Keresés

ismét kapható

2004. január 8., csütörtök 19:12
"Sajnos megint közbe kell hogy szóljak"

Biztos vagy ebben? :]

"úgy támadjátok,bíráljátok ( BASZOGATJÁTOK!!! ) szegény isi - t mintha valami főbenjáró bűnt követett volna el."

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem volt túl korrekt (etikus), amit tett.

"Mellesleg én is kérdeztem már az xpress - től e-mail ben , és mondhatom , hogy le se szartak. Még arra sem vették a fáradságot , hogy legalább azt vissza írják ,
" sjnálom de nem tudunk segíteni" vagy valami."

Ha ennyire nem csíped az xpress, akkor ne itt vásárolj! Senki sem kényszerít rá.

"A kalóz DVD-kről pedig csak annyit , hogy sajnos nem mindenkinek adatik meg az az anyagi háttér , hogy havonta több eredeti DVD - filmet (vagy akár mást) meg tudjanak venni."

Senki sem mondott olyat, hogy itt bárkis havonta több dvd-t venne. Nálam a havi átlag az kb. 2-3 dvd, de volt már olyan hónap is, amikor egyet se vettem.

0
2004. január 8., csütörtök 18:41
Szerintem most szépen higgadj le és fogd vissza magad, mert az ilyen bunkó modor errefelé nem dívik. Már isi haverodal mind2en kijelentettétek mennyire elégedtlenek vagytok xpress-szel (miközben percek alatt megjött a válasz ide a topicba), akkor kérdem én: mi a halálnak jöttök ide/vásároltok itt?
És úgy tűnik mogyoronyi agyatokig nem jutott el, hogy itt más magyar oldalt hirdetni illetlenség. Ilyen egyszerű, capisi? Vagy írja le még vki 1000szorra is közülünk?
Más: a külfödli oldalak említése akkor történik általában ha itthon nem kapható termékekről van szó, vagy lényeges minősgébeli/paraméteri eltérés mutatkozik.
0
2004. január 8., csütörtök 17:39
Sajnos megint közbe kell hogy szóljak mert nagyon elfajultak a dolgok,

úgy támadjátok,bíráljátok (  BASZOGATJÁTOK!!! )  szegény isi - t  mintha valami főbenjáró bűnt követett volna el.

Ez már csak azért sem jó, mert nem erről szól ( -t volna )  ez a topik ,  másrészt szerintem az xpress -nek elég jól megy a bolt ( egy párszor már én is rendeltem tőlük ,
és meg vagyok velük elégedve ) nem hiszem , hogy egy ilyen "beszólás" megkárosította volna az üzletüket. ( ha rosszul gondolom akkor elnézest, kedves xpress ).
Mellesleg én is kérdeztem már az xpress - től e-mail ben , és mondhatom , hogy le se szartak. Még arra sem vették a fáradságot , hogy legalább azt vissza írják ,
" sjnálom de nem tudunk segíteni"    vagy valami.
A kalóz DVD-kről pedig csak annyit , hogy sajnos nem mindenkinek adatik  meg az az anyagi háttér , hogy havonta több  eredeti  DVD - filmet ( vagy akár mást )
meg tudjanak venni. ( van jó pár ilyen ismerősöm ). Pedig ők is szeretnék élvezni az ebből fakadó ( földöntúli ) örömöket  :)  Ezért aztán inkább az olcsóbb ( és illegálisabb )  megoldást választják.  
Hogy miért ?......  Az már megint egy más téma, amiről nem kívánok fórumot nyitni.  

Hajrá   isi  ne hagyd magad!!  :)

Üdv.

0
2004. január 8., csütörtök 16:56
na én asszem elmontam.
nincs kedvem bele menni a vitába de le írtam amit mondtál az otthoni filmekről de azért bevalhatnád őszintén,hogy még mindíg azért kelendő a dvd-r mert kalóz (másolt)  filmeket vesznek rá SZERINTEM.
Persze az is igaz hogy másra is lehet használni (mint le is írtam)
ez az én véleményem a dvd írásról!
0
2004. január 8., csütörtök 14:21
"A lényeg a lényeg,hogy a dvd írás nem feltétlenül a kalózkiadványok gyártásáról szól!!!"

Erről van szó!
0
2004. január 8., csütörtök 14:07
Szeretnék hozzászólni ahhoz,hogy írható dvd-re csak dvd filmet szoktak másolni,mert például van nekem miniDV kamerám és ami eseményt felveszek azt kiíratom dvd-re menüvel,vagy pl. az esküvői vhs szalagot digitalizálják és ráteszik a dvd-re jelenet választással együtt, persze nem lesz dvd minőségű, de tartósabb lesz mint a vhs.
A lényeg a lényeg,hogy a dvd írás nem feltétlenül a kalózkiadványok gyártásáról szól!!!
0
2004. január 8., csütörtök 13:15
nem érted a lényeget., pedig asszem elég érthetően elmagyaráztam
0
2004. január 8., csütörtök 11:23
Ha jól tudom, akkor azok a dvd-k sem itt sem másik boltban nem lesznek kaphatóak, kizárólag a shell kutaknál. Ez ugyanaz az eset, mit mikor azok a pepsi-s piedone dvd-ék kaphatóak voltak a készlet erejéig(!) bizonyos hipermarketekben.
0
2004. január 8., csütörtök 10:02
illetve 2004/01/07,
0
2004. január 8., csütörtök 10:02
Aki eddig engem baszogatott, olvassa el a megjelenések című topic 2003/01/07/-én jegyzett hozzászólást egy shell-kútról, stb...(Úgyhogy , ahogy lentebb írtam ,nem csak én reklámozok, és ártok az xpress.hu-nak).
0
2004. január 8., csütörtök 8:57
Arnoldnak igaza van. Kb. 10 embert tudnék itt, aki állandóan megírja hogy ilyen-olyan külföldi shopból már rég megvette az adott filmet vagy már lehet ott kapni...
0
2004. január 8., csütörtök 7:43
Egy fórum azért van, hogy elmond a véleményed, ez igaz. Ott van az Index fórum, vagy a másik 10000 átlagos fórum, ahova nyugodtan beírhattad volna, hogy hol, mikor, mennyiért jelenik meg a film.
Erre a fórumra kicsit más szabályok vonatkoznak, hiszen ez egy online bolt fóruma, ahol illetlen dolog egy másik céget reklámozni. Valaki lejebb már leírta: ez pont olyan mintha neked lenne egy trafikod és épp aznap elfogyott volna Camel cigi nálad. Valaki meg odaáll a trakik elé, és fennhangon üvölti, hogy a másik, 200 méterrel feljebb lévő trafikban van, menjen mindenki oda. Te hogy éreznéd magad trafikosként? Aki üvöltözött az jót tett a vásárlókkal, hiszen mindenki vehetett Camel-t, de ugyanakkor az eladót megkárosította.

Mindig a más szemszögéből is vizsgáld meg a dolgot, mielőtt ilyet írsz.
0
2004. január 8., csütörtök 1:54
Ugyan már, én nem haragszom senkire, elvégre ez a fórum is azért van ,hogy mindenki elmondja a véleményét. És mint általában a vitákban ennek is van igaza, meg annak is, de a lényeg mégis csak az, hogy akik látogatják az xpress.hu-t, szeretik a jó filmeket és a jó dvd-ket.-nem?
0
2004. január 8., csütörtök 1:49
Ugyan már, nehogy megsértődj!
0
2004. január 8., csütörtök 1:44
Vitatkozzon veled aki akar.
0
2004. január 8., csütörtök 1:34
"Akkor te is rontod az xpress üzletét, mert lehet hogy amit te megrendelsz külföldről, azt fél év múlva az xpressen is megvehetnéd."

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan...

Hát, azt kétlem, hogy pl. ez a dvd valaha is kapható lesz Magyarországon. :]
0
2004. január 8., csütörtök 1:23
Arnold:  Akkor te is rontod az xpress üzletét, mert lehet hogy amit te megrendelsz külföldről, azt fél év múlva az xpressen is megvehetnéd.
Ha meg egy filmet itt veszek , akkor azzal más üzletét rontom.
0
2004. január 8., csütörtök 1:22
Arnold:  Akkor te is rontod az xpress üzletét, mert lehet hogy amit te megrendelsz külföldről, azt fél év múlva az xpressen is megvehetnéd.
Ha meg egy filmet itt veszek , akkor azzal más üzletét rontom.
0
2004. január 8., csütörtök 1:17
Ezt nem is neked válaszoltam, hanem Endynek. Azért jó lenne, ha legalább a fórumot tudnád használni. Topikot nyitni azt már tudsz, azt látjuk. Mégis mit gondolsz, hogy ez a jel mire való?!
0
2004. január 8., csütörtök 1:12
tehát a lemez se itt, se máshol nem kapható hivatalosan. jogos a topik! :)
karácsony előtt én is láttam szegeden boltban 3500-ért. nekem is nyitnom kellett volna egy topikot...?
0
2004. január 8., csütörtök 1:07
Már hogyne rontanád a boltjukat. Az lehet, hogy most nem kapható az a film, de lehet, hogy néhány nap múlva már kapható lesz itt is. Ezt sosem tudhatod... Külföldről olyan dvd-ket szerzek be, amik idehaza nem hozzáférhetőek. Ez viszont az xpress-re és más online, illetve offline dvd shop-ra nincs kihatással. Jó éjt!
0
2004. január 8., csütörtök 0:53
Arnold: "Egy szóval sem mondtam, hogy van dvd-íróm. :]"
és ki mondta, hogy van dvd-íród?
0
2004. január 8., csütörtök 0:49
Szerintem az xpress boltját azzal rontom, ha van egy filmjük, és én reklámozom, hogy ez a film például máshol olcsóbb, de ha egy náluk nem kapható filmről van szó, nekik hasznuk úgysincs abból a filmből, aki meg épp kereste, az jól jár.
Már nem egy hozzászólást olvastam, hogy hol vettek filmet(Anglia, Ausztrália-címmel ellátva!)és érdekes módon ezekre nem volt ez a nagy felháborodás, csak engem baszogattok itt egy  hozzászólás miatt.
0
2004. január 8., csütörtök 0:39
Egy szóval sem mondtam, hogy van dvd-íróm. :]
0
2004. január 8., csütörtök 0:34
Ez nem közvetlenül rád vonatkozott. Egyébként, ez amit te csináltál, az olyan, mintha bemennél egy boltba, és ott elkezdenéd mondani a vásárlóknak, hogy ne ott vásároljanak. Hanem menjenek el az xy boltba, mert ott minden olcsóbb és nagyobb a választék is.
0