Keresés

Deep Impact

2001. október 5., péntek 8:38
huh, micsoda szemét filmek ezek. rachel talalay legnézhetőbb filmje talán a 3D-s szemüveggel mellékelt freddy halála, habár a groteszk kezdés iszonyú nagy blődségekbe torkollik. anno, a péntek 13. sokadik, egyre igénytelenedő epizódait próbálták el 3D-s uccokkal értékesíteni. nos hát, freddyt is utolérte végzete, de azért mégsem olyan rossz, mint a villámcsapás hatására bináris kóddá változó sorozatgyilok, vagy a kenguru-ice-t-vel smároló lori petti. :]
0
2001. október 4., csütörtök 21:20
Hát Russell elsírná magát, ha köze lenne hozzá... A Tank girl-t jobb is, hogy nem láttad, a Szellem a gépben-ben pedig Karen Allen és Chris Mulkey szerepelt. Még egész nézhető film, bár ami :-), az :-) ...
0
2001. október 4., csütörtök 19:25
Sajnos nem láttam őket. A szellem a gépben az Russel Crowe?
0
2001. október 4., csütörtök 18:42
Ja, bocsi. De akkor mi van Rachel Talalay-jel? A Szellem a gépben és a Tank girl nektek semmi?? :-))
0
2001. október 2., kedd 8:54
A magyar szinkron: DD 2CH
A DVD Centeren már helyesbítettek.
0
2001. október 2., kedd 1:24
Bocs, ez Szásának szólt.
0
2001. október 2., kedd 0:54
Nem tudjátok, hogy akkopr most milyen magyarhang van a DVD-n?
a DVDcenter DD5.1 magyart ír, egy másik magyar DVD bolt Stereo-t, az Xpress pedig DS-t...
mi az igazság?
0
2001. október 2., kedd 0:35
sztem, erre a kérdésre már érkezett jó pár válasz.
0
2001. október 1., hétfő 22:49
Arról volt szó, hogy a nők tudnak-e jó filmet csinálni a romantikus és/vagy vígjáték kategórián kívül.
0
2001. október 1., hétfő 20:12
Nem tudom, emlegettétek-e már a női rendezők kategóriájában Nora Ephront. Csak azért, mert a Szerelem hullámhosszán elég korrekt film volt.
Meg aztán a Little rascals-t is valami nő rendezte....

Persze ettől még a Deep impact issssszonyatosan nem kóser mozi, bár még egyszer meg kéne néznem, mielőtt szidnám, de amire így kapásból emlékszem belőle, azt szívesen elfelejteném :-)

Deep impact 10/5
0
2001. szeptember 30., vasárnap 22:19
Azt hiszem Alkony volt a magyar címe de, hogy ki forgalmazta azt nem tudom.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 21:58
Megnéztem az IMDB-n a Near dark-ok, tényleg érdekesnek tűnik, nem tudjátok itthon volt-e, és milyen szörnyű magyar címmel?
0
2001. szeptember 30., vasárnap 18:01
kapom az ívet rendesen a deep impactért, de inkább nem is próbálok affektálni: nekem tetszett, meghatott, könynem is kicsordult tőle, s ezt felvállalom emberesen. ez van. pedig nem is vagyok nő.
0
2001. szeptember 30., vasárnap 13:00
Tehát van egy-két - férfi szemmel is nézhető - női rendezés. De Mimi Leder-ről alkotott véleményemet fenntartom. Égetnivalóan rossz filmeket csinál, élen a zalus által felajnározott Deep Impact-al.  Vagy akár mondhatjuk azt is, hogy általában - na ezért biztos meg fogtok dobálni - a női rendezők főleg női közönségnek készítenek filmeket. Aláhúznám az általában szót. Gy.k. ez nem azt jelenti, hogy mindig.
0
2001. szeptember 29., szombat 23:29
irgum-burgum! hétköznap viszont ráérsz, na majd jól szavadon foglak: most kezdődik a titanic filmfeszt...

kis korrekció: nem gilian armstrong követte el a zongoraleckét, hanem jane campion. sorry. az előző hölgyemény rendezte a kisasszonyok sokadik újráját.
0
2001. szeptember 29., szombat 14:12
Off:
Simon, most jol lebuktattál ;) , Zalus meg most azt mondja, hogy vele bezzeg soha sem megyek moziba. Mentségemre legyen mondva, hogy szombat este ő ritkán van moziközelben, nameg ott van neki Sutter Cane és a többiek.

Persze, hogy azt nézzük meg amit én akarok, mert mindig én szervezem össze a társaságot.(bár azért ez nem teljesen van így)
0
2001. szeptember 28., péntek 23:10
Mindig is külön tudtam választani az üzletet a magánembertől. Nem hiszem, hogy bármilyen ellenvéleményem alakulna ki az Xpress on-line boltról mert a tulajdonosának valamivel kapcsolatban más a véleménye, mint nekem. Főleg filmekről. The Saint barátommal sosem értettünk egyet filmekkel kapcsolatban. OK, mondhatnám erre, hogy legfeljebb nem együtt járunk moziba. De még ez sem igaz, mivel minden filmet együtt nézünk meg. Persze mindig azt amit ő akar! :-)
Naszóval, részemről akár Xpress, akár DVDRobi névvel írsz, kíváncsi vagyok a véleményedre.
0
2001. szeptember 28., péntek 22:47
Simon: bocs, de véletlen volt. Nem hiszem, hogy jó az, ha Xpress-ként véleményt írok. Valószínűleg nyitok magamnak egy saját accountot a magam nevében - úgy korrektebb, nem?

Lobenwein Róbert
0
2001. szeptember 28., péntek 21:39
Nem tudom ki vette észre vagy csak én nem láttam eddig, de most fordult elő először, hogy az Xpress véleményt nyílvánított. Kicsit bátortalanul, de mindenképpen ígéretes kezdetnek veszem. :-)
0
2001. szeptember 28., péntek 21:21
phü, a near dark most wanted, viszont a strange days jó gyenge film volt sztem annak ellenére, hogy james cameron dobta össze a forgatókönyvet. van jobb bigelow film is: kék acél.
0
2001. szeptember 28., péntek 21:17
Strange days, ha az a milleniumi film akkor OK és ezzel a kivétel erősíti a szabályt?! :)
0
2001. szeptember 28., péntek 21:11
az igaz, viszont nagyon jó film. :]
0
2001. szeptember 28., péntek 21:11
kathryn bigelow: Near Dark, Strange Days
0
2001. szeptember 28., péntek 21:07
A holt pont rendben van, de a Bridget romantikus vígjáték szerintem.
0
2001. szeptember 28., péntek 21:03
gilian armstrong: zongoralecke
kathryn bigelow: holt pont

e két hölgyeménynek még több jó filmje is van. az amerikai psychot is nő rendezte, s a bridget jones naplóját is. a tavalyi sundance győztes női boxfilmet is nő követte el. gale anne hurd pedig az egyik legnagyobb akciófilmes producer, aki még james cameronnak is vissza mert ugatni.
0