Keresés

ismét kapható

2004. február 1., vasárnap 22:32
Én ebbe a topicba ilyesmiket írnék be:

Ismét kapható:Star Wars IV-VI,A keresztapa trilógia,Vissza a jővöbe,Amerikai Szépség,Shrek,Monthy Pithon díszdoboz,...

Ehelyett azt javasolom kereszteljül át,személyes nézeteltéréseink-re :))
És akkor nem olvasnánk több filmnél vagy fórumnál oly sok személyeskedő off topic hozzászólást,csak egyszerűen linkelnénk a Személyes nézeteltéréseink fórumra és lehetne folytatni :)
0
2004. január 10., szombat 9:01
Ismét kapható:
  - egy kis magyar mentalitás.

Unatkoztok, vagy csak a valós téma  meghaladja a képességeiteket?
Már uncsi!!!
0
2004. január 10., szombat 2:30
isi: Szerintem, kissé eltúlzod a dolgokat. Senki sem akart téged elüldözni innen, csak annyit kértünk, hogy itt ne reklámozz másik boltot. Hogy miért, azt már többen is megindokoltuk. Ez olyan nagy kérés lenne???
0
2004. január 10., szombat 2:15
Talán folytatni akarod?! :]

0
2004. január 10., szombat 0:16
Hát, itt a vége.....  !?   :)
0
2004. január 9., péntek 23:20
a kis durci :)
0
2004. január 9., péntek 22:26
óvoda, középső csoport. legyen a tiéd az utosló szó. (amúgy meg megint csak gratulálni tudok, rendelsz vmit, és nem veszed át. :(( erre viszont ne reagálj, direkt csak zárójelben jegyeztem meg.)
0
2004. január 9., péntek 22:16
Hú isi, most aztán jól megmutattad :))))
0
2004. január 9., péntek 22:05
Páran(tudják, hogy kikre gondolok), azt mondtátok, hogy kárt okoztam az xpress.hu-nak, mert rontottam az üzletét.
Lehet, bár nem vagyok benne biztos.
De az biztos,hogy ti kárt okoztatok az xpress.hu-nak mert amilyen köcsögök voltatok, ide biztos , hogy nem jövök mégegyszer.Úgyhogy miattatok biztos, hogy elvesztett pár vevőt az xpress.hu, hiszen pár haveromnak is én rendeltem filmeket.
Xpress.hu: az aktuális rendelésemet se küldjétek, mert nem veszem át.
0
2004. január 9., péntek 21:48
de lagelább újra kapható (?!) az ellenség a kapuknál! :)
0
2004. január 9., péntek 21:13
Micsoda vihar egy pohár vízben! :o)))
0
2004. január 9., péntek 20:47
Ti nem?  :)))
0
2004. január 9., péntek 20:10
Nem vagyunk szentek :)
0
2004. január 9., péntek 19:47
Tisztelt Xpress.hu!
Ha elolvastad  ennek a topicnak az összes hozzászólását, szerintem a sorokból átüt, hogy ez az egész helyzet pár hozzászóló megnyilvánulásából alakult ki.
Én nem akartam ebből rendszert csinálni, csak ennél a filmnél elég sok olyan hozzászólás volt, hogy miért nem,-illetve mikor  lesz kapható. Gondoltam mivel itt úgysincs, és ki tudja mikor lesz, segítek pár embernek.
erre indult ellenem ez a "támadás".
Az Xpress.huval tényleg ez a Macskák információ- illetve az Apokalipszis most című film esete volt, de ez nem volt annyira vészes, (Ezt most is csak azért hoztam fel, mert pár előbbi hozzászóló az Xpresst egy szentnek, engem pedig a gonosznak állított be.mondom példának felhozom nekik)-nem is foglalkoztam vele--lásd:most is van folyamatban megrendelésem.Úgyhogy ezzel semmi gond.
Az Apokalipszis most is csak azért volt kellemetlen, mert egy haveromnak rendeltem, akinek nincs internete,és ez kicsit kellemetlen volt, hogy hibás lemezt vittem neki.
Én maradok további látogatótok, vásárlótok, és ehhez a témához nem kívánok többet hozzáfűzni. Ha valaki akarja, folytathatja a vitát ,de már nélkülem. Köszönöm a lehetőséget.Isi.
0
2004. január 9., péntek 19:32
Kedves isi!
Csak arra reagálnék, ami minket érint.
A Macskák-kal kapcsolatos kérdésre levélben valóban még nem válaszoltunk, elnézést. Alább megtettük.
A hibás film megjegyzés gondolom az Apokalipszis, most című filmre vonatkozik. Nem nevezném széria-hibának, inkább szinkron-hibának. Van benne valóban 2-3 jelenet, amelyben képen kívül az eredeti nyelven beszélnek a szereplők, de a magyar szinkronban nem szólal meg senki. Ilyen hiba rengeteg filmben van. Mivel nem technikai hibáról van szó, illetve olyanról, amelynek javítására számítani lehet, ráadásul a film megértésében és élvezetében nem gátol senkit (akik csak szinkronnal nézik, azoknak fel sem tűnik), nem gondoltuk, hogy ezt külön fel kellene tüntetnünk az oldalon. A Vissza a jövőbe szinkronjánál is tapasztatak többen hasonlót (ott még zavaróbb is), és meg is írták a film adatlapján.
A korrektség/nem korrektség kérdéséről: a szélsőséges, bántó és különösen durva hangvételű megjegyzések kivételével nem szoktuk törölni a hozzászólásokat. Nálunk bárki megírhatja a filmek adatlapján, ha bármilyen hibát tapasztalt, ha akarnánk sem tudnánk eltitkolni a problémákat és ez nem is célunk.
Az szerintünk sem túl korrekt, ha az általunk megteremtett felületen egy másik boltot reklámoz valaki, de az általad említett film beszerezhetőségét ismerve nem éreztük annyira bántónak az első hozzászólásodat, hogy érdemben foglalkozzunk a kérdéssel. (Alább már megírtuk, hogy sajnos a régi Paramount filmek a forgalmazó-váltás miatt csak fokozatosan lesznek újra kaphatók.)
Mondjuk volt már olyan kedves látogatónk, aki rendszeresen a mi oldalunkon reklámozta az egyik multi-hálózat kínálatát és akcióit. Mi mondtuk neki, hogy tőlünk a jövőben is folytathatja a reklámkampányt, amennyiben segít megteremteni a versenyegyenlőséget és alkalmanként szendvicsemberként végigjárja az említett multihálózat üzleteit, az Xpress aktuális akcióit és kedvezményesebb árait hirdetve :)
Remélem nincs harag. Ha nem az Apokalipszis volt a nehezményezett hibás film, kérlek írd meg, melyik az, és ha valóban sorozathibás termékről van szó, természetesen nemcsak kiírjuk az oldalra, hanem a kínálatunkból is levesszük, mint tettük azt már néhány esetben.
0
2004. január 9., péntek 19:15
Azt nem te fogod megmondani, hogy hol vásárolok, és hol fórumozok.
0
2004. január 9., péntek 19:03
Taps! Jól megmondtad. Alá ovi. Most akkor mehetsz vásárolhatsz, fórumozhatsz egy olyan helyen, amivel meg vagy elégedve.
ByeZ
0
2004. január 9., péntek 17:26
Szerintem vitatkozzatok egy másik fórumon! Nem ez a téma.
0
2004. január 9., péntek 15:30
Én beismerem ,hogy etikátlan volt, de az biztos , hogy itt pár hozzászóló
is elgondolkozhatna, hogy egy embert, akit nem is ismernek, látatlanban olyanokat írjanak, amihez azért már pofa kell.

"isiről meg a távollétében jót vagy semmit! inkább nem írok semmit... :)"
-ha van véleményed miért nem mered leírni?
"abba kéne belegondolni a nagyarcuskodás helyett,"
-azóte se írta meg senki, hogy hol nagyarcuskodtam.
"mogyoronyi agyatokig "
-aki írja annak van mogyorónyi agya.-sőt , lehet ,hogy annyi sincs.

Az xpress korrektsége az is, hogy tudják , hogy egy film hibás, mert megírtam nekik, és nem csak én, a válasz az, hogy az egész széria hibás, de a film adatlapján nem tüntetik fel utána, hogy HÜLYÉK ne vegyétek, mert szar a szinkron.
Magyarul utána még ki tudja hány vásárlóra sózzák rá.
Sziasztok. Isi.
0
2004. január 9., péntek 10:57
Robi nem szól, mert nem éri meg emiatt nézeteltérésbe kerülni egy vásárlóval, meg szerintem annyira nem is veszi komolyan :)
mi viszont megtehetjük, hogy szólunk, mert mi akár még nézeteltérésbe is kerülhetünk :)

semmi más nem kéne, mint hogy isi rájöjjön, hogy etikátlan volt a beszólása. de nem hajlandó beismerni
0
2004. január 9., péntek 9:33
Tudod, a furcsa az, hogy az ehhez hasonló dolgokat az xpress általában nem igazán szokta tolerálni. Mi csak azért szóltunk, mert ők is ezt szokták tenni. Most viszont nem reagáltak rá semmit.
0
2004. január 9., péntek 7:05
szerintem itt csakis egy valaki döntheti el, hogy isi topikja károsítja-e az xpresst vagy sem. ez a valaki pedig LR, akit szemlátomást nem nagyon izgat ez a téma, úgyhogy a többiek hiába is futják itt a becsületköröket. take it easy, boys.
0
2004. január 8., csütörtök 22:13
"Nem a haverom isi ,de men bírom ha valakit igazságtalanul bírálnak."

Ha jól emlékszem, akkor isi személyére senki sem tett semmiféle rosszindulatú megjegyzést. Csak azt bíráltuk, amit beírt. Azt viszont jogosan, de ezt képtelenek vagytok beismerni.
0
2004. január 8., csütörtök 21:05
komolyan eldobom az agyam! isiről meg a távollétében jót vagy semmit! inkább nem írok semmit... :)
0
2004. január 8., csütörtök 20:12
Kedves Calzone!

Nem tudom , hogy miért kéne lehiggadnom egyáltalán nem vagyok ideges. Lehet hogy úgy tűnt a "BASZOGATJÁTOK!!!" miatt de
megnyugtatlak engem ilyennel egyáltalán nem lehet felidegesíteni.( nekem úgy tűnt inkább te vagy az aki ideges )

És , hogy bunkó lenne a modorom ....  ha a "BASZOGATJÁTOK!!!"-ra gondolsz akkor igazad van , ez részemről tényleg
bunkóság volt , ELNÉZÉST. De más okod nem hiszem , hogy lenne "lebunkózni", hiszen nem is ismersz.

Nem a haverom isi ,de men bírom ha valakit igazságtalanul bírálnak. És légyszíves nehogy már te mondd meg , hogy hova menjek
és hova ne.

Nem mondtam egy szóval sem , hogy nem vagyok megelégedve az xpress-el , de azért az e-mail -jeimre válaszolhatnának nem?
Vagy túl nagy kérés ez? (Ezen kívül mindennel meg vagyok elégedve  ,  ha eddig nem lett volna világos )

És szerintem az a bunkó aki másokat "lefikáz". Lehet hogy nem volt "etikus" amit isi tett de ezért minek kell ilyen nagy
veszekedést csapni :)

Szerintem ez nem minősül reklámnak ha jól tudom akkor csak azt írta oda :   DVDBest.hu ár: 6450 Ft Megrendelhető!   ---egy régóta hiányolt film!!!
                                                                       Bocsi Xpress.hu!

( amúgy meg joga van bármit írni  akár "etikus" akár nem )                                                                                

Ja és köszönöm Arnold -nak, hogy majdnem minden mondatomra válaszolt. :)

De arra , hogy "nem hiszem .... hogy megkárosította volna az üzletüket" arra          miért nem ?
0