Keresés

TV TANÁCSOK

2004. szeptember 9., csütörtök 18:15
Köszi a válaszokat! Hát akkor egyelőre nem lesz 16:9-es TV! Majd talán egy másik lakásban...
0
2004. szeptember 9., csütörtök 12:05
Vannak 4:3-as plazmák is.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 10:41
Gamma,
azért mert 16:9 még nem biztos hogy plazma. Ez tág téma, olvass utána. A tv műsor normálban úgy fog megjelenni hogy a két szélén lesz fekete rész. De ki lehet nyújtani viszont akkor összenyomja a képet, csúnya lesz. Lapos fejek, stb.
Én a 16:9-est olyan embernek ajánlom akinek külön mozi szobája van ahol nem nagyon néz tv-t, vagy akinek nem számít mire dobja ki a pénzt. Egyéni vélemény.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 2:29
Sziasztok! Kérdésem: mivel jobb egy 16:9-es TV egy 4:3-asnál, azontúl, hogy az egyik plazma? Meg: egy 16:9-es TV-n a TV műsor egy fekete keretben jelenik meg? Légyszíves válaszoljatok, mert fontolgatom, hogy veszek egy 16:9-est! De amíg nem ismerem ki, addig még nem! Előre is kösz!
0
2004. június 16., szerda 23:23
Aki projektoros TV-t szeretne vásárolni (LCD, DLP) az vegye figyelembe a lámpa élettartamot is. A lámpacsere nem olcsó mulatság.
0
2004. június 16., szerda 22:50
Egy gyors reviewt nyomna valaki az alábbi projectoros tévéről, vagy csak úgy nagy általánosságban az LG hasonló termékeiről?
RE-39NZ43RB

Thx előre is ;)
0
2004. március 19., péntek 9:49
Kovla,
Igen, pont amit írtál amiatt jobb a képe. Tudod ezek árnyalatnyi különbségek, de észre lehet venni. Főleg dvd-n. Ha már te is kiadsz ennyi pénzt az a kevés már hadd legyen még... Én így voltam vele.
0
2004. március 19., péntek 1:39
Gyerekek, a Samsung LCD projektoros tévéi istencsászárok. Nekem jobban tetszik a képük, mint bármilyen plazmának, a Westend Media Marktban van is vagy 2-3 fajta. Pengeéles kép, nagyfelbontás, gyönyörű színek, széles látószög. A képcsöves tévéik viszont elég vackok, abban a Pana a király.
0
2004. március 19., péntek 1:24
Pana TV istenkirály! Ha TV-t akarsz venni, mindenképp vedd számításba.
0
2004. március 18., csütörtök 21:32
Nekem mondjuk pont Planom van és nem vagyok megelégedve vele,de nem akarom megint kifejteni itt,ha gondolod olvass vissza,azt hiszem,hogy ebben a topicba írtam le,de ha nem akkor itt valamelyikbe!

Halley
0
2004. március 18., csütörtök 20:49
Derceto!
milyen rossz élményeid vannak a Samsung-gal kapcsolatban?Mostanában nagyon nyomulnak,több EISA díjas tv-jük van az idén(jó,nem ebben a kategóriában,de a Plano-król is jókat mondanak).Képcsővel vagy elektronikával volt gáz?
0
2004. március 18., csütörtök 20:27
Köszi Ricfiam!
Tudtam,hogy 1 tuneres,nem zavar,majd kapcsolgatom a videót.Viszont egy kérdést feltennék:te amikor vetted, gondolom megnézted a TX29PX10-est.Mindenki azt mondja,hogy ez csak a PIP-ben különbözik a TX29PX20-astól.Én azonban sokkal szarabbnak láttam a PX10 képét.Utánanéztem és csak annak tudom a dolgot betudni,hogy a PX10-ben nincs egy bizonyos mozgásbecslő és kiegyenlítő áramkör,ami a PX20-ban van.Na szóval te is láttál difit a kettő között vagy ez csak az én állatságom?Engem a PIP öszintén szólva nem hoz lázba,a jobb képminőségért viszont kifizetem a 20 rugós difit!
0
2004. március 18., csütörtök 11:32
Kovla!
Én a Panasonicról tudok neked mesélni, mert én azt vettem. Szóval kép hibátlan, tökéletes, hang szép, telt. Mindent tud, csak: a PIP az úgy működik, hogy 1 tv adás és bármelyik AV csatorna közül választhatsz. Ez pedig azért mert csak 1 tuner van benne. (2 kilóért még nem adnak bele pluszba egy 20 ezres tunert)
Úgy tudod kijátszani hogy bekapcsolod a videót, azt rakod az egyik PIP ablakba és azon váltogatsz csatornákat. Így "alternatíve" van 2 tunered.
0
2004. március 17., szerda 22:25
Spencer!
Egy régi 70 cm-es Saba tv-m van. A képe gyönyörű, de szellem képes...
Mit javasolsz?
0
2004. március 17., szerda 22:22
Vidd el megnézetni.
0
2004. március 17., szerda 22:21
Állítsd be Németországot a színkorrekcióban (,vagy ahol tudod).
Ha meg szaggat a kép, vedd le 16 bit-re.
0
2004. március 17., szerda 10:12
Nem tudom hogy tud-e valaki segíteni a problémámon! Van egy 100 Hz-es  Sony tv-m a számítógépem videókártyáját szertném összekötni vele, hogy dvd-romról tudjam a filmeket nézni. Az TV RCA csatlakozóján keresztűl kötöttem be, de a film fekete fehéren jelenik meg a képernyőn! A video kártya menüében mindenféle beállítással próbálkoztam de sajnos hiába. A videokártya ATI Radeon 9100-as. Köszönöm!
0
2004. március 17., szerda 0:43
Hallgass a szívedre! :) A Samsungot mindenesetre kerüldd el, nekem rossz élményeim vannak vele kapcsolatban.
0
2004. március 16., kedd 23:18
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni tőletek:72 cm-es sík képcsöves 100 Hz-es tv-t szeretnék venni 200 000 körüli áron,lehetőleg PIP-pel.A következő tipusokat néztem ki eddig:Panasonic TX29PX20;Samsung CW 29ZO68T;Sony KV-29FX66;Philips 29PT9008;esetleg még LG RE-29FA33PX.Nekem majdnem a Panához húz legjobban a szívem(kúrva jó képe van),de szeretném hallani a véleményeteket,pro és kontra érveket (megbízhatóság,képminőség,technológia,stb.)az üggyel kapcsolatban,mert nem láttam mindegyik képét és sok márkáról csak felszínes ismereteim vannak.Köszi
0
2004. február 10., kedd 20:34
Egyébként nekem is szép képe van a tv-nek!
0
2004. február 10., kedd 17:55
Na ugyan ilyen lehet mint az en tv-men (samsung, lasd lejjebb) csak nekem kizarolag DVD eseten latszik....
0
2004. február 10., kedd 17:33
Helló!

Nekem egy LG Flatron RE-29FA33PX TV-m van.

A problémám: ha valami tompa homogén kép van, a képen  függőleges kb 10 cm széles halvány világos sáv látszik a bal oldalán, a szélétől kb 20 cm-re. Minden jelforrásnál látszik a csík, DVD, Tv, Videó, PS2.
Nem tudom mit csináljak.
Vigyem szervízbe?

Kösz!
0
2004. február 10., kedd 17:21
Működik a dolog! 14:9-ben volt egy keskeny csík a képcső legfelső részén, eléggé zavaró volt, de a szervízmenüben sikerült eltüntetnem a kép felcsúsztatásával. Úgyhogy tenkjúveriamacskát mégegyszer! :o)
0
2004. február 10., kedd 4:19
Nekem nem planom van, hanem a nem sik kepcsoves verzio. Amikor vettem, jol megneztem a tvket, es ennek tunt a legjobbnak a kepminosege az adott arkategoriaban, nem bantam meg, nagyon jo tv, szep kepe van. Ez az egyetlen problemam vele, hogy dvd nezes eseten ritkan eszrevehetoek ezek a savok a kepen. Szoval mas problemat nem talaltam, tueles, konvergencia hiba mentes kepe van
0
2004. február 9., hétfő 21:53
Kösz derceto, majd kipróbálom!
0