már az első kettő dizájnja sem egyezett (egyiken jóval kisebb a star wars logo, meg a hátoldalon is más az elrendezés). elég sz@rul néz ki 1más mellett most+ kijönnek egy díszdobozzal.
egyem a drága husukat! idióták
0
2004. február 10., kedd 18:34
1447
Most azért jobban örültem volna ha nem játsszák el ezt a dolgot, mint az Indy-nél, hogy +1 bonus disc. A fenéket, több órányi anyaguk van, csináljanak 2 lemezes változatokat mellékelve a sima verziót, a Special Edition-t, meg a sok kihagyott jelenetet, esetleg a filmbe illeszthető, felújított formában. Én egy ilyen kiadványt tartanék elfogadhatónak ennyi várakozás után és véglegesnek is, hogy Mr. Luca$ ne húzzon le száz bőrt a DVD-ről is.
0
2004. február 10., kedd 18:22
2178
The Star Wars Trilogy on DVD September 21
0
2004. február 10., kedd 17:41
25
Végre hivatalosan is bejelentették a klasszikus trilógiát!!!
Xpress, mikortól lehet előrendelni? :)
0
2003. december 23., kedd 22:15
2774
ezeket találtam. remélem látszanak.
0
2003. december 18., csütörtök 15:11
60
Eszembe jutott még valami. Amidala nem tudja, hogy Dooku lett volna a merénylet mögött, hanem csak ez a tippje. Végülis nem bonyolítja a szenátornő a dolgot: "meg akarnak ölni. De ki akarhat ilyet? Biztos Dooku, hiszen ő szórakozik itt a Köztársasággal." Szerintem ennyi. Csak sejtése van, de semmi több. Ennek ad hangot Palpi kedvenc szobájában. :)
0
2003. december 18., csütörtök 14:49
346
"El sem hiszem hogy van olyan SW fórum ahol kultúráltan folyik a csevej. Mégis csak szép ez világ. :)"
Pedig van sok ilyen hely. Elhiheted :) Az igazi SW siteokon nagyon jó csevejek szoktak lenni. Pl. a theforce.net fórumát nagyon szeretem, de a starwars.hu-ra és az swforever.hu-ra is sok értelmes emberke jár. Mostanában itt is jókat cseverészünk, nem is hittem volna hogy egyszer ez lesz :) Van pár jófej srác :))
0
2003. december 18., csütörtök 14:43
346
Ez jó kérdés! Valószínűleg azt gondolta Dookuról, hogy háborút akar, és ezért ő mint a legnagyobb békepárti, jobb szolgálatot tehet holtan mint élve :) És elvileg a hadsereg csak javaslati szinten volt meg, tehát ha meg is szavazzák akkor is rengeteg időbe telik amíg felállítják, felszerelik stb... Persze ha tudott volna Padmé a Klónokról, egész más lett volna a helyzet. Ezt csak én látom így, nyugodtan lehet hívni belemagyarázásnak is :)
0
2003. december 18., csütörtök 14:27
87
El sem hiszem hogy van olyan SW fórum ahol kultúráltan folyik a csevej. Mégis csak szép ez világ. :)
Egyébként szerintem ilyen "részletesen" nem tudja, csak annyi információja van amit Palpatine tudatni akart vele. Mert igazából nem az volt a cél hogy elfogják a vezetőket, hanem hogy kitörjön a háború.
0
2003. december 18., csütörtök 14:14
1153
Ezt értem, azt nem értem, hogy ezt Amidala honnan tudja.
0
2003. december 18., csütörtök 14:08
346
Nute Gunray akarja holtan látni a szenátornőt, mint később kiderül. Tudod, amikor a szeparatisták búvóhelyén sétálgatnak akkor mondja: " Addig nem írok alá semmit amíg nincs az asztalomon a feje". Dooku ezért bízta meg Jangot a likvidálással. Amúgy Dookunak is érdekében állt volna kinyíratni Padmét, hiszen ő Palpatine/Darth Sidious jobb keze a sztoriban, és mint ilyennek, az állt volna érdekében hogy holtan lássa a hadsereg egyik legnagyobb ellenzőjét. Nute Gunray és csapata viszont nem tudott a seregről. A lényeg, hogy megint jól bevitték a susnyásba a kereskedelmi szövetséget, plusz a galaxis összes fontos szervezetét. Palpatine rulezzz :)
0
2003. december 18., csütörtök 13:46
60
Ácsi, nem vagyok az a SW-rajongó amilyenre te gondolsz. Van 2 DVD-m, Trilógia VHS, 4 db könyv (filmregény), és 2 db filmzene. Nem vagyok gyűjtő semmiben, de rendszeresen szemlézem a SW világát, valamint nem vagyok tagja egy klubnak sem. Én úgy fogalmaznék, hogy különleges helyet foglal el nálam. A Vader páncolból meg nem csak 1 db készült, ha minden igaz.
0
2003. december 18., csütörtök 13:40
60
Szerintem ebben az egyszerűség elve működik. Amidala szenátor a lojalista 'mozgalom' tagja/vezetője(?). Feltétel nélkül hűséges a Köztársasághoz és bízik benne. Sőt, szoros szálak fűzik a főkancellárhoz a múltját tekintve és így nagy befolyása lehet a dolgok menetében. Az ő szempontjából tekintve egy ilyen merénylet nyilván az ellenségtől jöhet. Igaz, azt nem tudjuk, hogy Amidala mennyire hangoztatta, hogy ő a hadsereg felállítása ellen van.
0
2003. december 18., csütörtök 13:34
1153
Én azt nem értem, hogy miért pont egy olyan ellen kell merényletet szervezni, aki a hadsereg felállítása ellen szavazna?
0
2003. december 18., csütörtök 13:31
1153
Szóval tönkretetted volna azt a gyönyörű jelmezt??? Méghogy SW rajongó! :))))
0
2003. december 18., csütörtök 13:29
60
Igen, valóban horkant egyet Vader, de semmi látszata nincs annak, hogy Luke kardja mintát vett volna a páncélból.
0
2003. december 18., csütörtök 13:25
87
Szerintem a biztonsági szolgálata nyomozott egy kicsit az ügyben, és az egészet Palpatine intézte így, mert az ő célja végül is ez volt.
Egyébként nekem pl. az a rész is nagyon tetszett, hogy milyen ravaszul "rávezették" az együgyű Jar-Jar-t hogy beterjessze az indítványt. Mert azt hitte a szerencsétlen hogy Amidala is ezt tenné. Ez is egy nagyon jó pillanata a filmnek számomra.
0
2003. december 18., csütörtök 13:03
1153
Élvezném én, de nem tudom, és mint mondtam nem úgy ültem be a moziba, hogy ez mekkora szívás lesz... A nem tökéletes trükköket nem bántottam, csak már sok volt a CG.
Na, ha már belemelegedtünk, akkor még azt nem értem, hogy Amidala miért pont Dookura gyanakszik a merénylet miatt. Ő nem a sereg felállítása ellen akart szavazni????
0
2003. december 18., csütörtök 12:43
87
Én mondjuk nem vagyok annyira fanatikus hogy személyes támadásként élném meg ha valaki kritizálja az SW filmeket, sőt - mint ahogy írtam is - nekem is vannak "gondjaim", de sok olyan kifogást is is olvasok, hallok amit szinte minden filmre rá lehetne húzni. Ilyen alapon csak dokumentumfilmeket, vagy megtörtént eseményeket feldolgozó filmeket nézzen az ember. (Bár ez utóbbiaknál már szintén nem mindíg frankó minden) Mert ilyen alapon szinte minden film tele van közhelyekkel, olyan eseményekkel amik a valóságban soha a büdös életben nem történnének meg úgy. A főhős kevés kivételtől eltekintve minden filmben mindent túlél, stb.. nem akarom ragozni, pl. az index egyik fóruma direkt erről szól ha valaki nem ismeri. Lucas sem varázsló. Természetes hogy nála is vannak hibák, következetlenségek. Ráadásul a nagy rajongótábor -akik már százszor szétcincálták az egész sztorit- miatt ezek sokkal inkább előjönnek. De most úgy üljek neki minden filmnek hogy a hibákat, vagy az esetlegesen nem tökéletes trükköket vadászom? Ezt inkább meghagyom a Réz Andrásoknak, és igyekszem magát a filmet élvezni.
0
2003. december 18., csütörtök 12:03
96
"A nagyság nem számít, ha ura vagy az Erőnek". Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy bolygót és egy kavicsot ugyanolyan könnyen lehet mozgatni, hanem csak azt, hogy meg lehet csinálni. Azért bizonyára csak valamiféle korlátok között.
0
2003. december 18., csütörtök 11:23
96
Persze, de ebből kettő úgy volt, hogy még nem ismerték a rokoni szálakat.
0
2003. december 18., csütörtök 10:49
1153
Azért nem semmi egy család ez: Vader ki akarja végeztetni a lányát, levágja a fia kezét, Luke meg a húgával smárol...brrrr
0
2003. december 18., csütörtök 10:45
1153
Néztem én már íg yis a Frigyládát, és akkor is érdekes volt. Azt meg már leírtam, hogy miért nem illik össze a Birodalommal. Számomra a Size matters not annyit jelent, hogy lényegtelen, hogy egy kis követ emelgetsz vagy egy űrhajót, mert semmi köze az a tömeghez. Ne az izmaidban érezd az erőt. Ezért mondta Yoda, hogy felejtsen el mindent, amit eddig hitt. Amúgy jobban tetszett volna a jelenet, ha Yoda Dookuhoz vágja az oszlopot, vagy legalább az űrhajójához, de így... Vader azért megérezte a karját a Birodalomban, be is rágott rendesen.
0
2003. december 18., csütörtök 10:35
60
Erről az a nagy közhely jutott az eszembe, amikor azt szokták mondani, hogy a főszereplőt azért nem lőtték le, mert akkor vége lenne a filmnek. Ha így nézzük a filmeket, akkor te is tudod mennyire érdekes lenne pl. a Frigyláda fosztogatói. A problémám nem az, hogy miért kritizálsz, hanem az, hogy nincs levezetve a véleményed: "szerintem nem illik össze azzal , amit a Birodalomban tanított". Miért nem??? Én leírtam, kíváncsi lennék te hogy látod, mert ez így édeskevés. Szóval csak ütköztetjük az érveinket, oké? Mellesleg az egyik commentben már érintettem egy kulcspillanatot: Dooku egy pilanatra megáll és visszanéz. Nyilván ha Yoda utánatudott volna eredni, Dooku talán az Erővel más valamit is rádöntött volna a fekvő jedikre. És akkor is itt tartunk. Azért írok egy számomra szemet szúró jelenetet, de a régi trilógiából: Luke rendesen odavág Vader válának. Azonban Vadernek semmi baja nem lesz. Előtte meg nem győzték szétvagdosni a korlátokat. Itt minimum a páncéljából egy darabnak le kellett volna repülnie.
0
2003. december 18., csütörtök 8:59
1153
Nem hülyeség, csak felesleges. Nagyon egyszerű oka van annak, hogy Yoda annyit szarakodik az oszloppal, figyelem: idő kell Dookunak, hogy lelépjen. Ennyi. Most ide bele lehet magyarázni akármit, de szerintem nem illik össze azzal , amit a Birodalomban tanított. Vagy addigra továbbképezi magát.