Keresés

ismét kapható

2004. január 8., csütörtök 0:27
A másik bolt címe helyett azt hiszem, elegendő lett volna annyit írni, hogy akinek sürgős, az nézzen utána a neten vagy érdelődjön nálad privátban.
0
2004. január 7., szerda 23:44
get a life..
0
2004. január 7., szerda 23:31
isi: Az Ellenség a kapuknál sajnos nem kapható újra, lévén a Paramount filmeket tavaly januártól szeptemberig nem forgalmazta idehaza senki, így eléggé beszerezhetetlen a film. Szeptember óta az InterCom forgalmazza a Paramount filmeket, de egyelőre még csak néhány korábbi filmet sikerült újra forgalomba hozniuk, és elsősorban most az újdonságokra koncentrálnak (sajnos ezek beérkezése is akadozik.) Folyamatosan kerülnek majd újra vissza a forgalomba a Paramount filmek, a korábbinál valamivel alacsonyabb áron. (Ettől függetlenüle elképzelhető, hogy valamelyik üzletben található még egy-egy kallódó példány, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy újra kapható lenne a film.)
Ha a Macskák-ról azt kérdezted, hogy mikor lehet újra kapni, sajnos erre is csak az a válasz, hogy bizonytalan. A Macskákat korábban ugyanúgy a UIP forgalmazta, mint a Paramount filmeket, és ugyanúgy nem volt hosszú hónapokig forgalmazója a kiadónak (Universal). Ősz óta azonban már működik a Universal Pictures önálló magyarországi képviselete és ők is sorra hozzák ki újra a régebbi filmeket. A következő hónapokban nem lesz sok új megjelenésük, talán jobban tudnak majd koncentrálni a régebbi hiányok pótlására.
0
2004. január 7., szerda 23:20
szerintem egyik se helyes!
se a dvd írásról ,se a más dvd boltokról írni
1.elég lett volna azt írnod hogy máshol kapható
2.amugy meg a dvd írást ne mond hogy másra is lehet használni mint film írásra :)
nem hiszem hogy csak azért vettél dvd írót hogy több adatot írj fel ,otthoni videókat írj ,stb még mindíg azért vesz az ember dvd írót mert szeretne dvd filmeket írni (mert így olcsobb)
nekem ez a véleményem erről a vitáról!
0
2004. január 7., szerda 23:20
Na látod, ez szintén nem érdekel senkit.
0
2004. január 7., szerda 23:06
érdekes ha én írok nekik/telefonálok mindig mindenre választ kapok..
0
2004. január 7., szerda 23:05
akkor=akar
0
2004. január 7., szerda 23:05
Látom a dolog nem jutott el az agyadig. És az ki a rákot érdekel, hogy mennyit fizetsz az internetért? Hogy hol veszed a filmjeidet? Nem vágod miről van szó? Hogy ne itt reklámozz más magyar dvd boltot? Ha akkor, úgyis rá tud keresni, ez meg itt egy elvi kérdés.
0
2004. január 7., szerda 22:53
Arnold: nekem egy másolt dvd-m sincs , úgyhogy nekem ilyeneket hiába írsz, mert ez most célt tévesztett.
0
2004. január 7., szerda 22:51
Calzone: ki nagyarcuskodott?- Melyik mondatom, vagy mondataim árulkodnak nagyarcuskodásról???
-ha már itt tartunk, hogy az xpress korrektsége , a Macskák című dvd-ről már nem egyszer kértem infót, és arra sem méltattak, hogy válaszoljanak.
Ha meg a dvd-írásról tett véleményemet azzal elintézitek, hogy nem csak filmet lehet írni, akkor olvassátok el a dvd-írás című topicot, és ott pár hozzászólás pont a filmek másolásáról illetve az azzal kapcsolatos kérdésekről szól. (hangsávok lehagyása, stb...).
Nem értem , hogy mi a gond, szerintem ha valakinek nagyon kell egy film, nem hiszem, hogy érdekelné, honnan veszi meg.És különben is, ha kifizetek egy internetért 12000forintot, legyen már jogom több dvd-boltot is meglátogatni, és ha valakit érdekel egy bizonyos info(pl , hogy egy esetleges nem kapható film hol kapható), joga legyen megtudni, legfeljebb Ő eldönti, hogy az xpress.hu-n kívül kapcsolatba lép-e egy másik dvd-bolttal vagy sem.
Más: Hányolyan hozzászólás van ahol ezt írják: "nekem már megvan, innen, onnan", akkor ez nem az xpress.hu ellen van?
0
2004. január 7., szerda 22:36
abba kéne belegondolni a nagyarcuskodás helyett, hogy mennyire etikus dolog itt egy másik magyar dvd bolt oldalát hirdetni. semennyire. azt hiszem xpress híres korrektsága révén megérdemli, hogy ezt az egyszerű (mégis időről időre kiderül, hogy egyesek számára felfoghatatlan) illendőségi dolgot betartsuk.
0
2004. január 7., szerda 22:34
Miért baj az, ha valaki infót kér dvd-írással kapcsolatban? Egy írható dvd-re nem csak filmet lehet felírni. Tudod mit nem kéne ide beírkálni?! Azt, hogy ki és mennyiért veszi a kalóz dvd-ket. Erre már egy párszor volt példa.
0
2004. január 7., szerda 22:20
Egy másik üzletet reklámozni akkor sem szép dolog, ez az egyik. A másik, hogy mindezt nyugodtan leírhattad volna a megjelenések című topikban is... Úgy látszik, hogy az észnélküli topiknyitás még mindig divat errefelé... :]
0
2004. január 7., szerda 22:07
Mateus. köszi, hogy "megvédtél", sőt ha arról van vita, hogy egy topic kell vagy nem kell, akkor egy ilyen oldalon, ahol az eredeti filmek eladásáról, forgalmazásáról stb.... van szó, szerintem furcsa dvd-írásról topicot nyitni. az ilyen keressen egy warez-oldalt , mert szerintem ez a téma oda való.
Más: engem pl a Macskák című dvd érdekelne, én szívesen vettem volna például, ha valaki nyit egy topicot, hogy a Macskák itt és itt kapható.
0
2004. január 7., szerda 22:02
Elnézést , hogy beleszólok!

De szerintem ez nem egy rossz ötlet. Tény , hogy nem mindenkit érdekel ,( akit meg igen az úgy is meg fogja tudni ) de azért nem kell mindjárt leugatni valakit mert nyitott egy topikot.  

Te pedig  isi    remélem továbbra is tájékoztatsz minket az " ismét kapható " filmekről , (és nem fog kárba veszni ez a topic ).    :)

Üdv.
0
2004. január 7., szerda 22:01
Ha megnéznéd az Xpress.hu-n jelenleg nem kapható, és a film oldalán volt egy hozzászólás, hogy mikor kapható, sőt ha visszalapozol az ottani hozzászólások egy jelentós része erről szól, hogy nem kapható, gondoltam, hátha valakit érdekel.
De ha ez a vélemény a jószándékra, akkor szarok bele, várjátok meg, amíg az xpressen megjelenik , ki tudja mikor.
0
2004. január 7., szerda 21:45
most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni. miért kellett akkor megnyitni ezt a topikot? újra kapható, a közeljövőben sok paramount filmmel fog ez történni. na és!
0
2004. január 7., szerda 20:40

Ellenség a kapuknál
Enemy at the Gates (USA/Ang./Íro./Ném. - 2001)  
műfaj: háborús
rendezte: Jean-Jacques Annaud  
szereplők: Joseph Fiennes, Jude Law, Rachel Weisz, Bob Hoskins, Ed Harris, Ron Perlman
bolti ár: 7000 Ft
Ellenség a kapuknál
DVDBest.hu ár: 6450 Ft  

Megrendelhető!  

---egy régóta hiányolt film!!!

Bocsi Xpress.hu!

0