Keresés

Star Wars

2018. október 30., kedd 17:20
Elvben tavaszra lesz utánnyomás, ha az is jó ;)
0
2018. október 30., kedd 16:30
Vannak, akik nem tudják hová tenni a pénzt. :D
most posts by TM
0
2018. október 30., kedd 16:26
Legalább nem írják át az EU vonatkozó részét. :)

Amúgy meg sosem értettem, mit kell isteníteni egy olyan mellékszereplőt, akinek összesen talán van fél óra játékideje a 6 korábbi mozifilmben. Számomra mindig is egy volt a tucat gonosz közül, kicsit több, mint montjuk Dengar, vagy IG-88, de érdektelen "hős".

Akkor már inkább Yoda, vagy tényleg Kenobi. Sőt, még akár Lando is.
0
2018. október 30., kedd 16:23
Én ezt értem (persze nézőpont kérdése, hogy mi szar :)) de akkor se értem, hogy külföldön kinek kéne egy magyar nyelvű "bootleg" *****... Én is szeretem a SW-t, de attól még nem veszek román meg hollad meg svéd nyelvű ketyeréket, rossz ugyanis rájuk nézni... De mondjuk én normális ember vagyok, legalábbis szerintem :D :D
0
2018. október 30., kedd 16:15
De helyette ott lesz a Mandalori sorozat. :)

Viszont egy Kenobi filmben bízom még.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. október 30., kedd 16:02
Boba Fett antológiafilmet törölték.
most posts by TM
0
2018. október 30., kedd 11:46
Elnézést, ezt pont nem tudtam. :(
Jobbulást a Mesternek!
0
2018. október 30., kedd 11:20
Az Öreg épp Londonban fekszik kórházban, ezért nem találkozhattam vele, de
már jövő héten hazaengedik Los Angelesbe.
most posts by TM
0
2018. október 30., kedd 11:11
Egyrészt nem szar, másrészt igen, rengetegen gyűjtenek mindenféle Star Wars ritkaságot a világ minden pontjáról.
most posts by TM
0
2018. október 30., kedd 11:03
Amúgy ezt a szart minek kell eBay-en árulni? Érdekel ez bárkit is a nagyvilágban rajtunk kívül?
0
2018. október 30., kedd 9:30
John Williams is jön a Hungarocomix-ra? ;)
0
2018. október 30., kedd 0:29
Megszugeráltam a Mestert. :D
most posts by TM
0
2018. október 30., kedd 0:17
:) Egy igazi varázsló vagy! :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2018. október 29., hétfő 22:30
... mint dec. 2-án elmenni a Lurdyba a Hungarocomix-ra. :)
most posts by TM
0
2018. október 28., vasárnap 22:03
Hát ha nekem lenne belőle pár darab egyet odaadnék Neked fillérekért. A többit meg passzolnám 20ba mert kellene egy motortető toldat meg egy lökös toldat is XD
0
2018. október 28., vasárnap 20:03
Pedig nagyon úgy néz ki, ha kell nekem 1 példány ebből, akkor nincs más választás...
0
2018. október 28., vasárnap 18:42
Pfő az áldóját egy darab árából tudnék venni pár szép dolgot az autóhoz...
0
2018. október 28., vasárnap 15:09
Az eladót nyilván nem érdekli, hogy ki hány darabot vesz meg, akinek meg van annyi esze és rálátása, az befektet ebbe egy kicsit aztán keres rajta. Van épp elég beteg agyú SW rajongó a nagyvilágban, akik megvesznek akármit akármennyiért.
0
2018. október 28., vasárnap 14:48
Vicc megint az egész, ami ma a képregénybörzén történt.
Odamentem reggel 7, álltam sorban 3 órán keresztül, majd 10.10-kor elfogyott az egész, természetesen nekem nem jutott a képregényből.

4-5 ember mindent felvásárolt, de most komolyan, ezért?

https://www.ebay.com/itm/Star-Wars-TRILOGY-Csillagok-haboruja-hungarian-bootleg-comic-book-Star-Wars/273498063695?hash=item3fadc1434f%3Ag%3An3IAAOSw8MJbppoQ%3Ark%3A1%3Apf%3A1&frcectupt=true&fbclid=IwAR1fn_2hnGhfIFqycuWyogCi8C9JkXHDeoo09NtbtyqMuRArVsVRL_MUIrE

Meg ezért?

KÜLSŐ LINK

Ezért engedték az embereknek 4-5 példányt vásárolni? Szánalom, és teljesen fel vagyok háborodva!!!
0
2018. október 24., szerda 20:52
Vinyleket vittem volna, ami lehet, hogy necces ügy, mert purple rain vázolta, hogy némelyik muzsikusnál mennyi tortúra, várakozás - és esetenként lelemény - egy autogram begyűjtése, de azért bevállaltam volna, hogy a klasszikus trilógiával kezemben nézem-hallgatom végig az estét.
most posts by TM
0
2018. október 24., szerda 19:16
Sajnálom. És mit választottál a dedikáláshoz? Én  azt hiszem, talán a SW Anthology bookletjét vinném.
0
2018. október 24., szerda 17:59
Megértelek. Én is már nagyon vártam a jövő heti bécsi koncertet... :(

Remélem, nem súlyos a betegség, talán csak a hosszú repülőút nem tett jót neki, végtére is eléggé benne van a korban.
0
2018. október 24., szerda 15:59
Gyászos ez a mai nap...
Először azt írták meg, hogy a pénteki Royal Albert Hall koncerten nem John Williams vezényel, hanem asszem a hangszerelője ugrik be helyette, merthogy a Maestro kórházba került, majd pár perce jött a hír, hogy a jövő heti bécsi koncertek egyáltalán nem lesznek megtartva se most, se később.
November 3-án mentem volna, tegnap már épp azt tervezgettem, hogy mit vinnék dedikáltatni. Úgy izgultam, mint Gyulus, amikor Arnoldhoz készült.
Először lemaradtam a londoni koncertről első körben, majd utána majdnem sikerült, de akkor csak nyolcszemélyes páholyt adtak el egészben, majd a viagogon majdnem megint sikerült dupla áron, de a kártyalimit miatt mégsem, aztán elengedtem a dolgot. Nyáron még volt egy USA-koncert valahol Washingtontól nem messze, egy kisebb városban, oda is kiszámoltam az utat, valami bagóért adták a jegyeket, csak hát a repülő ára az annyi amennyi, akkor családom megértően nézett rám, pedig én komolyan gondoltam a dolgot, s utána jött a bécsi koncert híre, újra transzállapot, didergés a monitor előtt, hogy el ne fogyjon a belépő, aztán végre sikerült venni, eufória, tegnap már terveztem, mit kéne vinni dedikáltatni, mire most jött az újabb fiaskó - ráadásul ezzel a rossz hírrel... a sors nem akarja, hogy találkozhassam a gyerekkorom óta imádott muzsikussal. De azért remélem, hogy nem súlyos a betegsége. Mégiscsak a 87. évét tapossa az Öreg...
Szóval eléggé hullámvasutas már ez a sztori, de remélem, hogy még valahogy lesz benne felívelés egyszer!
most posts by TM
0
2018. október 1., hétfő 16:15
Vasárnaptól (okt.7.) Resistance!
https://www.youtube.com/watch?v=Ae2Cxy8sswk
most posts by TM
0
2018. szeptember 25., kedd 0:30
Gary Kurtz 1940-2018

https://www.youtube.com/watch?v=tvoEuOHOVzU&app=desktop
most posts by TM
0