úr. őszintén szólva mostanság nem erőlteti meg magát történetmesélés ügyben.
0
2004. augusztus 17., kedd 20:51
Szerintem nem. Sokkal inkább egy TV sorozat előkészítése folyhat, amiről már korábban is voltak hírek. Na most, hogy ez mikor játszódna azt nem tudom... Talán erre értik a 7-8-9-et. Bár a fene se tudja.

Egyébként én nagyon nem szeretném. Jó így ez a hat rész! Kerek egész. Minek a folytatás? Miről szólna? Semmi értelmét nem látom.
0
2004. augusztus 17., kedd 19:05
Star Wars 7-9??

TheForce.net has received an interesting rumor that Industrial Light & Magic (ILM) employees have had to sign non-disclosure agreements.

You didn't hear this from me, but you might be curious as to why everyone at ILM just signed NDA's saying that they will not discuss Star Wars EP7, 8, or 9. Since they're not being made, why the NDA's? Of course, since when has the flannel one been consistent?

Lucasfilm has repeatedly said that there won't be anymore more films after "Revenge of Sith," so we'll have to wait and see what this is all about.
0
2004. július 26., hétfő 10:08
Gondolod, hogy csak vicc?
0
2004. július 26., hétfő 9:56
Jaj, de vicces itt valaki :))

0
2004. július 26., hétfő 9:54
Hülye Lucas. Nem baj talán nem olyan rettenetesek azok a "felturbózott" jelenetek. Jabbat kicserélték?
0