Azért biztos van forgalmazó cég, aki elég bátor ehhez.
0
2003. december 23., kedd 12:43
2405
Ott is kiadnak DVD-ket??? Aszittem, hogy ott a hamis lemezek miatt eleve nem is éri meg kiadni semmit!!
0
2003. december 23., kedd 12:36
3933
Azért kíváncsi lennék a román vagy az ukrán helyzetre is. :-)
0
2003. december 23., kedd 12:03
2405
Elég szomorú, hogy izgulni kell, nehogy hibásat fogjál ki :((((( Gondolom, ez is csak Magyarországon fordulhat elő...
0
2003. december 23., kedd 11:41
3933
Ez már úgy hangzik, mint amikor szigorlatra megy az ember. Izgul az elején, izgul közben és fellélegzik a végén.
0
2003. december 23., kedd 11:08
2692
Én mindig minden lemezt kézhez vételkor azzonnal meg vizsgálok, először a tokot majd a lemezt (lemezeket) végül beteszem a lejátszóba simán viszi nem-e rossz a mastering vagy valami hasonló és ha a film végignézése után sincs semmi baj fellélegzek.
0
2003. december 23., kedd 8:55
3933
Szerintem minden rajongó megvizsgálja a lemezt, mielőtt a lejátszóba beteszi, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer egy filmnek mindkét oldalát szitázzák. :-)
A Csak egy lövés nekem is megvan, hál' Istennek nincs vele gond.
A pakolgatásra visszatérve, én nem tudom, csak gondolom, hogy nem gépek csomagolják a lemezeket. Úgy sejtem, hogy mástól nem igazán lehet ujjlenyomatos, csak attól, amit ti gondoltok, hogy megnézik a lemezeket, miután a gép belerakta a tokba, vagy pedig tényleg kézzel rámolják bele őket.
0
2003. december 22., hétfő 22:40
2405
Én még festékkel nem találkoztam, csak a címben is leírtakkal. Amióta az első lemezem hibás volt, az üzletben mindig felbontatom a csomagolást és megnézem a lemez állapotát. Legutóbb AGyU2-t 4 lemezes verzióját vettem meg, siettem és nem volt időm megcsekkolni a lemezt, hát mondanom sem kell, 4 lemezből 2 jó karcos volt. Igaz, miután visszavittem, kicserélték, de már unom, hogy mindig vissza kell járnom!!!!!!! Egy 10e forintos (vagy akár 5-6e-nél is) kiadványnál szerintem az ember joggal várja el, hogy az 1000%-ban kiváló minőségű legyen!!!
0
2003. december 22., hétfő 22:33
2405
Én úgy tudtam gépek csomagolják a lemezeket. Tudomásom szerint a filmek 99%-át nyugaton nyomják, ott is csomagolják és a kész lemezeket hozzák be. Itthon max. a borítót nyomják és talán épp az a baj. Amikor azt beralják, megmozdulhat a lemez és megkarcolódhat. Bár ebben az esetben sincs logikus magyarázat arra, hogy kerülhetnek az újlenyomatok a lemezre... Csak nem veszik kezükbe a csomagolók a lemezeket??????
0
2003. december 22., hétfő 19:30
19950
Én most vettem meg a Csak egy lővés c. filmet,de akár hiszitek akár nem FESTÉKES volt az olvasandó oldala. Azt hittem infartust kapok. Nekem van egy olyan hülye szokásom,hogy mielött berakom a lejátszóba mindig "megvizsgálom" a lemezt. Ezekután meg pláne,hogy megfogom és ajánlóm netek is. Nekem már több mint 1000 dvdm van (nem dicsekedni akarok) , de a legtöbb gon az INTERCOMos filmekkel van.
0
2003. december 22., hétfő 16:41
3933
Ezért nem tudtam hova tenni azt, amikor többen itt vitáztak, hogy milyen igénytelen az InterCom, meg hogy kár, hogy hozzájuk került a Paramount. Lehet, hogy szerencsétlen Vajnáék kifogták zsíroskezű Mari nénit, aki evés közben hajigálta a DVD-ket a dobozokba, és emiatt lett egy-két sorozat pl. a Különvéleményből olyan, amilyen.
0
2003. december 22., hétfő 16:21
2692
Igazad van.
0
2003. december 22., hétfő 16:20
3933
Szerintem a kiadók ügyelnek is, csak akik pakolgatják a lemezeket a tokokba, azok nem. De mivel gondolom, nem millókat kapnak ezért a munkáért, továbbra is csak a szerencsében lehet majd bízni.
0
2003. december 22., hétfő 16:14
2692
Nekem hál'istennek még nem voltak ilyen problémáim, bár igaz nincs sok DVD-m. Még a "hírhedt" Terminatoros DVD-men se volt karc vagy ujjlenyomat, mint ahogy sokan írták. A Különvélemény fórumába valaki olyat is írt, hogy 2 db extra lemez volt a tokban. Azért a kiadók tényleg ügyelhetnének az ilyenekre ez lenne a minimum.
0
2003. december 22., hétfő 15:59
3933
Egészen addig nem is volt eszemben, hogy ennyi ember hibás IC-s, Warneres, stb. lemezeket fog ki magának, amíg itt nem olvastam hasonlókat.
0
2003. december 22., hétfő 15:13
2405
Lehet, hogy csak én vagyok pecches a lemezekkel. Annyira szeretnék hibátlan lemezt, hogy szinte mindig csak hibásat sikerül vennem :(((((
0
2003. december 22., hétfő 14:36
3933
Hál' Istennek, nekem karcos még soha nem volt, csak lenyomatos, igaz, azok mindig lejöttek egy kis tisztítással. Pedig korábban a fórumzó pajtások magasztalták a Warneres kiadványok ilyesfajta minőségét. Mondjuk még én sem találkoztam ehhez hasonló Warneres lemezzel.
0
2003. december 22., hétfő 14:05
2405
Hát nekem nem csak az IC-s filmekkel volt gondom! Volt már 1-2 warner-es is, de szerencsére mindig kicserélték. De már kezdem unni, hogy majdnem mindegyiket vissza kell vinnem :(((((
0
2003. december 22., hétfő 11:25
3933
Erről már sokat volt szó, hogy az InterCom lemezei igencsak hagynak kívánnivalót maguk után. Némelyik karcos, a legtöbbjük ujjlenyomatos. Nekem elég sok IC-s filmem van, de szerencsére karcossal nem, csak lenyomatossal találkoztam. Azokat szerencsére könnyebb megtisztítani.
0
2003. december 22., hétfő 1:27
2405
Ha bárkinek van hozzáfűznivalója a témához, írjon!