Gyászos ez a mai nap...
Először azt írták meg, hogy a pénteki Royal Albert Hall koncerten nem John Williams vezényel, hanem asszem a hangszerelője ugrik be helyette, merthogy a Maestro kórházba került, majd pár perce jött a hír, hogy a jövő heti bécsi koncertek egyáltalán nem lesznek megtartva se most, se később.
November 3-án mentem volna, tegnap már épp azt tervezgettem, hogy mit vinnék dedikáltatni. Úgy izgultam, mint Gyulus, amikor Arnoldhoz készült.
Először lemaradtam a londoni koncertről első körben, majd utána majdnem sikerült, de akkor csak nyolcszemélyes páholyt adtak el egészben, majd a viagogon majdnem megint sikerült dupla áron, de a kártyalimit miatt mégsem, aztán elengedtem a dolgot. Nyáron még volt egy USA-koncert valahol Washingtontól nem messze, egy kisebb városban, oda is kiszámoltam az utat, valami bagóért adták a jegyeket, csak hát a repülő ára az annyi amennyi, akkor családom megértően nézett rám, pedig én komolyan gondoltam a dolgot, s utána jött a bécsi koncert híre, újra transzállapot, didergés a monitor előtt, hogy el ne fogyjon a belépő, aztán végre sikerült venni, eufória, tegnap már terveztem, mit kéne vinni dedikáltatni, mire most jött az újabb fiaskó - ráadásul ezzel a rossz hírrel... a sors nem akarja, hogy találkozhassam a gyerekkorom óta imádott muzsikussal. De azért remélem, hogy nem súlyos a betegsége. Mégiscsak a 87. évét tapossa az Öreg...
Szóval eléggé hullámvasutas már ez a sztori, de remélem, hogy még valahogy lesz benne felívelés egyszer!