Keresés

Alphaville, a titokzatos város (DVD)

2012. október 13., szombat 9:22
Értem és köszönöm szépen az infókat! Millió dolláros hotel tetszett!
0
2012. október 12., péntek 22:35
Érdekes párhuzam és elég találó is. Nekem a Zöld szója is beugrik, bár az azért sokkal populárisabb film.
A Kifulladásig viszont tényleg jó Godard kezdő filmnek, de szerintem a Bolond Pierrot is.  :)
Hirtelen nem is tudom mi jelent meg tőle még nálunk, elsőre a Megvetés és az Asszony, az asszony ugrik be. A Megvetést én nem szerettem.
0
2012. október 12., péntek 22:27
Kedves Zely! Én is azt tanácsolom, ha még nem láttál Godard filmet, ne ezzel indítsd az ismerkedést. Érdemesebb talán a Jean-Paul Belmondo és Jean Seberg főszereplésével készült Kifulladásig-gal kezdeni. Ha véletlenül nem jönne be, az vigasztalhat, hogy egy olyan alapfilmet láttál, amit sokszor utánoztak, idéztek, egyszóval filmtörténeti mérföldkő.
Én bevallom férfiasan, az Alphaville-t nagyon akartam szeretni, de nem jött össze. Ha viszonylag újabb filmek közül kellene valami hasonlót mondani, én a Mel Gibson főszereplésével készült Millió dolláros hotelt említeném. Ha az tetszett, talán ez is tetszhet, de nem biztos.
0
2012. október 12., péntek 21:12
Kicsit lassú film. Szerintem érdemes vele próbát tenni. Nekem még az előző kiadás van meg. Örülök a Mirax újráinak. Remélem a Betörő az albérlőm is sorra kerül, mert az sajnos kimaradt anno.
0
2012. október 12., péntek 20:43
Én is szeretem a régi flmeket méghozzá nagyon!
0
2012. október 12., péntek 20:38
Minden esetre erős. Elgondolkodtató és kicsit már idejétmúltnak tűnhet. Ha szereted Godard-ot nem fogsz csalódni, ha nem ismered, ne ezzel kezdj.
Nekem tetszett a film, de én a régi filmeket jobban szeretem...
0
2012. október 12., péntek 20:34
ez jó film?
0
2009. szeptember 29., kedd 0:16
nem, nyugi, csak ebbe a 3-ba.
0
2009. szeptember 28., hétfő 23:58
Ha ezt most minden vonatkozó topicba beírod, nem lesz szép estéd.
0
2009. szeptember 28., hétfő 23:56
Figyelem!
a kiadó álítása szerint jövőre várható egy gyűjteményes kiadás a Bunuel és a Godard filmekből is!
0