Calzone: ki nagyarcuskodott?- Melyik mondatom, vagy mondataim árulkodnak nagyarcuskodásról???
-ha már itt tartunk, hogy az xpress korrektsége , a Macskák című dvd-ről már nem egyszer kértem infót, és arra sem méltattak, hogy válaszoljanak.
Ha meg a dvd-írásról tett véleményemet azzal elintézitek, hogy nem csak filmet lehet írni, akkor olvassátok el a dvd-írás című topicot, és ott pár hozzászólás pont a filmek másolásáról illetve az azzal kapcsolatos kérdésekről szól. (hangsávok lehagyása, stb...).
Nem értem , hogy mi a gond, szerintem ha valakinek nagyon kell egy film, nem hiszem, hogy érdekelné, honnan veszi meg.És különben is, ha kifizetek egy internetért 12000forintot, legyen már jogom több dvd-boltot is meglátogatni, és ha valakit érdekel egy bizonyos info(pl , hogy egy esetleges nem kapható film hol kapható), joga legyen megtudni, legfeljebb Ő eldönti, hogy az xpress.hu-n kívül kapcsolatba lép-e egy másik dvd-bolttal vagy sem.
Más: Hányolyan hozzászólás van ahol ezt írják: "nekem már megvan, innen, onnan", akkor ez nem az xpress.hu ellen van?