Samsung LED TV-vel van tapasztalata valakinek? Főleg a 7-es széria érdekelne.
0
2010. február 21., vasárnap 14:44
4201
Úgy általában a megbízhatósággal van gond. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet kifogni olyan példányt, ami soha sem romlik el.
0
2010. február 21., vasárnap 13:34
7074
Egy kedves ismerősömnek nagyon hamar beszart a Samsung LCD tévéje. Az egész panelt ki kellett cserélni. Ezek után én nem vennék Samsungot, de biztos, hogy minden márkáról lehetne jót és rosszat is mondani.
0
2010. február 21., vasárnap 13:12
72
Sok helyen olvastam és egy eladó szájából is elhangzott -a tanácsot meg is fogadtam- de még nem hallottam egy rendes érvelést. Titeket szólítalak:
Miért rossz a Samsung?
0
2010. február 9., kedd 18:00
261
:) oké!
0
2010. február 8., hétfő 14:01
803
Inkább add el, és gyűjts egy normális TV-re. A samsung nem az..
0
2010. január 29., péntek 20:38
261
Értem,köszi az infókat.Azért kérdeztem mert van egy 42"LG5000 tipusú full hd lcd.tv-m és egy srác el akarja velem cserélni egy ugyanekkora samsung plazmára.Mivel messze lakik így nem tudom milyen állapotban van és jó lenne a képét is megnézni.Csak érdeklődnék itt,hogy érdemes e.Mivel az enyém gyárilag hibás ami a kép felső sarkában pixelhibát jelen ebben az esetben.Nem nagyon látszik csak sötét háttérben,és a kerete is karcos.Ezért filózok,hogy elcseréljem e?
0
2010. január 29., péntek 18:37
4201
Igen, én is ezért írtam ezt. Mert hogy több pixel nagyobb fogyasztás. :)
0
2010. január 29., péntek 18:00
8851
Igen, ezért is írtam ezt:
"Ezzel szemben a plazmák minden képpontot önállóan kapcsolnak ki-be, így a fogyasztás is annak függvénye, hogy éppen hány képpont és milyen intenzitással világít."
Ebből egyenesen következik, hogy egy FullHD plazma többet fogyaszt, mint egy HDready, lévén, hogy több rajta a pixel. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. január 29., péntek 16:51
4201
Épp ezért a fullHD plazmák többet fogyasztanak, mint a kisebb felbontásúak. De az újaknál sokat javítottak a fogyasztáson. Nincs akkora különbség, hogy ez befolyásolja a döntést szerintem.
0
2010. január 29., péntek 16:25
8851
Én nem nézném.
Nekem plazmám van, és most is csak azt vennék. Az öcsém LCD-t vett. Nem rosszak persze azok sem, de az én szememnek sokkal inkább bejön a plazma mozisabb képvilága.
Egyébként nem lehet olyan veszett nagy a különbség, de korrekt módon csak tesztelve lehet őket összehasonlítani, mert az eltérő működési elvből adódóan másképpen alakul a fogyasztás is.
Az LCD-k háttérvilágítása folyamatos, független a képtartalomtól, ezért többé-kevésbé a fogyasztása is konstans lehet. Ezzel szemben a plazmák minden képpontot önállóan kapcsolnak ki-be, így a fogyasztás is annak függvénye, hogy éppen hány képpont és milyen intenzitással világít.
A gyártók amúgy is az alacsonyabb fogyasztásra mennek rá, így gondolom, a mai készülékek még kevesebbet esznek, mint a 2-3 évvel ezelőttiek.
Az én 2007-es évjáratú TV-m 42"-os, 1024x768 felbontású, becslésem szerint havonta kb. 1000 pénzbe fáj a korlátok nélküli (értsd: normál, családi körülmények közötti, esetenként háttér-TV-s) üzemeltetése. Ennyit szerintem simán megér a méteres képméret és a kifogástalan geometria.
Én - fogyasztástól függetlenül - a plazmára szavazok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. január 29., péntek 16:00
261
Sziasztok!
Egy bugyuta kérdésem lenne.Mennyivel fogyaszt több áramot egy plazma mint egy lcd tv?Érdemes ezt a szempontot vásárláskor nézni?
0
2010. január 25., hétfő 20:25
2001
Hali bárki!
Egy olyan kérdésem lenne hogy miben más az 1.3-as HDMI kábel mint mondjuk egy 3 évvel ezelőtti? Konkrétan az érdekelne hogy ha egy Blu-ray lejátszót összekötök egy HD-Ready TV-vel a régi fajta HDMI kábel segítségével, akkor az tökéletesen fog működni ha a Blu-ray lejátszó HDMI kimenete 1.3-as?
Válaszotokat előre is köszönöm.
0
2010. január 25., hétfő 19:08
2001
Hali bárki!
Egy olyan kérdésem lenne hogy miben más az 1.3-as HDMI kábel mint mondjuk egy 3 évvel ezelőtti? Konkrétan az érdekelne hogy ha egy Blu-ray lejátszót összekötök egy HD-Ready TV-vel a régi fajta HDMI kábel segítségével, akkor az tökéletesen fog működni ha a Blu-ray lejátszó HDMI kimenete 1.3-as?
0
2010. január 25., hétfő 17:43
2001
Hali bárki!
0
2010. január 11., hétfő 16:41
590
Na igen,ebben igazad van és bármennyire is hülyén hangzik,tegnap este én is erre gondoltam! :) Csak nem nagyon emlékszem mindenre,hogy-hogy volt!? :S
0
2010. január 11., hétfő 16:30
4201
Bármilyen beállítást le tudsz menteni egy darab papírra :)
0
2010. január 11., hétfő 10:00
590
Ja végül is tárgytalan lett! Egyébként lehet,hogy hülye kérdés,de leírnád,hogy neked milyen beállítások lettek jók a képnél dvd-zés közben? Az a baj ezzel a Panával,hogy a beállításokat konkrétan nem tudod elmenteni. Tehát megmaradnak,ha kikapcsolod,de nincs benne az mint az Lg-ben,hogy a joystickot középen megnyomod és tárolja. Egyszerűen csak hagyod az egészet és kész,ráadásul már 2x véletlenül visszaállítottam a gyári beállításokra. :(
0
2010. január 10., vasárnap 21:31
803
A túlpásztázásra gondolsz?
Beállítások/Egyéb beállítások/Kép túlpásztázása
Ha minden igaz, nem vagyok a TV előtt, de nemsoká megnézem.
0
2010. január 10., vasárnap 16:32
590
Szia!
Nem tudod,hogy a G10-ben kilehet kapcsolni az overscant?
0
2010. január 8., péntek 15:14
803
Attól ne félj hogy ez beég :)
0
2010. január 8., péntek 13:40
590
Igen én is szeretem,bár van 1-2 dolog ami hiányzik belőle,pl. beégésvédelem! A samsung meg LG tv-be van 2-3 féle,ebben meg semmi,legalább egy fehér mosás lenne. A másik,hogy előtte csak HD-ready tv-m volt és ennek a Full HD tv-nek a hátránya,hogy a nagy felbontás miatt némelyik dvd-nek nem szép a képe rajta így egy picit megbántam már! De legalább jó áron vettem az nyugtat meg! :) Ja és nézegettem a teszteket a neten,meg,hogy milyen képbeállítást javasoltak mérőműszerrel,hát meg kell,hogy mondjam olyan szar képet kaptam,ahogy megírták,hogy le is mondtam róla! Maradtam a sajátomnál!